Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 10

• 54 089
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ние сме 2 желание 133 ФР и РЕ, тя е 105
Ще пробваме 2ро за нея, чакам за Вазова

# 376
Браво Николина!
133 ФР/РЕ е супер паралелка.
Успех на момиченцето за 2-ро класиране!
П.С Казах ли ти аз, че ще влезете в 133? Smile

# 377
Дами, бихте ли могли да ми помогнете, не познавам добре софийските училища, а се опитвам да помогна на близък човек.
Детето е прието в 30-то ИЕ, първото му желание беше 105-то ИтЕ. Делят го няколко точки от минималния бал, тоест има голям шанс според мен да влезе на второ. Но сега възникнаха колебания кое от двете училища е по-добрият избор. Имате ли някакви впечатления от тези училища, които биха ми помогнали да се ориентирам.
Аз засега клоня повече към 30-то, но бих била благодарна на информация от първа ръка.

# 378
При нас драма. След голямото редене е приет Геодезия. Нейде напред е Стрителство и архитектура, но тази година баловете са покъртителни и не му стигат 20+ точки, които надали ще се получат. Драмата е, че нейде по-горе е и Първа Английска, в която рязко вече не иска и сега се чудим дали да записва Геодезията и да не се занимаваме Simple Smile Иначе можеше да е във Джон Атанасов, Банковата, Стопанската и къде ли още не, ама подредба Simple Smile Някой мнение за първа Английска? Чета темата им, ама не е това, което ми трябва като инфо. А точно тази гимназия е изтъкана от противоречия Simple Smile

# 379
  • София
Дами, бихте ли могли да ми помогнете, не познавам добре софийските училища, а се опитвам да помогна на близък човек.
Детето е прието в 30-то ИЕ, първото му желание беше 105-то ИтЕ. Делят го няколко точки от минималния бал, тоест има голям шанс според мен да влезе на второ. Но сега възникнаха колебания кое от двете училища е по-добрият избор. Имате ли някакви впечатления от тези училища, които биха ми помогнали да се ориентирам.
Аз засега клоня повече към 30-то, но бих била благодарна на информация от първа ръка.
30-то категорично.

При нас драма. След голямото редене е приет Геодезия. Нейде напред е Стрителство и архитектура, но тази година баловете са покъртителни и не му стигат 20+ точки, които надали ще се получат. Драмата е, че нейде по-горе е и Първа Английска, в която рязко вече не иска и сега се чудим дали да записва Геодезията и да не се занимаваме Simple Smile Иначе можеше да е във Джон Атанасов, Банковата, Стопанската и къде ли още не, ама подредба Simple Smile Някой мнение за първа Английска? Чета темата им, ама не е това, което ми трябва като инфо. А точно тази гимназия е изтъкана от противоречия Simple Smile
1 АЕГ е прекрасно училище, честно казано не разбирам дилемата.

# 380
Зависи какво иска да учи. Ако заявите участие във второ класиране, може да мине напред, но трябва да запише новото, ако се класира. Може и да остане пак трето желание, но не е сигурно. Ако мине напред, няма как да запише геодезия. Или записва новото, или се отказва и чака трето класиране, което е много рисково.

# 381
Николина, аз на Ваше място щях  да запиша и момиченцето в 133.
Не знам в тази Вазова на 2ро ако влезе ина ли по-добри перспективи, ако е художник... Но ако няма, по - добре в по-високобалово.

# 382
и 1 АГ, и 133 са чудесни училища

# 383
  • София
направо "грабвайте" 133 то, много добро е училището

# 384
  • София

Ама нали за желанията говорихме сто пъти, че трябва да са по желание, а не бал да се гледа, сега ние благодарение на добрата подредба имаме шанс за по желано по на горе да отидем и съответно пък с това затворихме надолу възможностите, а имаме едно на по долна позиция дето е с висок бал и ако беше на горе и сега беше там приета щеше да е много нещастна.

Иначе ако иска СГСАГ записвайте, геодезията е рядка и търсена професия а и добре платена и освен това си е по мъжка гимназия излиза и с професия , помислете я не е никак лоша възможност.

А за нашия японски взех да не съжалявам чак толкова , и да го мисл от друга страна  по добре е май от НФСГ , където 3 точки не и стигат ,  поне е екзотичен и рядък език и ще го помислим като възможност защото и като локация и като училище е окей .

# 385
Има ли някой в 18-то с ФЕ и ИЕ? Simple Smile Наборката имаше точно 2 желания - 9 ФЕГ (за малко не й стига балът) и 18-то с френски, друго не сме и писали, категорично отказа всякакви варианти, колкото и да “пробутвах” 133 Rolling Eyes Примирих се и се съобразихме с желанието. Иска да подаде и за 2-ро за всеки случай, но вероятно ще си остане в тази паралелка.

# 386
  • София
Николина, аз на Ваше място щях  да запиша и момиченцето в 133.
Не знам в тази Вазова на 2ро ако влезе ина ли по-добри перспективи, ако е художник... Но ако няма, по - добре в по-високобалово.
тя рисува, искаше много 51, ама там е висока летва. Ще го мислим уикенда. Но да и аз съм щастлива за 133.
Дали да се пробваме за 35 с ФР или

# 387
Има ли някой приет в 31 во с ИЕ/АЕ?

# 388
Николина, аз на Ваше място щях  да запиша и момиченцето в 133.
тя рисува, искаше много 51, ама там е висока летва. Ще го мислим уикенда. Но да и аз съм щастлива за 133.
Дали да се пробваме за 35 с ФР или
Френската паралелка в 133 е много силна.
Местоположеноето на училището е топ.
Според мен ще сбъркаш, ако не го запишеш в 133, но ти решаваш.
Успех!

# 389
  • София
Още един глас за 133-то в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт