Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 591
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Не си го измислям,  виждам го с очите си за конкретна паралелка. Аз знам какво си дъвчим през 3 страници и никой не е длъжен да ми отговаря, ако не иска.
Второ класиране:

Първо класиране:

Паралелката френски с испански.

Стори ми се странно, затова и попитах.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 22:28 от *Sesil*

# 16
  • у дома
Това означава,че този,който е бил на 1во класиране с минимален бал не е подал за 2ро ,а се е записал на 1во. Минимашният по-висок бал на 2ро идва от дете,което е подало за 2ро класиране,но не се е придвижило нагоре в желанията си,а е останало на същото.

# 17
Уф, за последно, наистина.
Детето с бал 345,5 е било последното прието на първо класиране.
Децата от второ класиране с минимален и максимален бал са били приети и на първо класиране, но са участвали  на второ с надеждата да отидат в по-желана паралелка. Това не се е случило и те са били отново класирани на същото място/ в същата паралелка.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 23:07 от Mama Ru

# 18
  • София
Да и обяснихме защо така излиза в справката. Самоцитирам се от предходната тема:

Ноеми, това означава просто, че балът на второ класиране не е мръднал и е същият като на първо. "По-високият" бал е на дете, класирано в паралелката още на първо класиране, участвало във второ, но не е успяло да се придвижи по-напред и е прекласирано в същата паралелка - неговият бал показва справката. Спомням си когато за първи път започнаха да публикуват справката в този й вид. Бая време й се пулихме, докато вденем какво е искал да каже авторът.

# 19
Ние ще редим паралелките абсолютно алогично, но пък според желанията на кандидат- гимназистката. Има само едно колебание - в 1 АЕГ кое да предпочете измежду АЕ/ИЕ и АЕ/НЕ. Ако някой има отзиви за преподаватели, ще го помоля да сподели.

# 20
Какво ще рече алогично?

# 21
  • София
Моят си нагласи училища в някакъв ред. Да видим къде ще ‘кацне’ в края на седмицата.

# 22
  • Бургас
Разбрах,  благодаря за отговорите.
Руса съм, може и от там да е проблема.

# 23
  • Пловдив
Имаме първо желание вече, отдъхвам. Успех и късмет на всички деца! Още малко търпение 🍀
И на мен ми бе потвърдено първо желание. Утре пускам Simple Smile
Благодаря за новата тема! Разумна и късметлийска да е!

# 24
Ох, чакам със затаен дъх да видя списъка и аз. Кога ще пускам, Божа работа и на дятиту. Ясно е, че най-късно в сряда и после отварям просекото. Надявам се да получи вдъхновение и акъл, докато спи тия дни. Grinning

# 25
Благодаря за темата. Късмет на всички деца! Heart

# 26
Ние ще редим паралелките абсолютно алогично, но пък според желанията на кандидат- гимназистката. Има само едно колебание - в 1 АЕГ кое да предпочете измежду АЕ/ИЕ и АЕ/НЕ. Ако някой има отзиви за преподаватели, ще го помоля да сподели.
И нашите не са логични (влагам смисъл, че се "хаби" бал). Испанската и Немските са сложени накрая за пълнеж, за да допълнят бройката до децата с нейния или по-висок бал. Чак се замислям дали да не ги сменя с някои втори ешелон, но с френски (35то, 32ро и тн).
И аз бъгвам. Щерката иска да почакаме до вторник, вече 5 пъти гледах коя дата се пада и даже заповедта отворих от първа страница да видя срока (нищо, че го знам наизуст). Ще се раздели с трите си приятелки от класа, малко ми е мъчно, но се надявам всяко да намери нови приятели и да продължат да се виждат децата. Най-добрата й приятелка ще избере Немската, но моето категорично не иска да го учи като първи език.

# 27

Здравейте, ако искате, ми пишете на ЛС. За учител, който ще поеме една от двете немски паралелки, мога да Ви дам много добри отзиви.

# 28
  • В Страната на чудесата
Последните дни непрекъснато си повтарям наум перефразирано заглавието на една от най-популярните теми във форума:  
"Подреждането на желания - цяла наука за второ висше" Grin

Хайде, не остана и дано всеки има повод да се похвали в петък. Flowers Four Leaf Clover
Наздраве и спокойна неделна вечер, мили съоткачалки!

И благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 29
Здравейте и благодаря за новата тема. Да ги приемат всички деца където искат на първо максимум второ желание и да се отдават на заслужена почивка! Някой ще чака ли 00.00  да реди желанията?

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 23:05 от meksito

Общи условия

Активация на акаунт