Обичам да се ровя в архивите и да чета всичко, свързано с Толгахан.
Диди,
Маминият красавец винаги е мечтал за голямо семейство с 3 деца. Дано Алмеда роди още веднъж, та да се успокои момчето ни.
От мен една по-нова статия от испанска журналистка:

От: Барбара Валядарес В.
30 юли 2024 г
Толгахан Сайъшман е виден 42-годишен турски актьор, който покори целия свят с участието си в „Остани с мен“.
Съвсем скоро Канал 13 ще излъчи "Quédate Conmigo" - турски сериал, чиято премиера беше през 2015 г. и постепенно набираше популярност в тази част на света. В него участват актьорите Толгахан Сайъшман , Амине Гюлше и Шафак Пекдемир.
Фикцията разказва историята на Yigit, изигран от Tolgahan Sayisman , който трябва да се бори да отгледа сина си Mert, след като съпругата му е оставена в кома, след като е жертва на тежка автомобилна катастрофа. По пътя си среща Нур (Амине Гюлше), в която ще се влюби лудо и за първи път ще изпита чувството на истинска любов.

Кой е Толгахан Сайъшман, главният герой на "Остани с мен"?
Толгахан Сайъшман е актьор и модел. В момента той е на 42 години, а на 23 спечели международния конкурс за модели "Manhunt International" , като е единственият турчин, постигнал това досега.
Важно е да се отбележи, че "Manhunt International" е престижно международно състезание за мъжки модели, основано през 1993 г. Провежда се ежегодно и събира модели от цял свят, изтъквайки техния талант, външен вид и умения на модния подиум.

Участвал е и в множество сериали и филми в родната си страна, а в момента е собственик на аудиовизуална продуцентска компания, където развива ролята си на продуцент. Той е женен за албанския модел Алмеда Абази и имат две деца, с които споделя живота си между Турция и Албания.
Sayisman използва социалните си мрежи, особено акаунта си в Instagram, който има повече от два милиона последователи, за да споделя подробности за най-новата си работа в международни продукции.

Дано има късмет с Берк и да не остане разочарована.

това видео също го помня много добре още от самото начало на сериала ама са го затрили

отново си право в целта. Обожавам мотористите - вкъщи си имам трима. Сърцето ми се свива като излязат с моторите, но си ги харесвам.