Отговори
# 705

Здравейте, хубав и усмихнат слънчев ден* Heart Eyes

Скрит текст:

Revolving Hearts

# 706
# 707
Софи, липсваха ми музикалните ти поздрави.
Днес на фона на "ВЕЧЕН БЯГ" се опитвам да сглобя новата тема. Но какво съм направила ще видим скоро.
Толгето ни изпраща поздрави от Албания.

А Езги ни демонстрира добре оформено тяло. Неуморна е - и на снимачната площадка, и в IG.

# 708
Здравейте, дами!

Всяко утро споделено с Приятел е добро начало на всеки нов ден!
С пожелания за много усмивки и слънчево настроение днес !

# 709

Heart Eyes

ХЕЛЪН* новият красавец откъде е,
дай фотка по-така..
Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Joy Joy

# 710
Здравейте, момичета!

"Бъди там, където се радват на присъствието ти.
Живей и обичай тези, които те обичат. И най - важното, не забравяй да живееш и за себе си!"

Усмихнат, позитивен и щастлив ден с много късмет, добро настроение и сбъднати мечти ви пожелавам!

28 септември - Международен ден на правото да знаем и за свободен достъп до информация

По целия свят 28 септември се отбелязва като Международен ден на правото да знам. Отбелязва се от 2002г.
Идеята е, с различни събития да се напомни, че правото да знам е основополагаща демократична ценност да се популяризира свободата на информация и да се подобрят стандартите за достъп.
У нас от 2003 г. този ден се отбелязва от Програма достъп до информация (ПДИ) с годишни награди за принос в областта на свободата на информация.
Целта е да се окуражават активни граждани, журналисти и неправителствени организации да упражняват правото си на достъп до информация, да се насърчават институциите да изпълняват задълженията си по Закона за достъп до обществена информация, да бъдат прозрачни и отчетни пред обществото, да се посочат институциите, които нарушават правото на достъп до информация.

# 711
Привет и хубав ден! Heart

# 712
От сторито на Толга:
Цитат
Tolgahan Sayışman
Поздравявам всички, които допринесоха, всички стари приятели в проекта, но най-вече моята скъпа Müge U Eurları, която получи наградата за най-добра жена режисьор 👏🏻 🧿

На днешния ден преди 7 години Черната перла е на екран с първия си епизод. ✨

Hazal  и Kenal Heart

# 713
Здравейте, EvaKrusteva! Two Hearts

Цитат
ХЕЛЪН* новият красавец откъде е,
дай фотка по-така..
Радвам се, че сте впечатлена от този Чаровник. :
Той е Халил Ибрахин Джейхан.
В момента е ангажиран със сериала "LEYLA"

За повече информация...Тук

Усмихнат и красив  следобед! Revolving Hearts

# 714

Я да видим какво съм приготвила....

# 715

Дидко , страхотни гифки на Ийт Козан Heart Eyes

Вечерно настроение и Наздраве !

Горещ ''Истински Джентълмен'' за разкоооош и любоооов:cupid:

Софииии:wine_glass: спешъл за теб Stuck Out Tongue

Романтичен пеещ Чачо - Сайгън под дъжда

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 18:12 от femmi2

# 716
Добър вечер.
Ново от Амине. Красавица!

Нека никога не изпитвате мъката да се обадите на семейството и приятелите си, за да проверите дали са живи
Дано никога не познаеш страха да загубиш любимите си хора 💔

# 717
Здравейте, момичета!

"Подарете частица от сърцето си, изпратете няколко усмивки без повод, заредете се с позитивизъм, позволете си да се обичате, за да получавате и обичта на другите!"

Пожелавам Ви един чудесен неделен ден, изпълнен с много топлина, обич и доброта!

Момичета, благодаря ви за цялата красота, която сте пренесли в темата. Новата снимка на Амине, прекрасният Ийт Козан, Истинският джентълмен и Халил - все неща, които обожавам.

# 718
Добър ден, момичета!

# 719
Привет и хубав ден! Heart

Общи условия

Активация на акаунт