Отговори
# 60

Толгахан Сайъшман: „Бях прецакан толкова много!"

Olcay Unal Sert
11.07.2024 г. - 17:52 ч
Гост на „Остри разговори с Хакан Гендже“ беше Толгахан Сайъшман. Сайъшман направи искрени изявления за семейството си.
Заявявайки, че бракът е променил живота му, актьорът каза: „Алмеда е преди всичко моят мир. Спокойствието, което изпитваш, когато се прибереш вкъщи и онези моменти, когато се откъснеш от борбата навън, са много ценни. Това, че станах баща, ме съзря много и увеличи чувството ми за съпричастност. „Мисля за тях, когато вземам решение или правя стъпка.“
Говорейки за трудностите, които е изпитал в актьорската си кариера, Толгахан Сайъшман каза: „Бях прецакан много, но така натрупах опит. Познавам много хора, които са загубили човечността си, само за да спечелят някоя стотинка повече. Никога нищо не е било лесно, нещо, което просто е паднало в устата ни. Винаги имаше борба, понякога малки, понякога големи проблеми и необходимостта да се справим с тях.
„През целия си живот съм се чувствал много самотен сред тълпите, особено в този сектор.“

https://www.magazinsortie.com/tolgahan-sayisman-cok-kazik-yedim

# 61
https://www.magazinburada.net/berk-atanin-romantik-ask-tatili

Споменавайки, че са имали изморителен сезон през тази година
, двойката заяви, че ще остане в Чешме, докато започне новия сезон.
Атан, който предишния ден обеше на плажа в Юзу в залива Аяйорги с приятелката си Суде Зюлял Гюлер, скочи от кея и направи шоу за Гюлер във водата. Атан и Гюлер също са имаха романтични моменти в морето.

# 62
https://www.magazinburada.net/berk-atanin-romantik-ask-tatili

Споменавайки, че са имали изморителен сезон през тази година,
двойката заяви, че ще остане в Чешме, докато започне новия сезон.
Атан, който предишния ден беше на плажа в Юзу в залива Аяйорги с приятелката си Суде Зюлял Гюлер, скочи от кея и направи шоу за Гюлер във водата. Атан и Гюлер също са имаха романтични моменти в морето.

Диди, благодаря за статията! Сладка двойка са Суде и Берк.
Ето и фотките. Да се разхладим и ние малко.

От иранските фенове:
Цитат
tsayisman.fans
Istanbul, Turkey

Ураааа😎♥️ идва сезон 2 ❤️🔥
جی جی جیینگگگگگ😍😭♥️♥️♥️
Имам прекрасна новина за вас, че скоро ще започнат снимките на втория сезон на сериала ни 🫶🏻😎😭♥️
Не знам какво да кажа от вълнение❤️🔥 Защото трябва да гледаш сериала, за да разбереш красотата му✨️
Сериалът "Аржен" бе планиран за 3 сезона от самото начало.
Глава 1 "Пътят на съдбата"
Отмъщението сезон 2
Сезон 3 "Изкупление"
Толгахан беше казал, че при много положителни отзиви ще стартираме втория сезон. Толгахан заяви в скорошното си интервю, че има много положителни коментари за сериала и сериалът е харесал много. И така днес, публикувайки тази история, той потвърди началото на втория сезон. ♥️

# 63

Как сте Момичета*
надявам се че добре продължавате да се разхлаждате
Yum
красавеца не спира да се хвали, да е жив и здрав..

# 64

Софи, аз днес се "разхлаждам" само вкъщи. Не посмях носа си да подам навън.
Жегата е непоносима. И климатика не помага, най-много някоя пневмония да ми докара, а от сладоледа може и ангина да си лепна.
УжасТ - такива мисли са ме налегнали! Joy
Ама това е, защото днес Толга не се разписа в Instagram, за да има с какво да се занимавам.
Хубаво е да се хвали, гали ми ухото, но като започне да хвали албанката ме хващат нервите. Сякаш тя е в основата на всичките му успехи.
Тази вечер ще го карам по-лежерно с чаша лимонада с мента за успокоение и... Ийт Козан за разкош!
Наздраве, момичета!

# 65

Joy ЕМИ* шашна ме - лимонада с мента,
 по вечерно време и то в петък вечер..
аз днес смених водата с айран и пак ми стана тежко
затова сега минах на Джин Фис 
Yum

# 66
Софи, тази вечер направо и аз не мога да се позная.
Слънчасала ще да съм... Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не ми иде отръки, дори върху "Новобранецът" не можах да задържа вниманието си.
Чудя се ако "ударя" един джин с тоник дали настроението ми ще се качи, или ще ме приспи... Ако зачезна по някое време - да знаеш заспала съм. Kissing Heart
Наздраве за петък вечер!

# 67
Добро утро с лятно настроение през уикенда. 

Еха , три сезона на ”Аржен”
Иранските фенове знаят всичко нищо не им убягва.

# 68
# 69
Здравейте, момичета!

"Научете се да дишате щастие... То е във въздуха. То е в детайлите...
С благодарност към утрото -
защото ни има
в нечии истини,
в нечии мечти,
в нечие сутрешно тананикане,
(в нечия тиха въздишка),
в нечие очакване за "Добро утро!" с усмивка!"
Ухание в мрака

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

13юли - Международен ден на пъзела

Тази дата съвпада с рождения ден на Ерньо Рубик (на унгарски: Ernő Rubik), унгарски архитект и дизайнер, който е роден на 13 юли 1944 г. и става световно известен с изобретението си, което създава през 1974 г.
Международният ден на пъзела, посветен на рождената дата на изобретателя на може би най-известния и популярен пъзел в света - кубчето на Рубик, обаче е посветен и на всички други видове пъзели, които са много: устни (шаради, гатанки и др.), с предмети (с карти, кибрит и др.), механични (кубчето на Рубик, етикет, кулата на Ханой и др.), както и печатни (кръстословица, судоку, сканворд, ребус и др.).
В основата си пъзелът не е нищо повече от сложна задача, чието решение изисква интелигентност. Учените многократно потвърждават, че при решаване на пъзели човек използва и двете полукълба на мозъка, тренирайки паметта, въображението и вниманието.

Софи, Феми,  запретвайте ръкави!
И днес се очертава адска жега, излизането навън не е за препоръчване. Затова пред климатиците можем спокойно да редим пъзели и да ги гарнираме с различни изкушения и разхлаждащи коктейли!

# 70
Цитат
Nature Sweat Drops ЕМИ* от часове съм полегнала под една дебела сянка на двора
и не мога да се съсредоточа в никакъв пъзел..
похапвам, преглъщам и ми се привижда море и червени шорти
Joy Joy

# 71
Софи, добре си ти под сянката на дървото, а аз втори ден съм вкъщи. Чувствам се като затворник в луксозна килия. Климатикът работи, тв. също, а на мене ми е скучно и нервно.
Трябваше днес да се разходим до Власинското езеро, да похапнем сръбска скара, да пийнем сръбско пиво, но... екскурзията ни се провали. Баш шофьорката ни разубеди да изчакаме по-нормално време.
При нас термометъра показва 35° - не се диша навън...
Приятни видения имаш ти - море и червени шорти - класика в жанра. Stuck Out Tongue Winking Eye Продължавай да мечтаеш, а аз пъзел ще редя от бяс и скука. Joy Joy

Фемиии, ти как се спасяваш в жегата?!

# 72
Жегите ще продължат още и ще е 40 градуса и нещо. Направо африканска жега. 
Как се спасявам и аз като Софи на сянка и хапвам  и пийвам и ми се привиждат разни горещи неща и после ша се разхлаждаме под душа и басейна  Stuck Out Tongue
Емка , къде точно е това езеро не съм го чувала.. Еха, сръбска скара и музика класика в жанра.  Живот и здраве сме планували да идем до Сърбия есента..

Софи , като сподели за Джин фис пила ли си розов ? Обичам един марков, където го произвеждат в Лондон уникален е но е скъпичък.

# 73
Феми, Власинското езеро е близо до КПП Стрезимировци. Не е далеч от Перник - около 70 км ако не се лъжа. Бързо се стига дотам, пък и граничния пункт не е така натоварен. Приятно планинско място, като нашето село, Stuck Out Tongue Winking Eye само дето ние си нямаме езеро и кръчми със сръбска скара.
Да се "почерпим" с изглед от езерото и розов джин с розов тоник - страхотна комбинация за лятото.
Обичам този коктейл!

# 74
Берк и Суде

Общи условия

Активация на акаунт