Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 266
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 665
  • при моите любими
Много съм бясна и не защото моето е ощетено с нещо, но акъла не ми го побира, защо хората го правят. Обадиха ми се едни роднини, с висок бал извън София ( което само по себе си е страхотно и детето е страхотно) обаче да ми похвалят, че освен в по тяхното първо желание са приети и в София в Математическата. Побеснях. И защо по дяволите кандидатствате, като няма да се местите. За ЕГОТО. А децата в София се борят за една точка. Не ги ли е срам не знам. Заслужават всички 12000 деца в София да почнат да кандидатстват за всички големи общини и да заемат тяхните места. Много съм ядосана. Чак ми трепери ръката докато пиша.

# 1 666
  • Бургас
Наборката е приела на първото си желание в Гимназията по програмине в Бургас, ако има други деца, пишете ми Simple Smile
Честито на приетите деца и успех на всички, които ще участват в следващо класиране ! Flowers Four Leaf Clover

Има, има. Приложно програмиране - дуална 😊  При него не е първо желание и въпреки, че според мен няма шанс, ще изчака и второто класиране.
Честито на всички,  които са приети на желаните от тях места!

# 1 667
За подаване на заявлението за второ класиране трябва ли и детето да присъства?

# 1 668
Моят син е приет на първото си желание в нашия град - специалност Дизайнер Рекламна графика. Това беше реално и моето желание, та сме вече и двамата спокойни и доволни Simple Smile
Не е приет в другата област, в която подадохме (очаквано), затова може и да дадем шанс на второ класиране, като си запазим сигурното вече място. Като се оправи системата ще видим минималния сегашен бал и ще преценим.
Честито на всички, приети на първо желание!
А на останалите напомням, че истинското класиране май всъщност в второто такова. Успех там на всеки, който го иска!

# 1 669
Като изключила първите 4-5 паралелки, на мен баловете не ми се струват много по- високи от тези на миналата година. Дори и на първите са подобни като на 2023.

# 1 670
Приети сме на 1-во езикова с английски, както го очаквах. Приключихме, не мога да повярвам.
При нас ми се струва, че доста са паднали баловете минималните, ама все пак сме малък град.
Честито на всички приети деца и много успех на другите, които ще се борят❤️

# 1 671
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
При мен вече излязоха и минималните балове в желания, та е интересно какво повишаване на баловете има в някои от желаните паралелки, в други са подобни на миналогодишните. Това е за най-нискобаловите училища. За едното, миналата година на 1 класиране минималният е бил 104, тази е 162!

# 1 672
От къде може да се види за 2023г с колко пада бала първо и второ класиране ФЕГ. Момиченце и 2точки не ни стигат. 133то е прекрасно, но ФЕГ ни беше мечта.

# 1 673
В сайта на Дидева - вижте линка на първата страница.
От къде може да се види за 2023г с колко пада бала първо и второ класиране ФЕГ. Момиченце и 2точки не ни стигат. 133то е прекрасно, но ФЕГ ни беше мечта.

# 1 674
Нормално, не съм. Част от децата, които са преценили, че няма да им стигне за по-добрите училища и са кандидатствали и в по-нискобалови, съответно са приети там.
За Русе, 1 и 2 желание баловете са очакваните, т.е като последните две-три години, но за Силистра са значително по-високи от миналата година, и са на нивата от 2021 и 2022. Обаче бяхме длъжни да си дадем шанс.
За това, което е прието в Русе - "Полиграфия" три години не е имало прием и в сравнение с преди 4-5 години пак има значително вдигане на минималния бал. Ще чакам да пуснат статистиката за минимални и максимални за всички училища и паралелки.

# 1 675
И моето дете е прието това, което искаше,та доволни приключваме със седми клас .
На всички, които се чудят за второ / особено на тези, на които не стигат 1-2 точки / , подавайте, дано да имат късмет децата, цял форум ще стискаме палци !

# 1 676
Хоп, и аз погледнах - приета е точно, където предположих Simple Smile Ще участваме и на 2-ро.

# 1 677
  • София
ФЕГ с испански.

Помните ли вчера как ви казах, че е арогантно да се жалваш,  че не можеш да избереш.... И...
Karma is a bitch! 
НПМГ е близо и има реален шанс да влезе на второ и тя е в шок, защото не може да избере.🤣🤣🤣 Аз, естествено, гледам сеир.

# 1 678
Няма ли никой от форума с дете в немска паралелка в 1 АЕГ?

# 1 679
  • София
А имате ли представа как стоят нещата с равните балове? Моят син е с 409 бал и минималният в паралелка, която искаше е 409, но не е приет. Той има по всичко 6-ци в дипломата, та едва ли е това критерия

Общи условия

Активация на акаунт