Отговори
# 120
Здравейте, момичета!

"Има неща, които те намират, щом спреш да ги търсиш...
И с хората е така.
Нека днес ви намери вашето чудо!"

Щастлив и споделен да е днешният ни ден!

Новина от Бирсен Ант.

Езги, партньорката на Толга в екшъна е подписала участие  за новият есенен сезон. Тя ще играе в  сериала на NOW с Мурат Йелдаръм  и Ебру Шахин. Да видим в кой ден ще го излъчат ,щото петъците са голяма конкуренция. Гаддар устоя заради феновете на главният актьор и поддръжка и уговорени епизоди предварително. Голям калабалък ще е направо се ошашавих от толкоз продукция..
Феми, благодаря за инфото. Интересна продукция се очертава. Харесвам Езги, Ебру и Мурат и вероятно ще загледам сериала. Но си много права, че в петък трудно ще се задържи всеки нов сериал при вече утвърдените и с висок рейтинг проекти. Дано да не го излъчват този ден.
Ново от сторито на Езги: Готви се за проекта и тя.

# 121
Ох , и на нашите хора им е жега и се изпокриха.. Толга поне пейзажи качва и снима.
Сега се върнах от навън не се диша направо ,но свърших някой задачи.. сега съм на прохлада на климатик и ще хапна таратор и после десерт...

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 14:51 от femmi2

# 122

Умирам винаги от смях на това видео Сертаб се хили след което Толга почва ама клипа изненада на Бейяз ги беше довършил.

https://youtu.be/h4eFS3qUbu0

# 123

Умирам винаги от смях на това видео Сертаб се хили след което Толга почва ама клипа изненада на Бейяз ги беше довършил.

https://youtu.be/h4eFS3qUbu0
Диди, липсват ми шоуто на Beyaz. Толга много пъти е бил гост там и винаги е безкрайно освободен и забавен. Умеят да се шегуват с Беяз.

Скрит текст:

# 124
Уж щеше да връща програмата на екран ама не знам какво стана дано се върне новия сезон аз лично харесвах неговото шоу много както и баба ми и често сме гледали различни звезди.
Ставаше и хубаво защото имаше и музикална част и си приказват и така.

# 125
Аз съм гледала всички участия на Толга при Беяз през годините и винаги ми е било много забавно. Не всичко разбирам, когато няма автоматични субтитри, но атмосферата, музиката и излъчването на това шоу са ми много приятни.

# 126
Добро утро !
Днес сме ранобудни и е по прохладно след дъжд.

# 127
Здравейте, момичета!

"Не се опитвайте да въведете ред в целия свят. Достатъчно е да го направите в къщата и душата ви."

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!

Ново от сторито на Суде:

Добро утро !
Днес сме ранобудни и е по прохладно след дъжд.
Феми, добре сте вие щом дъждът ви е разхладил. При нас не валя, само вятър се появи, но бързо утихна. Моля се да завали поне в районите с пожари, че огненият ад там е ужасен. Много къщи изгоряха, но поне няма човешки жертви.
Температурата тази сутрин е по-поносима, та може да се излезе на чист въздух и разходка.
Споделям това, което ми попадна във Facebook и много ми хареса:

Не ми обръщайте внимание, аз съм от различна епоха.
Все още вярвам в ценностите на семейството, приятелството, честността и уважението...
Все още вярвам, че животът е въртящо се колело и рано или късно всеки ще пожъне това, което е посял.
Аз съм от онези хора, които живеят от малки неща - усмивка, хубава мисъл, мил жест...
Не ми обръщайте внимание!
Живея живота си по моя си начин. Злобата и егоизма са далеч от мен...
Винаги продължавам напред и не ме интересува какво мислят или казват хората за мен. Тяхното поведение и думи не определят мен, а са отражение на техния ум...
В крайна сметка най-важното нещо на света е да можеш да се погледнеш в огледалото, без да се срамуваш от себе си!”

# 128

За Освежаване Tropical Drink

# 129
Да се освежим още малко - ледено изкушение от любимците:

# 130
Аз да пусна днешните почерпки

И патрона

# 131
Дидиии, къде сервират толкова апетитно изглеждащи пици.
Стоя пред компютъра, облизвам се и преглъщам.
Забравих и за фрапето, и за Патрона... Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 132
Пловдив в заведението до НАС Heart

# 133
Далече ми е... не мога да стигна бързо до Пловдив, гладна съм...
Да се почерпим и със сокче или е студен чай това?!

# 134
Разтворима напитка никак не лоша , но не е моето определено.
Никъде не може да го намериш в БГ само Турция го има за сега. Не е лошо иначе всички сокчета натурални на фирмата съм ги пила още като бях с бившия ;д
Упссс...издадох се!

И както съм ти обещала имам много архивни статии които помня

Актьорът Толгахан Сайъшман отново избухна в сълзи в епизода на сериала "Сезонът на лалето", който се излъчи в събота вечер!
Толгахан , който постоянно е на дневен ред с любовната си афера през лятото, докара публиката до сълзи в сериала "Лале Деври", в който участва.

Актьорът , за когото също се говореше, че ще напусне сериала в началото на тази година, отново избухна в сълзи в новия епизод на сериала "Лале Деври", в който играе главната роля!

Сайъшман, който често плаче в сериала, вероятно защото публиката го харесва се превърна в една от най-обсъжданите теми в Twitter с плачещите сцени в последния епизод.

Известния актьор получи висока оценка от феновете си за изпълнението си в емоционални сцени, написа в профила си в Twitter: "Плаках повече в сериала отколкото в детството си. В очите ми не останаха сълзи, кога ще се смея?"

ЕТО И КОМЕНТАРИТЕ

@Telve: Мъж който умее да плаче - Толгахан Сайъшман

@asluss: Той плаче, ние сме съсипани.

@SrnAtmca: Иска ми се всеки мъж да плаче като Толгахан ...

@gizemito: Толгахан не трябва да плаче, не мога да го понасям да плаче...

ПП: Бая плака в Лалето няма лъжа ама никой не може да мине Харун и Еда в Незабравима дори и Феро в Чапкъна и Нихан в Севдата.

Общи условия

Активация на акаунт