Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 413
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 60

От преподавателите по втори език не мога да споделя впечатления, защото дъщеря ми сега завърши 8 клас - мога от учителката по английски, която им водеше тази година и за която знам, че догодина отново ще поеме паралелка с НЕ. Предложих да ми пише на ЛС, който се интересува, за да не се спами излишно темата Wink Пък и да не звучи като агитация в полза на една от двете АЕГ.

Странна работа, на информация да казвате спамене! То тука ако всички спамеха като вас, щеше да е много по приятно. Къде ти за 749 път да се попита трябва ли медицинско или нещо по-така...

# 61
Момичета , добро утро.Пуснах заявлението и всички желания са дублирани.Странна работа

# 62
32 СУ,133 СУ - руското, 7 СУ  и разни други за цвят.
Младежът си иска неговото, ние друго. Здраве да е! 😂 Ще редя както иска той.
Ако някой има да каже нещо за тези тринките училища - добро или лошо, сега да казва.
Хубави училища са, не се тревожете. Успех!

# 63
Добро утро и от мен, пожелавам много късмет на всички дечица🍀, дано в петък да имате само усмихнати и щастливи деца вкъщи.
Успех с класирането и нека то бъде най-доброто за всяко едно дете.

# 64
Добро утро Wink Първо, успех на всички.
После да попитам нещо. При първото въвеждане на желанията бях дублирала. Влязох пак, и изтрих всичко. Въведох го на ново и подадох. Визуализираше ми се коректно. После обаче, като вляза на "Желания" ми се визуализира всяка позиция по два пъти. Много е странно: 1.1., 2.2., 3.3., 4.4. и т.н. Не мога да разбера сега, всичко коректно ли е? В инструкцията пише, че важи последното генерирано заявление. Моля някой с опит да коментира, ако трябва, да оправям, докато е време....

# 65
Да, и при мен желанията се дублират…

# 66
Да, да не говорим, че една и съща паралелка с един и същи код ми се визуализира по два различни начина - веднъж като "предприемачески" без език, и втори път като "предприемачески с разширено изучаване на английски". Нищо не разбирам. Да трия ли пак и да въвеждам всичко отново?

# 67
Здравейте! Извинявайте, можете ли да ми подскажете, но не знам дали може да се кандидатства в две области едновременно и ако може, то дали с едно заявление или не? И класирането как става - в двете области поотделно или не? Благодаря за отговора!
Да, може да се кандидатства в повече от една област.
Да, за всяка област се попълва отделно заявление.
Да, детето може да бъде прието едновременно в две области.
Да, може да се запише на първо класиране в едната област и да изчака второ класиране в другата област.
Детето може да бъде записано само в една област и в съответното РУО от училищата носят документите на записаните деца, в това число оригиналното свидетелство за седми клас, иначе няма да бъде потвърдено записването на детето.
Благодаря!

Мама Ру, как така хем е записано в едната област и са му предадени документите, хем изчаква във втората област? И какво става тогава на 3-то и 4-то класиране? Пак си стои записано в едната област, а чака за другата?
Просто ми е любопитно, понеже не знам Blush

# 68
Чудя се, дали ще има проблем с това дублиране. И къде да звъня за информация

# 69
Щом се случва и при други, явно е бъгче. Ще се оправи до класирането. Както и ненанесените оценки.

# 70
Костадинова31, РУО и МОН трябва да се уведомят !
Щом проблемът е един и същ при няколко човека,следователно има проблем в системата !

# 71
Щом се случва и при други, явно е бъгче. Ще се оправи до класирането. Както и ненанесените оценки.
Благодаря за успокоението , че съм невъзможна паника.

# 72
Мда, на мен от РУО ми отговориха на 8-мия ден. Сега, ако ги попитам, кога ли ще е....

# 73
Добро утро и при мен се получи дублиране на желанията!

# 74
Интересното е, че пуснах и на едно друго дете само с професионални паралелки и там дублиране нямаше. На дъщеря ми желанията са профилирани.

Общи условия

Активация на акаунт