Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 158 082
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 335
Аз залагам за 10,30-11 🎰

Не че съм се разбързала, тъй като не очаквам прекрасна подредба ..

# 1 336
Наздраве и от мен с червено! Чаках днес, рефрешвах - само бала се появи. Какво пък, утре ще е денят на истината. Надявам се за всички да има щастлива вест и да си отдъхнем Simple Smile

# 1 337
  • София

Наздраве и от нас и нашата тераса

# 1 338

Айде като сме почнали, малко хладнина от нашите фонтани в тези жеги, да им върви по вода утре на всички седмокласници и да влязат на 1-во класиране и да приключи успешно седмокласната епопея накрая 😃

# 1 339
  • София
poly_mnt111, много хубаво. Къде е това?

Николина, страхотна гледка!

Много е тихо тази вечер в темата.

# 1 340
Ох, тази вечер и аз си налях чаша изстудено бяло вино. А принципно не пия през седмицата, пия чаша, две вино през уикеда, че тогава обикновено излизаме с приятели. Напрежението явно ми идва в повече, а и реших, че ако полея с бяло вино, един вид като ритуал, може правилно да се нареди класирането. Дъщеря ми определено е по - спокойна, не очаква, че бала може да се вдигне с толкова много спрямо миналата година, че да не й стигне. Но аз, понеже следвайки наученото в групата, гледах статистики, правих съпоставки и изчисления, не съм толкова спокойна и мисля, че може да сме на ръба. Надявам се на късмет и от сърце го желая на всички деца! 🍀🍀🍀

# 1 341
еtomira - благодаря, в Монтана.

# 1 342
Svil24, и аз си ги мислех такива днес. Сега гледам да не мисля вече, че да мога и да поспя. Снощи си легнах в 11, станах в 2 и до 5 кукуруку.

# 1 343
Лесно ви е на вас, аз не пия, от скоро и не пуша и все сядам до мъжо да дишам пушек малко. Утре пък какво ми пречи да си сипя малко бело, имам за гости изстудено 😋

# 1 344
Ми тя ментата се пиела цял живот. До едно време с лед и тоник или мастика, после с глог и валериан.Laughing

# 1 345
  • София
Аз съм се закотвила на терасата и пуша ли пуша, от прозореца излиза дим на талази, като от индиански вигвам

# 1 346
Ех, девойки:))))Лесна е вашата, ни пуша, ни пия, абе....остава  ми стоически да чакам само утрешния ден  😋Успех на всички деца!Спокойна вечер ☺

# 1 347
  • София
А аз втори ден не пия... Joy

Ама вече толкова ми писна, че не ми се и пие. Тя сега не знаела на кое от първите две желания иска да я класират. Аз знам, ама не казвам нищо, че ще има "Оф, мамооооо". Снощи каза, че каквото й се падне на второ класиране, това. Днес пееше друга песен. А аз само й се усмихвам.... не е истина до какви висини съм стигнала...

# 1 348
etomira, кажи поне, че за утре си се подготвила ...
И на мен не ми се пие, отворих една самотна корона тука от нямане къде да се дяна.

beb4o_fb, ти хубаво си пушиш, ама за второ класиране нещо въртяхме за хорА и петли. Мисли и тях малко.

# 1 349
  • София
Като споменахте мента - май искам мента… подозирам, че утре ще взема някаква щото таквоз чудо няма в нас Simple Smile Без значение къде се е закачил - заради края на тази кампания.
После ще дишам три години и пак ще се нервирам на мон-ските измислици за седми клас.

Общи условия

Активация на акаунт