Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 104
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Пловдив
Подадохме за второ и сега като се замисля, не ни дадоха входящия номер 🤔. Моято е много впечатлена от базата на ПГСУАУ в Силистра, не очакваше някак, а тя е в елитно за града училище. Разгледахме и общежитието, сега се чуди още повече - хем й се иска тук - все някога трябвало да стане самостоятелна, хем си е плашещо да се откъснеш от дома, пък и двете специалности, в които е приета й харесват...

Ама трябва ли да има друг входящ номер, не е ли същия? И на мен нищо не ми дадоха.

Би трябвало да ви дадат входящ номер за заявлението, което са приели. Този входящ номер е различен от този, с който влизате в infopriem.

# 2 641
  • На планетата земя
Подадохме за второ и сега като се замисля, не ни дадоха входящия номер 🤔. Моято е много впечатлена от базата на ПГСУАУ в Силистра, не очакваше някак, а тя е в елитно за града училище. Разгледахме и общежитието, сега се чуди още повече - хем й се иска тук - все някога трябвало да стане самостоятелна, хем си е плашещо да се откъснеш от дома, пък и двете специалности, в които е приета й харесват...

Ама трябва ли да има друг входящ номер, не е ли същия? И на мен нищо не ми дадоха.

Би трябвало да ви дадат входящ номер за заявлението, което са приели. Този входящ номер е различен от този, с който влизате в infopriem.

Мисля, че не е вярно това, някой по-запознат да каже за да знам да ходя ли пак.

# 2 642
  • София
Аз подавах в 18то, пред мен имаше 4 човека, и на никого не дадоха нищо

# 2 643
Явно не всички училища дават бележка с входящ номер. Важното е в infopriem да се отрази промяната в статуса.

# 2 644
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И ние пуснахме заявлени за второ класиране, сега проверих, че е отбелязано в сайта, не са ни давали входящ номер, те си го написаха на заявлението.
Иначе бая ги озорих, защото питах за ресурсното, дали е нужно нещо допълнително да правим, да свързваме с РУО и т.н. - не знаеха и бяха малко стреснати, та директорката дори си направи устата, че не е много подходящо за деца със СОП и, че ако не вървяло можело и да се местят деца. Казаха, че имали дете с дислексия в някой от класовете, та ще видим дали ще се класира по-нагоре или ще го мислим. Самото  училище е в центъра, стара и неремонтирана сграда, но иначе е много хубава и щели да правят ремонт, та щели да ги мстят вероятно по някое врме временно в друга сграда.

# 2 645
Подадох заявление в 11 часа и сега проверих променен е статуса
И при нас вече го промениха стауса на Записан.

# 2 646
  • Sofia
В портфейла ми стои листче с входящ номер от миналата година в 32 СУ. Явно са давали в училището, но не ни е влизало в  употреба Simple Smile Едва ли има нужда от него.

# 2 647
За 32ро ми дадоха входящ номер. Казаха че не знаят кога ще се отрази в системата статуса, явно не зависи от тях. Бях без дете, нищо не питаха за отсъствието му. Всичко беше ок, чакаме 2ро класиране

# 2 648
КРАЙ! Официално записана щерка по първо желание ИЕ/АЕ в 31 во(София). Детето  е доволно аз също(въпреки всички прочетени негативни коментари). Ваканцията започна официално. Късмет на всички , които отиват на второ класиране.

# 2 649
Костадинова новото училище съответства с ника ви  31, дано ви е на късмет 🙂

# 2 650
  • На планетата земя
За 32ро ми дадоха входящ номер. Казаха че не знаят кога ще се отрази в системата статуса, явно не зависи от тях. Бях без дете, нищо не питаха за отсъствието му. Всичко беше ок, чакаме 2ро класиране

Явно навсякъде е различно, аз се прибирах до вкъщи да вземам детето, караха я да се подписва там. Като питах за статуса кога ще е променен ми казаха на 19.07

# 2 651
  • Пловдив

Мисля, че не е вярно това, някой по-запознат да каже за да знам да ходя ли пак.

Преди час се върнах от гимназията, в която е прието детето ни. При подаване на заявление за второ класиране ни дадоха лист с входящ номер.  Дали в училището, в което сте ходили вие, дават входящ номер не знам, но да твърдите, че не е вярно  не е редно.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 15:47 от vany6a

# 2 652
....та директорката дори си направи устата, че не е много подходящо за деца със СОП и, че ако не вървяло можело и да се местят деца...
... това дори не знам как да го коментирам  - потресаващо...🤔                         
 И аз нямам входящ номер за второ класиране. Честито на записалите се🍀. Надявам се борбата за второ класиране да ни е успешна! 🌞

# 2 653
  • Пловдив
Ние подадохме за втори класиране преди час и половина и ни дадоха входящ номер,но още нищо не се е отразило в системата.На желания на второ класиране ли трябва да се появи нещо?

# 2 654
Ние подадохме за втори класиране преди час и половина и ни дадоха входящ номер,но още нищо не се е отразило в системата.На желания на второ класиране ли трябва да се появи нещо?

Промяната е в Класиране - Първи етап. Вместо "Незаписан" става "Заявил участие".

Общи условия

Активация на акаунт