Отговори
# 150
Благодаря , може и дъжд да ни запери там.. нищо нека вали да разхлади и няма пожари..

# 151

Вече се нервя, че Толга не дава никаква информация за следващите сезони на „Arjen”.
Не мога да разбера новите епизоди заснети ли са, или тепърва ще ги снимат, както твърдят иранските фенове.
Коя е истината... И как ще снимат, когато Дилара започва снимки за нов сериал. А тя имаше водеща роля в сезон 1.
За Езги е нормално да се появи в нова продукция. Участието ѝ в „Arjen” приключи с убийството ѝ.
Цитат
#DilaraAkyüsek стана партньор на #HalilİbrahimCeyhan в телевизионния сериал #HayatHırsızı.
Бирсен Алтунташ ✍️

# 152
Дилара е много добра гледала съм я на няколко места още в Мерхамет с Ибо ми пилеше нервичките.

# 153
Диди, благодаря ти за видеото с Нур и Ийт Козан.
И да си върна жеста, пускам твоите стари любимци - Чънар и Йешим - красиви родители.

# 154
Дилара Аксьоек и Ибо ще е якоооо. Огън ще са двамата.  
И двамата са чок талантливи и визуално ще си паснат и сработят. След като е за НФ няма начин да минат без горещи сцени ,които често са доста хард.  Дилара мисля е играла  с Ибо в ”Милост” . От там харесах Ибо на младини и сега също е запазил харизма.
Какво тяло поддържа .. и сина си учи на спорт и любов към природата.

# 155

И аз си харесах Ибо в "Милост", но друг сериал с него не съм гледала.
А Дилара ще е партньорка на Халил и сериалът ще се излъчва по NOW от септември. Много добри отзиви вървят за този сериал. Ще бъде римейк на „Avenida Brasil“.
"Halil İbrahim Ceyhan ще изобрази Tufo, футболна звезда в разцвета на силите си, беше женен за Карминя дълги години, докато не разкри нейната дългогодишна изневяра, наред с други сенчести сделки. След като решава да постави себе си на първо място, след много години на нещастие, Хорхе Туфао тръгва на пътешествие, за да се събере отново с единствената си истинска любов (Дилара/Серап).
Dilara Aksüyek е готова да играе Serap. Страстният Серап беше голямата любов на Хорхе Туфао, докато Карминя не ги раздели. Но тяхната история далеч не беше приключила и когато звездите се подредиха, те се събраха отново и любовта триумфира."
Ново от сторито на Толга - маминият е бил при бръснаря Адем, оформил е косата и брадата.
Време е вече да даде интервю и официално да заяви нещо за "Аржен".

Цитат
Ново😍TOLGA, EFE 🥹 и ARIS🤍
След пътуването от страна на страна поради работа Толгахан Сайъшман се върна у дома.
Толгахан Сайъшман, който със сина си Ефехан  отиде при фризьора Adem Terzi, за да обнови визията си.

# 156
Добро утро Nature Sunny

Каква прохлада е на басейна покрай планината.  Цопнах се в минералната вода , освежих се пих фрапенце ,ядох пътржени кортофки и сладолед.

О, имаме ново фото от Толга  и нова прическа.. Най добре от извора да получим инфо ако ще има наистина нови сезони на екшъна и ще снима ли филм..

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 11:11 от femmi2

# 157
Здравейте, момичета!

"Толкова мило...
Възрастта не е порок...Остаряването е привилегия!
Тя не се дава на всеки!
Радвайте се на Живота във всичките му красоти и форми!
Позволете си щуротии, стига да Ви доставят удоволствие и да Ви карат да се връщате с усмивка към отминалите дни и да чувствате младостта с цялото си същество!
Младостта е повече състояние на духа, отколкото на годините!
Запазете детето в себе си!
Така се живее по-лесно!
И по - щастливо..."
от Facebook

Усмихнато и ведро да ни е днес!

23 юли – Световен ден на бабата

На 23 юли е Световният ден на бабата и той е отбелязван в много страни по света. Идеята тръгва от САЩ, където честват деня на Gorgeous, в свободен превод – Ден на най-добрата баба. От години той се празнува в над 30 държави по света. И макар в съвременния свят ролята на бабите и дядовците в живота на наследниците им да се променя, те си остават символ на стабилност, традиция, памет и сигурност, коментират изследователите.

България има далеч по-древни традиции в почитането и уважението, което отдава на бабата - стожер на патриархалното семейство.
И в живота, и във фолклора, бабата си остава институция, която и в днешно време е непоклатима. Защото и съвременните баби с любов се грижат за внуците си, предават им изстраданите си житейски уроци и са стабилна опора, сочат фолклористите.
Да са живи и здрави всички български баби!

# 158
https://www.facebook.com/watch/?v=353516128003277

https://www.facebook.com/cnrYsm.1o/videos/353572147997675

https://www.facebook.com/cnrYsm.1o/videos/351363058218584

Толга за сръбската тв намерих я тая част беее

Впрочем интервюто е много по дълго ,но пак шюкюр и на това.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 10:39 от x BlackRose x

# 159
https://www.facebook.com/watch/?v=353516128003277

https://www.facebook.com/cnrYsm.1o/videos/353572147997675

https://www.facebook.com/cnrYsm.1o/videos/351363058218584

Толга за сръбската тв намерих я тая част беее
Впрочем интервюто е много по дълго ,но пак шюкюр и на това.
Диди, благодаря ти много. Не бях гледала тези видеа, не знаех, че Толга е давал интервю и за сръбската телевизия.
Довечера ще поровя за още клипове от този канал. Интересно е, а отговорите на Толга предизвикват любопитството ми.

На снимките на сериала Чънар пристигна с Йешим. Говори се, че са във връзка.
Интересен отговор Драган получи на въпроса: „Какво би направила неговата Йешим ако го види, както в сериала, че се целува с друга жена?”
Толгахан: „Сигурно ще ми избоде очите.”
Репортера Драган: „Йешим, недей да се смееш.”
С този отговор се доказват твърденията, че двамата са все още във връзка, Йешим още дълго време няма да се раздели с титлата си на влюбена девойка. Но с оглед на това, че нейният избраник е свързван с много любовни афери,  може би има право да ревнува.

Репортер: Разкажете весела случка от снимачната площадка.
Толгахан: Често се случва, но сега не мога да се сетя. Понякога, когато снимаме сцени със Серенай, т.е. Йешим започваме да се смеем. Цял час не можем да снимаме. Често се случва това и с кака Гюл, която играе майка ми. За миг се деконцентрираме и после с часове не можем да продължим със снимките.
В момента не си спомням конкретна случка, затова не мога да ви кажа.

# 160
Момента как и оправя полата е велик ;д Впрочем това е една от любимите ми визии на Йешим Heart
Аз от дни ровя белким намеря нещо - успях. Успех и на теб ще потърся и други неща пак казвам - най-много трябва да се страхуват от бивши фенове някои актьори почти всичко знаят за тях от преди ;д
Много мило ми стана и носталгично като видях видеата.

# 161

Диди, ти съвсем разпали любопитството ми. За връзката между Толга и Серенай знаех много малко.
Пускай, каквото откриеш. Поглъщам с интерес всичко.
Много си права, че феновете знаят всичко за своите любимци и съхраняват прилежно всяко видео и инфо през годините.
Моите приятели и синовете ми се шегуват с увлечението ми по Толга. Според тях за живота му и творческото израстване мога трактат да напиша. Stuck Out Tongue Winking Eye
А със снимки, видеа, гифки съм наводнила не само нет пространството, но и прилежно ги съхранявам в компютъра си и на преносим твърд диск.
Продължавам с Чънар и Йешим и очаквам изненади...

# 162

https://x.com/whatsupreiih/status/1813287797052039536
Гладнили сте .?  Как да не ти се прияде от тази  вкуснотияяяя, майстора се припоти на тая пещ

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 20:08 от femmi2

# 163

https://x.com/whatsupreiih/status/1813287797052039536
Гладнили сте?  Как да не ти се прияде от тази  вкуснотияяяя, майстора се припоти на тая пещ
Феми, майсторът се препоти, а аз два пъти повече само като го гледах. Така ми се дояде, че забравих какво исках да напиша. Joy

Цитат
Изпълнението на 🔸#SerenaySarıkaya на ‘Tek Başına’  от телевизионния сериал #LaleDevri , в който тя споделя главните роли с #SelenSoyder и #TolgahanSayışman …

# 164

Общи условия

Активация на акаунт