Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 210
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
И.В:  Очевидно е грешно инфото, че утре последния от 4-мата си тръгва, а отпадналия на елиминация отива на блатото!
Това не беше някакъв конкретен спойлер, ами разсъждение на базата на други такива, като възможно развитие.
Старите спойлери които чакат за потвърждение/опровергаване са:
1. Павел си тръгвал преди 11.07, защото тогава някой писа в темата, че вече е напуснал. Явно няма да е утре, така че като вариант остава той да е капитан и капитанската да е елиминационна (скоро ще разберем)
2. В понеделник на териториалната Жълтите били пет (в момента са 7) и вкарвали момиче с червен екип. Ако този спойлер е верен, то на кастинг битката очакваме зелените да направят някаква размяна (и това скоро ще се разбере)
3. Също чакаме да разберем дали Миряна ще се спаси с грошовете си. Може би точно тя е това момиче от точка 2 (Но това на този етап е само разсъждение, а не реално инфо)

# 1 036
Точно това гледах, Дидо днес по едни снимки на Туджарката с Диляна от 01.07. Днешния епизод е точно 01.07съдейки на Диляна по аутфита от битката.

С други думи Еляса и Гроздето са следващите предвид техни появявания с 2 дни разлика. Ако той отпада в понеделник(вероятно ако го е яла бълхата както беше споменал Н.Н) следва Гроздето след 2-3 дни на елиминация.
А 10-11 август е след финала и го помня защото Боряна Калейн се прибра късно вечерта, а Писова я посрещна на летището изключително черна. Тогава потребителката писа, че се е прибрала с тях по - рано през деня.

# 1 037
  • Другата България
За Павел го опровергавам веднага - тръгва си преди последните 9, съвсем накрая.
Една седмица преди финалната.

# 1 038

Супер, това ме радва.

А как Нати ще победи Благо, не знам. Тя досега май няма силна страна, даже на силови битки не се справя...

# 1 039
  • София
Радвам се, защото мен вече ми стана един от любимците. А оригиналния спойлер беше от 11.07 и са ни подвели (дали умишлено или нарочно, няма как да знаем):

Този най-вдясно ми прилича на Павел - певецът.Татусите и косата са 1 към 1.
Скрит текст:

Той е, и отпада преди няколко дни. Информацията ми е от хора, които са гледали елиминацията на масто.

Сега остава да видим дали и това за Жълтите ще се потвърди: там поне от два различни източника беше инфото?

# 1 040
За ИВ Онази Джаки в Тик ток пак се включи. Каза, че печелил Мартин.
И в топ 4 са Раду, Добрин, Мартин и Гешев.

Понеже не ги гледам тази година грам нямам идея кои са и дали се припокриват с каквото се пише тук. 😃

# 1 041
Как пък един път не каза нещо преди да бъде написано тук.

# 1 042
  • Другата България
Само дето няма топ 4.
А топ 3. Sunglasses

# 1 043
За ИВ Онази Джаки в Тик ток пак се включи. Каза, че печелил Мартин.
И в топ 4 са Раду, Добрин, Мартин и Гешев.

Понеже не ги гледам тази година грам нямам идея кои са и дали се припокриват с каквото се пише тук. 😃
Така е.

# 1 044
Тръгне ли си Грозденка ще имаме по-добър ориентир.
Както и да го смятам обаче, 10-11 август е поне един етап преди финала, така че добра новина за хейтърите на гимнастичките и БиБе (тоест всички освен тях самите).
На 10-11 Август финалът е вече минал и хората вече са се прибирали по домовете. Сано издаде точно тогава с един пост че се прибира при внучката си (писал съм го по рано):
P.S. "Островитяните" са приключили снимките и днес би трябвало да се прибират в бг (Сано още вчера е постнал да го чакат с внучката)
От там броите 54 дни (колкото са снимали и потвърдено от Н.Н.) и излиза някъде 18-19 Юни като начало на снимките.
А и нали писахме, че точно вечерта на Мимо когато го избра колелото е било пълнолуние (което е точно на 22.06) - по добър ориентир от това няма да намерите. Днешния епизод на Гривните се пада някъде около 01.07.

Тоест, какво излиза? Че Бистра и Мая са стигнали до финала???

# 1 045
  • Другата България
Скрит текст:
Мери можеш ли да ни кажеш какво ще се случи следващите 2 седмици или поне тази следващата ако знаеш де да сме по-спокойни, че много хаотична работа хем се знае хем не съвсем.
Мога. Ама казвате, че се преписва от някакви хора някъде, та се чудя дали има смисъл.
Ако някой използва темата да си пише материалите, ми кажете, за да спра.
Или да пусна някоя партенка. Blush

Идващата седмица:
Зелените печелят /тази седмица/ залога от кастинг битката и наградата е да изпратят някого от племената на блатото /изпращат Димитър/ и да спасят някого от там /връщат Миряна и тя отива при жълтите на мястото на Димитър/.
Сини са на Резиденция, жълти на Стопанство, зелени на плажа.
От Блатото влиза Венци и отива при жълти.
Номинирани са Силвия, Калоян, Светлин и Наталия.
Наталия напуска.

По-идващата:
Жълти на Резиденция, зелени на Стопанство, сини на плажа.
От Блатото влиза Стан и изпраща там Крамарска.
Жълтите стават червени.
Номинирани - Гешев, Добрин, Светлин и Кралев.
Гешев се спасява, Добрин и Светлин са втори и трети, Кралев последен - отива на блатото.
После Добрин побеждава Светлин на елиминация.

И отново казвам, че аз не гледам формата, не знам кой откъде идва, влиза, излиза, с кого играе, срещу кого се бори и т.н. Питам заради вас. Blush Защото като гледам, с почти всички сме писали и миналата, и по-миналата година, все хубави хора Blush, тогава понеже гледах, се пазех от спойлери и не съм следяла темата.

# 1 046
Значи пак се получава, като миналата година с Мартин. Спасяват Кралев, пращайки го на блатото и вместо него отпада Светлин. Пак стъкмистики

# 1 047
Мери, а знаеш ли какво става с Димитър след блатото? Изключително симпатичен ми стана.

# 1 048
Мери, много благодаря! На мен не ми пречат спойлерите, много ми е интересна динамиката и как се развиват отношенията. Много ме впечатляваше как разсъждаваше и правеше догадки миналата година и се оказваха верни. Тук в развитието на картинката ми става любопитно как Стан решава да изпрати Крамарска на блатото, но ще потърпя и ще видя. Хубав петък от мен!

# 1 049
  • Другата България
Скрит текст:
Тръгне ли си Грозденка ще имаме по-добър ориентир.
Както и да го смятам обаче, 10-11 август е поне един етап преди финала, така че добра новина за хейтърите на гимнастичките и БиБе (тоест всички освен тях самите).
На 10-11 Август финалът е вече минал и хората вече са се прибирали по домовете. Сано издаде точно тогава с един пост че се прибира при внучката си (писал съм го по рано):
P.S. "Островитяните" са приключили снимките и днес би трябвало да се прибират в бг (Сано още вчера е постнал да го чакат с внучката)
От там броите 54 дни (колкото са снимали и потвърдено от Н.Н.) и излиза някъде 18-19 Юни като начало на снимките.
А и нали писахме, че точно вечерта на Мимо когато го избра колелото е било пълнолуние (което е точно на 22.06) - по добър ориентир от това няма да намерите. Днешния епизод на Гривните се пада някъде около 01.07.
Тоест, какво излиза? Че Бистра и Мая са стигнали до финала???
Това откъде излиза? Никъде в цитата не го пише.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 13:36 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт