Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 10

• 54 089
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря , говорили сме и знае, че после няма връщане и уж го е приел…ще мислим
и ние сме така с девойката в 105 с АЕ, преди нея е 105 С ИТ език. Но пък може да се качи до 7 или 18 .
И вече не знам какво да правя

Чакай сега, нали за Вазова се борите, къде стои тя между останалите желания , наистина може да я вземат и в другите дето са изброени.
А ако запишете момчето в 133, после като не ви устройва на второ какво е станало, не става ли и тя да отиде при него с над планов прием, ако става няма какво да се чудите , пробвате и после при него.
става. Преди Вазова има шанс/риск за 7мо, 105 др профил и 18.
Аз резервата за 132 си я имам.
Но с вазова разликата е 349.75 е нейния на Вазова 411.50
Second  чак безкрайна драма...нали си умуване и говорим. Че то си прилича задната страна като затвор.. то ин35 е така, ама и него бяхме сложили.
Дилема е, защото тя иска да се отдели от брат си. А и все някак се бъркаме в съдбите на децата

# 466
Николина, не мога да Ви разбера.
105 е някакво квартално училище. Италиански, италиански, ама колко да е италиански, ако среда и учители са компромисни? Все едно аз да кажа, че в 79 има испански.

Много хора дадоха мнение.
Ти пак 105, Вазова,, че и второ май мернах. Детето дизайнер на дрехи ли иска да става? Това ли е смисълът да я споменаваш нон стоп тая Вазова или италианския?
Ако сега запишеш само момчето в 133, след второ класиране можеш ли да запишеш там и момичето?
Виж, 18 и 7 ми се виждат алтернативи на 133,но всичко друго - не

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 10:11 от blueeyes

# 467
И ние много се чудехме за второ класиране, но има вероятност да попадне на у-ще което вече не иска преди да стигне до желаните Simple Smile

# 468
Момичето може да е в друга паралелка в 133, ако иска да се отделя. Ако е същият профил, де.

# 469
  • в града на вечния купон
Неприятно, katerina. Надявам се това да се е променило, защото към училището има интерес.
За кое училище става въпрос?

# 470
Провери си дали изобщо можеш да запишеш допълнително момичето при момчето, ако то участва във второ класиране.

# 471
  • София
Питай Aila!
Преди 4 години с нейните близначки го игра това до последно .
(За да не се чудим всички в опит да проследим мисълта и подредбата ти,защо не пуснеш списъка така ,както сте подредили желанията)

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 10:36 от sssani

# 472
  • София
Николина, не мога да Ви разбера.
105 е някакво квартално училище. Италиански, италиански, ама колко да е италиански, ако среда и учители са компромисни? Все едно аз да кажа, че в 79 има испански.

Много хора дадоха мнение.
Ти пак 105, Вазова,, че и второ май мернах. Детето дизайнер на дрехи ли иска да става? Това ли е смисълът да я споменаваш нон стоп тая Вазова или италианския?
Ако сега запишеш само момчето в 133, след второ класиране можеш ли да запишеш там и момичето?
Виж, 18 и 7 ми се виждат алтернативи на 133,но всичко друго - не
Вазова не правят дрехи, тази година е едно от най предпочитаните. Много деца с бал за Испанската влязоха там заради рисуване.
Ако ви дразня, ме подминете

# 473
зависи какво искаш за детето си
тази година високият бал не означава нещо
пък и щом е с бал за 164то, твоята щерка няма шанс и ти нямаш казус

# 474
Да бе, чак пък за испанска!!
То сигурно е едно дете..
Минимален момичета инт.дизайн 427,5 с италиански, гр.дизайн 392, рекламна графика 377,5

# 475
Балообразуването не е ли различно?

# 476
Николина, ти хем питаш за мнения, хем се сърдиш като получиш такива, които не ти харесват.

Най-добрия съвет, който получи е да провериш дали можеш да запишеш дъщеря ти в 133 ако младежът е записан там на първо класиране.

# 477
Ники, пики не ме дразниш, просто се набиваш на очи в темата, настанила си се и е трудно да не те забележи човек. Отделно от това се сетих откъде ми е познат ника от преди доста години, така че реално ти симпатизирам, но не и изключено и някои хора да ги дразниш.
Все пак 133 е само мечта за няколко хиляди деца.
На този фон ти се чудиш за 105то.

# 478
  • София
Ники, пики не ме дразниш, просто се набиваш на очи в темата, настанила си се и е трудно да не те забележи човек. Отделно от това се сетих откъде ми е познат ника от преди доста години, така че реално ти симпатизирам, но не и изключено и някои хора да ги дразниш.
Все пак 133 е само мечта за няколко хиляди деца.
На този фон ти се чудиш за 105то.
Аз не с лошо, аз съм си същата, за съжаление като имам някакви колебания и много държа на другите мнения. Всяко добро или лошо си заслужава.
Знам, че се чудите, ама аз си познавам и децата.
Благодаря ви за търпението и няма да ви досаждам.
Само ще се похваля другата седмица

# 479
Най-добре, изчакайте на 2-ро за класиране на момичето в най-желаната паралелка. Ако не стане отива на 3-то класиране и ако пак не стане се записва в 133-то при брат си, като вие отивате и говорите с директора на 133 да я сложат в различна от на брат си паралелка. Така и момчето, все пак  ще е доволно, че сестра му е наблизо. Четох ви, че момчето не иска да се разделят, не е за подценяване и неговото мнение.

Общи условия

Активация на акаунт