Отговори
# 660
Толга е пуснал Ефехан но съм в движение така че чакам да го пусне друг

# 661
Толга е пуснал Ефехан но съм в движение така че чакам да го пусне друг
Цитат
tolgahansayisman
Мислите ли, че ще отидат на дерби вечерта 💛💙

Да пусна и красавиците на Амине, че да поддържат Ефехан на мача.

# 662
Среднощен привет, дами!

Цитат
Да пусна и красавиците на Амине,
А, аз да пусна двамата красиви любимци Blush

Лека и спокойна нощ! Nature Sparkler

# 663
От сторито на Толга

# 664
Добро утро, прекрасен ден!

# 665
Здравейте, момичета!

"Щастлива есен се задава!
Радост, здраве да раздава!
Щастие и усмивки
да има за всички!"

Пожелавам ви топличък, уютен и много, много щастлив първи есенен ден!
Честит празник - Ден на Независимостта!

22 септември - Ден на независимостта на България

2 септември 1908 г. Дата, променила хода на историческите събития. Дата, от която България като новородено поема въздух и започва своя нов, независим живот. С този акт българската държава отхвърля политическата и финансовата си зависимост от Османската империя, наложена ѝ от големите европейски държави с Берлинския договор. И вече 113 години така. Където и да сме, винаги носим България в сърцата  си.

# 666
# 667
Здравейте, дами!

Честит Ден на независимостта на България!

Добре дошла, златна Есен...!

“В никое друго време (в сравнение с есента) Земята не позволява да бъде
вдишана с едно ухание – узрялата Земя.“
Райнер Мария Рилке

Пожелавам ви  ден, изпъстрен с настроение и много красиви и топли мигове! Yellow Heart

# 668
Охх, момичета, как бързо лятото отлетя. Не ми се иска толкова скоро да навличаме дебелите дрехи, но... природа. Връщане назад няма.
Време е да подготвя и новата ни есенна тема, че да не ни изненада зимата.
Днес сме на футболна вълна.
Толга от снощи ни е пуснал само стадиона, но иранските фенове са успели да го фотнат:
"Толгахан и неговият приятел, които вчера отидоха на стадиона за дербито Фенербахче-Галатасарай."

И Алмеда е отразила футболното дерби на Ефе.

# 669
Отдавна не съм минавала с архивите Wink

Толгахан Сайъшман: "Сезонът на лалетата трябва да приключи този сезон"
Известният актьор Толгахан Сайъшман, който даде живот на легендарния герой "Чънар" от популярния сериал на Fox , направи поразителни изявления пред списание TvLife.

Тази година поредицата "Сезонът на лалетата", която преживява своя 3-ти сезон, върви бавно към край.
 Казвайки, че трябва да приключи, Сайъшман каза, че е свършена много работа за сериала харчене на пари, но след определен момент вече има някои блокажи.
 Ето защо сериалът може да бъде завършен този сезон.

Ето едно от изявленията на Толгахан:

Моето лично мнение е, че сериалът трябва да приключи този сезон. Като човек той не иска сериалът му да свършва. Когато го погледнеш, това е моят дом. Добре. Дотук всичко е прекрасно.
 Вложих много усилия в тази поредица. От първата фаза на проекта.
 Преминахме през много. Вътршено винаги исках да бъде на високо ниво. Нека и бъде, нека рейтингът е висок.
Но в определен момент вече не е и това трябва да се приеме.
 Когато видите блокажите, можете да ги прекратите по най-логичния начин чувствате се задължени.
Сега наблюдавам и усетих това. Сериала сега е много повтарящ се, без да отегчава публиката твърде много. Тя трябва да бъде обвързана с финала си по приятен начин, без да пада.

Мале ако някой каже нещо такова в днешни дни колко ли помия ще отнесе??
Смелчага!

# 670
Отдавна не съм минавала с архивите Wink

Скрит текст:
Толгахан Сайъшман: "Сезонът на лалетата трябва да приключи този сезон"
Известният актьор Толгахан Сайъшман, който даде живот на легендарния герой "Чънар" от популярния сериал на Fox , направи поразителни изявления пред списание TvLife.

Тази година поредицата "Сезонът на лалетата", която преживява своя 3-ти сезон, върви бавно към край.
 Казвайки, че трябва да приключи, Сайъшман каза, че е свършена много работа за сериала харчене на пари, но след определен момент вече има някои блокажи.
 Ето защо сериалът може да бъде завършен този сезон.

Ето едно от изявленията на Толгахан:

Моето лично мнение е, че сериалът трябва да приключи този сезон. Като човек той не иска сериалът му да свършва. Когато го погледнеш, това е моят дом. Добре. Дотук всичко е прекрасно.
 Вложих много усилия в тази поредица. От първата фаза на проекта.
 Преминахме през много. Вътршено винаги исках да бъде на високо ниво. Нека и бъде, нека рейтингът е висок.
Но в определен момент вече не е и това трябва да се приеме.
 Когато видите блокажите, можете да ги прекратите по най-логичния начин чувствате се задължени.
Сега наблюдавам и усетих това. Сериала сега е много повтарящ се, без да отегчава публиката твърде много. Тя трябва да бъде обвързана с финала си по приятен начин, без да пада.

Мале ако някой каже нещо такова в днешни дни колко ли помия ще отнесе??
Смелчага![/b]
Диди, Толга винаги е бил толкова прям и искрен, затова и не го долюбват много в дизи сектора.
От нашите Патрони няма нищо, но Езги започна да рекламира новия си сериал.

И за лека нощ Чънарко от подаръците на Диди,.

# 671
Ще продължа с Чънарко тази вечер складирай ги има много до 85 еп.
Много ми интересно ще успея ли да гледам след това...

# 672
Здравейте Еми и Феми
Изглежда само вие четете моите постове.

# 673
Здравейте, момичета!

И пристигна пъстроцветна есента....
“...нещо като последната любов. Тази любов е най-силната, но идва едва когато десетки други вече са отнесли страстите и чувствата. И за нея е останала само мъдростта. Тя идва чак когато са ти отишли пролетната нежност и лятното лекомислие.”
Дамян Дамянов

Хубав ден, пълен със здраве и много щастие ви пожелавам!
Щастлива и успешна нова седмица!

Цвети, благодаря за пожеланията! И не мисли, че само аз и Феми четем споделеното от теб. Всички се радваме на присъствието ти в темата, но другите момичета просто нямат изградения навик да лайкват постове.
Прави ми впечатление, че и в други теми не се обръща внимание на това. Стана тенденция във форума, а за мене е знак на уважение към пишещите и труда им.
Ново от сторито на Толга:
Маминият красавец ни пожелава приятен ден с този прекрасен изглед.

# 674
А много моля аз чета всички в темата просто не те познавам така добре както останалите 💓

Толга беше пуснал стори гледам че е споделено.🙏🤍

Общи условия

Активация на акаунт