Отговори
# 180
Здравейте, момичета!

Хубаво е да има кой да ти пожелае Добро утро и прекрасен ден ... дреболия, но приятна.
Добро утро и прекрасен ден с много усмивки!

Добро утро, прекрасен ден! 
Да го посрещнем заедно, усмихнати и с нови мечти!

# 181

летен фреш от диня за разхлаждане и хидратиране

Хазалка е разкош тука . Голяма красавица , Пу , пу ! Ах , тези хипнотизиращи очиииии

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 15:49 от femmi2

# 182
Конака в който е снимана Сбогом Румелия

# 183
Здравейте, дами!

Винаги получаваме онова, което е завладяло мислите ни.
Мислете позитивно...Бъдете щастливи!
Прекрасен следобед!

Избрах няколко снимки на Толгахан от близкото минало,....като няма нови.

# 184

Момичета, благодаря ви, че сте поддържали духа в темата, докато аз се развличах с приятели.
Няма нищо ново за Толга, но ние сме свикнали да се радваме и на стари фотки, видеа и спомени.
Освежаващият фреш от диня изглежда много примамливо...

# 185
# 186
Нямам идея какво рекламира Толга в това видео, но ми е много сладък.
Диди, благодаря ти, че ме подсети за него.

# 187
Тур агенция за почивка

# 188
Тази вечер и Толга, и Алмеда ни изпращат... пейзажи.

# 189
Днес видях няколко почивки до Албания да ти кажа се замислих за втората си точка тази година. ;д

# 190
Днес видях няколко почивки до Албания да ти кажа се замислих за втората си точка тази година. ;д

Диди, с две ръце ти препоръчвам почивка в Албания. Преди няколко години ходих там на почивка през лятото. Синовете ми с насмешка приеха това мое хрумване, но аз съм очарована. Отседнахме в Дуръс, но бяхме и в Тирана, и в Берат, и в Аполония.
Има какво да се види, а албанците са много гостоприемни.
Подсети ме да ти изпратя снимки, че аз изгледи не правя, а винаги се снимам на фона на природните забележителности. (нали съм първа хУбавица Joy )
Разгеле, изрязах няколко:

Скрит текст:
Дуръс

Берат

Аполония

Тирана

Прочутите албански бункери, с които е осеяна страната

И албанският ни  зет - мамин златен Толгахан:

# 191
Добро утро !

Диди, и аз ти препоръчвам Албания.. Много хубави има и там е красиво и чисто и не толкова скъпо и хубава храна.
Далече е иначе.  И ние планувахме там на море ,но се размина.. Ще видим кога ще е. Близо е до Македония ,ако идем там живот и здраве отново може и да разгледаме Албания , току виж видим и Толгето семейно..

# 192
Здравейте, момичета!

"Най-хубавото нещо, което можеш да получиш от някой, когото обичаш е времето му!
Не са думите, не са цветята или подаръците му, а времето!
Защото то не се връща назад, и това което е дал на теб е само твое! Няма значение дали е бил един час или един живот!"

Обичайте и бъдете обичани!
Щастлив да е денят ви!

Ново от сторито на Толга:

И от Алмеда - лети за някъде, но дали е сама или цялото семейство Сайъшман се отправя към Албания, ще разберем скоро.

# 193
Бакалъм то ще се чуе ;д

И пак идвам с Лалето може да си правим различни дозички от дизита Simple Smile

https://youtu.be/b2iovwFHzoQ

Чънар към Йешим- Винаги когато бъда ранен чакаш с памуците в ръцете си.Изтриваш всичките ми кървящи рани и просто тихичко си стоиш до мен. Знам ,че винаги ще си там където те потърся ако подам ръката си към теб.
Толкова неща станаха които ме нараниха. Загуби пълни с болка ,но никога не съм се чувствал толкова заблуден.Никога не съм бил така излъган.Никога никой не ме е предавал така.Не заслужавам това!
Само ти си била истинска...
Йешим:Хайде отивай да поспиш малко!
И двамата днес много се изморихме...Хайде!

# 194
И пак идвам с Лалето може да си правим различни дозички от дизита Simple Smile

https://youtu.be/b2iovwFHzoQ
Диди, идеята е много добра.
Нямам нищо напротив да си припомним сериалите и филмите на Толга.

Чънар към Йешим: - Винаги когато бъда ранен чакаш с памуците в ръцете си.Изтриваш всичките ми кървящи рани и просто тихичко си стоиш до мен. Знам ,че винаги ще си там където те потърся ако подам ръката си към теб.
Толкова неща станаха които ме нараниха. Загуби пълни с болка ,но никога не съм се чувствал толкова заблуден. Никога не съм бил така излъган. Никога никой не ме е предавал така. Не заслужавам това!
Само ти си била истинска...

Йешим:Хайде отивай да поспиш малко!
И двамата днес много се изморихме...Хайде!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт