Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 540
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 105
Нито сме готови със списъка, нито с точните желания Flushed, а и като ви чета с тези бъгове, днес със сигурност няма да се подава заявлението. Дано бързо да го оправят.

# 106
Има дублиране. Дайте телефон да звъним на МОН да го оправят.

# 107
Ами ето, то е ясна работата, трябвало е от Гърция да подаваме Laughing

# 108
На самата страница горе пише “контакти” и “помощ”

# 109
  • Sofia
И ние с казус - детето няма да го има за записването (НЕГ)/подаването за участие във второ класиране (евент.2АЕГ). Навършило е 14г., знам всичко, писано по въпроса, но мисля да звъня да ги питам за всеки случай и по тел. сигурно няма да смеят да ми кажат, че може и без детето Weary

Имам връзка с училище гнездо, но сигурно още никой не е ходил при тях, да ги питам дали имат дублиране.

# 110
Звънях в РУО София.
Казаха , че проблемът ще бъде отстранен . Не е нужно да се подава отново

# 111
Чета сега:
Корекция на вече подадено заявление може да се прави в РУО или през системата
Корекция на вече подадено заявление за РУО София-град може да се извършва в училищата гнезда или през системата

Значи може да се прави корекция, не е бъг това поне.

# 112
Anik, аз бих питала на място, не по телефона. Има комисия, която е от редови учители, освен това работи на смени. По телефона ще ти отговорят от канцеларията и най-вероятно с дежурния отговор според правилата. Влизаш при директор или се срещаш с председателя на изпитната комисия и обсъждате въпроса. За да знаеш и при кого и в коя смяна да ходиш щом ще си без детето. Компромиси се правят, ако познават родителя. За непознат и в силно желано училище може и да не направят, зависи на кого ще попаднеш.

# 113
Вземете дете на заем, ако трябва да е там Simple Smile

# 114
Аз пък, не го разбирам цялото това бързане за подаване, особено при наличието на бъг в системата... Нали редът няма значение при запълване на паралелките или се бъркам?! Толкова много време има още, даже си мисля, че е в полза на по-добро обмисляне.
Моля, ако греша, някой да ме поправи! Simple Smile

# 115
Чета сега:
Корекция на вече подадено заявление може да се прави в РУО или през системата
Корекция на вече подадено заявление за РУО София-град може да се извършва в училищата гнезда или през системата

Значи може да се прави корекция, не е бъг това поне.
Може. Подава се ново заявление на практика и участва в класирането с последното заявление.

# 116
Anik, трябва да попитате. Ние звъняхме в училището, в което най-много искаме да влезем, тъй като синковеца е канен на гости в чужбина при баба си и бърза да се изстрелва натам. Обясниха ми, че детето трябва да присъства при записване и да отложи малко пътуването за сега. Казаха ми също, че понякога са правили компромиси, но рядко се е случвало и зависи от училището.

# 117
Аз пък, не го разбирам цялото това бързане за подаване, особено при наличието на бъг в системата... Нали редът няма значение при запълване на паралелките или се бъркам?! Толкова много време има още, даже си мисля, че е в полза на по-добро обмисляне.
Моля, ако греша, някой да ме поправи! Simple Smile
На същото мнение съм. Ние го направихме по причина, че мястото, където сме има слаб интернет, мобилен. Събота и неделя беше кошмарен.

# 118
Luthien, благодаря за новата тема! Flowers Bouquet
Успех на всички и нека в петък децата да са доволни от класирането!
Ние ще подаваме желанията в системата утре. Директорката на нашето училище държи всичко да е под контрол и е направила график кой кога да се яви в училището (родител и ученик) и ще подаваме на място. Желанията съм ги подредила още миналата седмица. Младежът уж ги одобри, но каза, че ако не е класиран по първо желание, задължително ще се записваме за второ класиране (независимо, че първите 4 желания са ни в едно училище).

# 119
  • Пловдив
Здравейте, и аз четох за възрастта на детето, че ако няма навършени 14г, не е задължително присъствието. Дали може ние да я разпишем? На 13г е все още и е при баба си Hug

Общи условия

Активация на акаунт