Отговори
# 690
# 691
Стори от Алмеда - нашичките отново летят от/за някъде.

# 692

Здравейте! Flowers Bouquet
щастлива съм че пак съм тук момичета,
хубавото лято свърши, с есента пак  у дома..
ЕМИ* ФЕМИ*ЦВЕТИ*ДИДИ*
Kissing Heart

# 693

Софи, добре дошла, душице! Много ни липсваше!
Сега вече екипът ни е пълен!
Днес нашите любимци не са се появявали, но Езги неизменно е в Instagram.

Скрит текст:

# 694
Добър вечер, момичета!
Приветствам Софи с любимите й неща.

# 695

Чънарко и 10 еп.

# 696
Здравейте, дами!

"Днес е просто още един ден, но какво ще ни се случи през всички предстоящи дни,
зависи от това какво ще направим днес. И всеки ден е така."
Хемингуей

Нека това "днес" е пълно с усмивки, любов и добри случвания!
Да е цветен, светъл и сбъднат денят Ви, Приятели!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 11:54 от HELEN60

# 697
Здравейте, момичета!

Ели, благодаря ти, че си се погрижила за кафето, което е традиция в нашата тема.
Прегледах набързо сайтовете, но нищо ново не открих за нашите любимци.
Толга явно предусеща, че още не съм готова с новата тема, та съвсем е ограничил появата си в IG.
Ново от Езги:

# 698
Софииии🤗 Добре завърнала се в отбора отново.  Усещаше се липсата ти.   
Лятото ☀️🏖️ се завърна с топли и слънчеви дни, дори е подходящо и за плаж . Така, че есента ще почака още.🍂

# 699
Добре завърнала се на Софи.🤍
Нищо не виждам да има ново затова ще караме на стари неща🤷♀

# 700
Здравейте, момичета.
Една френска поговорка гласи: "Няма ли новини, добри са новините". Надяваме се......

Да покажа и другите трима мои любимци.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 19:51 от Цвети &

# 701
Приемам заявката на Козан на Еми има ли нещо което ми грабне окото ще направя даже ми хареса един кадър ама се оказа ,че само на снимката е с очила.

# 702
Една френска поговорка гласи: "Няма ли новини, добри са новините". Надяваме се......

Скрит текст:
Да покажа и другите трима мои любимци.

Хареса ми тази поговорка.
Дано новините да са наистина добри и да са свързани с нови проекти на нашичкия сладур. Hands Pray
Цвети, красиви са ти и останалите любимци. Знаем какво да си харесаме ние.
Ново от Алмеда.

От сторито на Суде:

Езги на партито на NOW.

Диди, не се притеснявай за Козан. Когато и да ми направиш гифки с него - все ще са актуални.

# 703
# 704
Здравейте, момичета!

„След 20 години ще бъдете по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от онези, които сте сторили. Затова вдигнете платната, отплавайте от безопасното пристанище. Изследвайте. Мечтайте. Откривайте.“
Марк Твен

Прекрасен ден ви пожелавам!

27 септември - Световен ден на туризма

Туризмът е един от най-прогресивно развиващият се отрасъл в икономиката на почти всяка страна по света. От древната потребност на хората за движение до модерните процеси на глобализация, от любопитството към чужди култури и региони, до нуждата на съвременния човек от почивка. Туризмът обхваща всичко това.
“Световният ден на туризма е обявен от Генералната асамблея на ООН за датата 27 септември.”
В качеството си на международна институция, ООН подчертава ролята и влиянието на туризма в днешния свят и акцентира на тенденция, която всички държави-членки, а и не само, трябва да следват - стремежът към устойчив и отговорен туризъм.
По данни на Световната организация по туризъм, през последните последователни години на растеж, туризмът е с голям принос за икономическото възстановяване, създаване на работни места и възможности за общности в много части на света. В световен мащаб секторът следва възходяща тенденция, която се очаква да достигне 1,8 млрд чуждестранни туристи през 2030 г.

Общи условия

Активация на акаунт