Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 168
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз пък не мога да реша математическата задача  -  коя е тази точка в София откъдето разстоянието между 2АЕГ и 35 е 10 минути.

Динчо, не 2АЕГ, а 2НЕГ е написала жената, демек 73-то.

Сега вече съвсем се усложни задачата.

Мммм, малко съм скарана с ГТ, нооо... Около Шандор Петьофи? Прага?

Абсолютно нищо общо няма..73 е в квартал Гоце Делчев (бивш Емил Марков), а 35 е почти в центъра (долен Лозенец).

# 1 936
Ако дете не е прието никъде на първо класиране, какво се случва? Трябва ли да подава нещо за второ класиране или...?

# 1 937
Аз пък не мога да реша математическата задача  -  коя е тази точка в София откъдето разстоянието между 2АЕГ и 35 е 10 минути.

Сега вече съвсем се усложни задачата.

Мммм, малко съм скарана с ГТ, нооо... Около Шандор Петьофи? Прага?

Абсолютно нищо общо няма..73 е в квартал Гоце Делчев (бивш Емил Марков), а 35 е почти в центъра (долен Лозенец).

Еее, знам къде са. Както редактирах по-горе: двете училища и адресът на дамата образуват триъгълник. От тях до 35-то са 30 мин, а от тях до 73-то са 40 мин. От Геоцето до УАСГ стигах за 20-ина минути с рейса на времето, но пък 73-то ми беше на 10-15... За това изместих малко адреса.

Около Руски паметник също би могло... Друг вариант е точно от другата страна на Сф, но пак в триъгълник.

# 1 938
 Е как от коя, на фонтаните на Южния парк Wink (73 СУ имат предвид)

# 1 939
От Вазов ми се струват еднакво далечни.

# 1 940
Да, възможности много...

# 1 941
Здравейте! Честито на всички приети и успех на децата, които продължават в борбата. Искам да попитам дали има някой запознат с надплановия прием за кръгли сираци.
Студентите кръгли сираци ги приемаха с оценка минимум 3.00, но за учениците не мога да дам информация.
Питайте в РУО или в МОН

# 1 942
За една много разстроена девойка питам, какви са шансовете да падне бала с 6 т в паралелката с география в НПМГ?ти ако си искал НПМГ, баш тая паралелка, къде ще ти е по-предното желание

# 1 943
Хловородород, ако трябва да обобщя, не бих гледала локацията (и двете ми звучат приемливи). Профил природни науки вероятно ще може да избере и в 73то (даже ще има още 3 години, за да види дали още ще ги иска). Ако държи на немския, погледни децата от общински кръг на олимпиадата откъде са. Ако не е виждала 35то, заведи я (не на всички им понася външния вид). И ако вече и двете опции продължават да са приемливи, нека детето да реши дали иска да се запише или да изчака. А никой не знае какво ще се случи и дали НПМГ няма да остане в играта (въпреки че не изглежда много вероятно за 6т). Звучи като един от случаите, за които само времето ще покаже кое е по-добре.

# 1 944
  • София
Ако дете не е прието никъде на първо класиране, какво се случва? Трябва ли да подава нещо за второ класиране или...?
Ако не е прието никъде ,нищо не се прави. Чака се второ класиране.

# 1 945
Хлороводород,
ние избрахме  миналата година 35-то училище на първо класиране.
На второ щяхме да сме във II АЕГ, английски с немски и профил природни науки, делеше ни половин точка, а балът падна достатъчно. Избрахме немския като първи език, защото е по - труден.
35 - то училище е много добро училище, макар наистина отвън да не изглежда добре. Децата са умни. Който иска да научи езика, ще го научи.
Мисля, че 73 - то училище също е чудесно.
А НПМГ е страхотна опция, нея ви пожелавам.

# 1 946

..... Тънката разлика е, че до 35то се стига с метро, а до 2НЕГ с автобус.
Четене с разбиране му се вика, ако идеята ти е да помогнеш на някого, по принцп.
Не за това къде живее, търсещата съвет относно избора на училище.

# 1 947
Това го прочетохме и разбрахме. Просто си почесахме клавиатурите малко...

# 1 948
  • Sofia
За една много разстроена девойка питам, какви са шансовете да падне бала с 6 т в паралелката с география в НПМГ?ти ако си искал НПМГ, баш тая паралелка, къде ще ти е по-предното желание
Има шанс. Аз даже мисля, че повече ще падне. Ама ще видим...

# 1 949
  • София
Оставете го това с транспорта, особено ако е за разлика 10 мин. Изберете по-желаното училище и паралелка. В 9 клас започват да мерят цяла София. Моят младеж пътува от Младост 4 до Пиротска, после отиват на Витошка, оттам до един голям мол, от него до НДК, после решават да отидат да ядът до “Квартал”, оттам до НДК отново и накрая акустира в Младост 4 😂 А сутрин от Младост 4 до Бояна за тренировка и обратно, това го забравих 😂

Общи условия

Активация на акаунт