Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 10

• 54 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 12:23 от Татко Мецан

# 361
# 362
Аз залагам, че ще им крашне  системата в 15 ч. 😝

# 363
  • у дома...
Дами, след толкова умуване по реденето на паралелките, очакваме да се похвалите.

# 364
Голям смях, девойката е класирана в бившето си училище, от което иска да избяга с бясна скорост 🤣🤣🤣

# 365
Некласирани на този етап сме, ужас явно баловете са доста вдигнати спрямо миналата година. Сигурно до трето ще опрем

# 366
НФСГ с френски сме ние. Май се сбъднаха прогнозните балове, и още как.

# 367
  • София
Голяма резачка баловете са бая високи, 
Ние сме 138 мо японски език.
Отиваме на 2ро класиране със сигурност.

# 368
ние сме в 127 ИЕ с АЕ хуманитарна и ние отиваме на 2-ро

# 369
  • София
ние сме в 127 ИЕ с АЕ хуманитарна и ние отиваме на 2-ро

Вие кое искате повече , ние изобщо не писахме хуманитарните в 127, какъв е бала там?

Нашата сто пъти я питах иска ли японски , сигурна ли е, сега не го искала , ей голяма шматка , накрая като много знае в кварталното.

# 370
Vivi мин. за момичета е 403т., това си гио искаше тя да се пише, но преди него си е написала много други и би се радвала да попадне в някое от тях, най-вече в НТБГ това сега е решила, че най-много иска. Като гледам реален шанс има и за 18-то с ФЕ, нищо не губим. Ще се пробваме, ако не- остава в 127-мо.

# 371
  • гр. София
7 СУ - АЕ/ИЕ Grinning - аз съм щастлива!
Наборката иска 31-во, същият профил, в понеделник ще реши дали да участва на второ класиране.

# 372
  • София
Наборката иска 31-во, същият профил, в понеделник ще реши дали да участва на второ класиране.
Дъщеря ми по абсолютно същия начин преди 2г я приеха в 7мо английски с испански, за 31во виждах,че няма да и стигне бала на второ и направо на първо я записах. Колко Ви е балът?
Сега гледам мин бал е 446, а преди 2 години беше 420, ужас и на второ класиране пада с 11точки макс.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 15:34 от iana28

# 373
  • гр. София
Скрит текст:

Дъщеря ми по абсолютно същия начин преди 2г я приеха в 7мо английски с испански, за 31во виждах,че няма да и стигне бала на второ и направо на първо я записах. Колко Ви е балът?

423 т. - по прогнозни балове за тази година, може и да успее на второ класиране.
На мен продължава да ми е фаворит 7-мо, но няма да я натискам.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 15:44 от Lina_n_n

# 374
  • София
Vivi мин. за момичета е 403т., това си гио искаше тя да се пише, но преди него си е написала много други и би се радвала да попадне в някое от тях, най-вече в НТБГ това сега е решила, че най-много иска. Като гледам реален шанс има и за 18-то с ФЕ, нищо не губим. Ще се пробваме, ако не- остава в 127-мо.

Успех тогава ,
18то е много хубаво,  на мен ми е мечта за там,
тя иска НТБГ , но ще видим докъде ще стигне в класацията нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт