Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 125
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 2 625
Подадох документи за второ класиране сутринта, но в системата няма промяна в статуса.. Някой друг така?
Ние се записахме, също не е пременен статуса.
Утре пак ще погледна.
Явно не става толкова бързо, колкото на нас ни се иска.
А дадоха ли Ви входящ номер?
Записах я в 8.00 статуса се появи няколко часа по-късно.

# 2 626
Подадох заявление в 11 часа и сега проверих променен е статуса

# 2 627
Скрит текст:
Добро утро, момичета!

Според вас има ли вариант минималният бал в Испанската ИЕ/ФE за момчета да падне от първо класиране 456 на второ класиране на 449 като прогнозният бал на sanaka е 452.5?

И също, минималния бал в 2 АЕ АЕ/НЕ за момчета да падне от първо класиране 452.5 на второ класиране на 449 като прогнозният бал на sanaka е 444?

Чудим се дали да чакаме второ класиране, като желанието е за 2 АЕ АЕ/НЕ и ни делят 3 точки.

Пускам пак питането за съвет, че потъна назад Simple Smile

# 2 628
  • София
Аз сутринта подадох за второ класиране без детето. Не са ми давали входящ номер, но в системата статуса се е променил на "Заявил участие".

# 2 629
  • у дома
Скрит текст:
Добро утро, момичета!

Според вас има ли вариант минималният бал в Испанската ИЕ/ФE за момчета да падне от първо класиране 456 на второ класиране на 449 като прогнозният бал на sanaka е 452.5?

И също, минималния бал в 2 АЕ АЕ/НЕ за момчета да падне от първо класиране 452.5 на второ класиране на 449 като прогнозният бал на sanaka е 444?

Чудим се дали да чакаме второ класиране, като желанието е за 2 АЕ АЕ/НЕ и ни делят 3 точки.

Защо да не чакате-нищо не губите,а винаги има шанс-колко голям е никой не може да ви каже.

# 2 630
Отчитам още един със статус "Записан". Наздраве!
Стискам палци на децата за 2ро класиране. Вярвам, че ще има много усмивки петък!

# 2 631
TeddyK77

Изчакайте, не знам дали някой може да отговори със сигурност. Прогнозите не са базирани на промяната в желанията, а на поредността на баловете.

За 2АЕГ, изглежда възможно. Как се проверява проверявате в тези три точки колко девойки има тази година между 176.25  и 175.5. Но това пак не дава гаранции. Нямам данните сега да проверя. Имам само до 180 (БЕЛ+МАТ)

# 2 632
Скрит текст:
Добро утро, момичета!

Пускайте за второ класиране, нищо не губите, може само да спечелите.

# 2 633
  • София
Скрит текст:
Добро утро, момичета!

Ами, тука сме две поне за Испанската, на които не ни достигна точка и половина за 1-во класиране и честно да си призная имам съмнения за второ, защото все пак зависи от това колко деца ще "отпаднат" от там, но пък и нищо не се знае, нали....Вероятности и надежди много, ама каква ще е действителността, ще видим в петък.

# 2 634
TeddyK77

Изчакайте, не знам дали някой може да отговори със сигурност. Прогнозите не са базирани на промяната в желанията, а на поредността на баловете.

За 2АЕГ, изглежда възможно. Как се проверява проверявате в тези три точки колко девойки има тази година между 176.25  и 175.5. Но това пак не дава гарантиции. Нямам данните сега да проверя. Имам само до 180 (БЕЛ+МАТ)

Момче е, чуденето е дали има опция да падне с 3 т. бала, за да е с немски втори език. Но май клоним към директно записване сякаш.

# 2 635
Според моите прогнози имате шанс за 2 АЕГ. Вас какво ви спира да опитате на 2 класиране? Ей го де е петък.

# 2 636
Според моите прогнози имате шанс за 2 АЕГ. Вас какво ви спира да опитате на 2 класиране? Ей го де е петък.
И аз така мисля, ако са правилно подредени желанията, и детето междувременно не си е сменило предпочитанията , от второ класиране само можете да спечелите

# 2 637
Подадохме заявление във ФЕГ, но статуса не се е променил още. Може да чакат до сряда, ако решим да си променим мнението Wink
Ние сме поредните чакащи за ИЕ с бал 471 момиче. Надеждата умира последна, въпреки че ФЕ+ИЕ във ФЕГ също звучи супер. Проблемът е, че нагоре в желанията е и НПМГ, а девойката изобщо не иска да влиза там, за разлика от мен. Толкова я е страх да не би да я класират там, че вече и аз започнах да се надявам да не се случи Sad А толкова вярвам, че това е по-правилното училище за нея...

# 2 638
Подадохме за второ и сега като се замисля, не ни дадоха входящия номер 🤔. Моято е много впечатлена от базата на ПГСУАУ в Силистра, не очакваше някак, а тя е в елитно за града училище. Разгледахме и общежитието, сега се чуди още повече - хем й се иска тук - все някога трябвало да стане самостоятелна, хем си е плашещо да се откъснеш от дома, пък и двете специалности, в които е приета й харесват...

# 2 639
  • На планетата земя
Подадохме за второ и сега като се замисля, не ни дадоха входящия номер 🤔. Моято е много впечатлена от базата на ПГСУАУ в Силистра, не очакваше някак, а тя е в елитно за града училище. Разгледахме и общежитието, сега се чуди още повече - хем й се иска тук - все някога трябвало да стане самостоятелна, хем си е плашещо да се откъснеш от дома, пък и двете специалности, в които е приета й харесват...

Ама трябва ли да има друг входящ номер, не е ли същия? И на мен нищо не ми дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт