Отговори
# 165
Диди, добре ме "зарази" с тези видеа. Гледам по нощите и роня сълзи заедно с Чънар и Йешим.
Това се казва страхотно превъплъщение - да те накарат актьорите да страдаш заедно с тях!
Но такива сцени определено не са за мен.
Затова резнах само хубавите моменти.

# 166
Добро утро на всички..Nature Sunny
Започваме деня с кафенце и закуска. CoffeeCoffeeCookieCookieHamburgerCustardCustard

# 167
Здравейте, момичета!

„Щастие. Просто като чаша шоколад или сложно като сърцето.
Тръпчиво. Сладко. Живо.“
Джоан Харис

Бъдете толкова щастливи, че когато другите ви гледат, те също да бъдат щастливи!
Много радост и успехи през днешния ден ви пожелавам!

24 юли - Световен ден на радостта!

Денят на радостта се отбелязва на 24 юли от 1981 година.
Радостта е положително чувство, емоция, свързана с вътрешно задоволство, приповдигнато настроение, екзалтация, вълнение и възбуда.
Чувството на истинска радост е нещо повече от приятно преживяване. То е чувство, което изпълва цялата душа и сърце.
Независимо дали радостта идва от блясъка на професионалната реализация или от дълбоко духовно преживяване, дали се проявява в малки удоволствия или в поток от наслада, всеки ще се съгласи, че искаме да я изпитваме повече и по-често.
Тези, които гледат от добрата страна на нещата, преживяват повече щастие от онези, които се опитват да виждат нещата “такива, каквито са”.
Ако се опитаме да хвърлим положителна светлина върху негативните събития, можем да превърнем неприятна ситуация в радостна.
Оптимистите са щастливи хора, категорични са експертите. Не трябва да забравяме да се радваме на нещата от живота ни, които обикновено приемаме като даденост  като семейството, здравето и всичко, което притежаваме. Хубавото време, прекрасният ден, срещата с весели хора, добрите дела винаги са повод за радост.

# 168
Здравейте, дами!

Ден на радостта е...

Радостта е мрежата на любовта, която улавя душата."
Майка Тереза

Да ви зарадвам и аз с няколко снимки на очарователните турски актьори:
Толга, Чаатай и Халил
Heart Eyes

# 169

Ели, благодаря за сладурковците. Да допълня с още няколко, че да има за всички.
Днес трябва да се радваме на чар и мъжко присъствие!

Специално за Диди!

Ново от сторито на Толга чудя се докога ще ни залъгва с музикалните поздрави и пейзажи. Но изглежда семейството е вече в Истанбул.

"липсваше ни дъждът..."

Ново и от Езги:

# 170
https://youtu.be/JW-YPvVqg8U

Румелия / Мустафа Heart

Еми вземам си го това специалното Heart

# 171
https://youtu.be/JW-YPvVqg8U

Румелия / Мустафа Heart

Еми вземам си го това специалното Heart
Диди, "Elveda Rumeli" е единственият сериал, в който участва Толга и аз не съм го гледала целия, а само отделни епизоди. Не обичам исторически сериали, но за "Барбарос Хайредин" се "напънах" и дори два пъти го изгледах от начало до край.
На какви жертви се подлагаме заради любимците... Stuck Out Tongue Winking Eye Ако знаят веднага ще долетят при нас. Joy
Наздраве за специалното!
(Аз нали съм на чист въздух, сред природата, на маса и наздравиците са ми на езика!)

А Чачо ще чака Феми да се присъедини към нас. Ядосано ни е момчето...

# 172
Еми глезиш ме тукааа ...
Румелия аз го харесвам и съм го гледала няколко пъти , но няма да е твоето определено много е тъжно има такива сцени на Вахиде и Мустафа ,че не е истина. Не съм фенка на Берак ,но сериала е смислен и засяга точно това което искат да покажат - онези времена.

https://youtu.be/scKLOHxdi8s

https://youtu.be/AIU8LjqFs24

# 173
Диди, аз хубаво те глезя и се разхождам из темите, но компанията взе да ме гледа накриво. Ще ме изпратят пеша за Перник с лаптопа под мишница.
В Деня на радостта да не роня горчиви сълзи. Joy  Joy  Joy

# 174
Бих те приела удома ,но в момента е велика разтурия ;д

# 175
Емииии , нацелила си точно за денят на радостта да се повеселите с приятели. Предполагам че сте посетили Вейселското езеро.
Времето е прохладно и се диша и спи по леко..

# 176
Още не са ме изгонили, но не е късно...
Феми, не сме на Власинското езеро, а на гости във вилата на моя приятелка, затова си позволих да взема лаптопа и флашката.
И арабските фенове скучаят. Задават си въпроса кое от децата на семейство Сайъшман на кого прилича.
За мене е очевидна приликата на Толга с Алина, а Ефехан прилича на майка си, дори е глезльо като нея.

# 177
Еха нека ви е зле на компанията.Благородно завиждам ,че аз по друг начин не умея. Heart

Да покажа малко и от Мустафа и Вахиде

# 178
Да покажа малко и от Мустафа и Вахиде

Диди, подсещаш ме и за тази любовна история на младите актьори.
Няма снимки от реала на Толга и Беррак, но маминият сладурковец не е отрекъл забежките им.

Тези, които се вживяват твърде много в ролите си!

Pelin Arslan
28.04.2020 - 01:19ч
Виждайки се всеки ден по 10-15 часа, превръщат огъня и барута в пламъци.
Тези имена, които вече много си подхождат, започнаха да се влюбват, докато поредицата им продължаваше. Но за съжаление тези връзки нямаха щастлив край.

Толгахан Сайъшман и Беррак Тюзюнатач
Те се запознаха в телевизионния сериал Elveda Rumeli , който беше излъчен през 2007 г., и любовта им разцъфтя в тази среда. Всъщност всичко беше много добре, но след известно време между тях настъпи раздяла. Когато тази любовна афера, започнала в Македония, приключи, Berrak Tüzünataç започна нова връзка и след известно време напусна сериала.

# 179
Берак не подминава машаллах само Биркан я беше укротил нея над 3 години изкараха ;д
Koлкото до останалото истината е в миналите неща сега всичко което се прави се гледа защото актьорите са добри 2-3 сериала за последните години да съм видяла последователни с добър сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт