Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 335
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 635
Колко е минималният бал в Джон Атанасов?

# 1 636
  • София
Младежът е приет точно според прогнозата ми - ФЕГ ФЕ/АЕ. Стига му и за 1АЕГ, но тя е след ФЕГ. Отиваме на второ класиране за 2АЕГ, където го делят 4 точки. Но и така е щастлив.

Sanaka, може ли да споделиш колко е минималният бал за 2ра английска?

# 1 637
  • Варна
Къде могат да се видят минималните и максималните балове, за които говорите, че са излезли? В кое меню?

# 1 638
  • при моите любими
Приет в 2АЕГ, писахме я след МГ. Там балът е същия, като миналата година минимален за 1 класиране. Няма шанс да падне толкова. Ще помисли малко, но според мендиректно ще се записва.

# 1 639
Приет е в първа английска, на 2.5 е от желаната паралелка във 2АЕГ. Продължаваме на второ

# 1 640
  • София
има ли шанс, според вас, на 2ро класиране да падне балът с 1 точка? За Испанската ни е мечтата ...

Стига да не е момиче и да не е с втори език английски, шансовете ви са огромни да падне с 1 точка.

# 1 641
  • София по рождение
Моята щерка е приета на 2 желание - 1 АЕГ - английски с испански. 1 желание - 91 НЕГ, бал 466. Най-вероятно няма да стигне, но тя иска да пробва.
Естествено, че ще пробва.! 8 точки я делят.

# 1 642
В едни 30 сек, в които се отвори сайта - смятам, че видях - приети на първо желание в 133 с руски!!! Дано само не ми се е привидяло!
Честито на всички, които са попаднали където са искали!!!!
Някой ще черпи. Познах.
Моята госпожица подаде в две области:
Приета е на трето желание и първо реалистично - "Полиграфия" и на последно желание в другата област "Банково дело". Ще подадем за второ класиране да видим дали там ще мръдне нагоре и тогава ще изберем окончателно.

# 1 643
Първо желание - 164. ГПИЕ, испански/италиански. Успех на всички!!!

# 1 644
има ли шанс, според вас, на 2ро класиране да падне балът с 1 точка? За Испанската ни е мечтата ...

Стига да не е момиче и да не е с втори език английски, шансовете ви са огромни да падне с 1 точка.

момиче...

# 1 645
И сега съобщението се сменя на “заради проблеми със софтуера класирането ще бъде публикувано в понеделник” Simple Smile
Ох ,бе!
Пепел ти на клавиатурата!
Бързо да зачистиш копчетата с белина и сакън веке подобни прокоби.
Нерви не ми останаха, пък менопауза чука на вратата и за там си требе - ха, ха.....

# 1 646
Къде могат да се видят минималните и максималните балове, за които говорите, че са излезли? В кое меню?
https://bg-mam.ma/p/1671922/48286491

В секция  Желания се виждат минималните балове.

# 1 647
no4ko25, 2 АЕГ - момчета 445 АЕ/РЕ, 457,5 момичета  АЕ/РЕ

# 1 648
  • Бургас
Наборката е приела на първото си желание в Гимназията по програмине в Бургас, ако има други деца, пишете ми Simple Smile
Честито на приетите деца и успех на всички, които ще участват в следващо класиране ! Flowers Four Leaf Clover

# 1 649
Аз не мога да вляза, но ММ успя! В НПМГ сме с физика и математика! Много е щастлив! Аз се отдавам на скариди и бело Heart Eyes Обичам ви!
Много, много се радвам за вас! Ще са съученици и моят е приет там!
Наздравееееее!

Много се радвам за вас!

Общи условия

Активация на акаунт