Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 175
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 2 550
Ами лично за мен и 3-тото и 7-то ви желание са по-добри от 10-тото, но това е мое мнение.
И аз съм на същото мнение. Досега в училище учеше втори език немски и хич, не го харесваше и каза в никакъв случай първи немски. А сега изведнъж английски с  руски се очертава, като вероятен победител. От десето желание нататък има няколко паралелки за да си вържем гащите както се казва. Че аз уж смятах скока на паралелките и вместо с 15-20 точки да скочат, те с по 20-30 се дигнаха. И ако не бях сложила резерви, щяхме да сме некласирани и аз в нервна и алкохолна криза за седмица в най-добрия случай, а цяло лято в най-лошия:)

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 08:29 от dalil

# 2 551
  • София
Ако сте чули крещящ с неистов писък момичешки глас- на моята щерка е Joy Няма такава радост, Испания станала европейски шампион. Е, пригласях и аз с тих крясък, че вкъщи две от децата бяха за Англия - наборът и харизаното ми от свекърва ми дете /ММ/ Joy

# 2 552
Тук е момента да благодаря на  Sanaka за много полезните  и вярни прогнозни балове. Така видях къде са ни приоритетите и се съсредоточиме върху тях. Разбира се, посочихме по-желани и високи като бал желания,където нямаме шанс и по-ниски за подсигуряване. Така и не знам за основния избор, че избрахме 32ро с английски и руски (където е класирана) дали няма да съжаляваме пред 133то със същите езици (не ни достигат за него 3 точки, но съм сигурен че ще се класира на 2ро, но е по-ниско желание) . За съжаление по-горно близко желание - 32ро с английски и френски е на 8.5 точки и малки шансове на 2ро, ще се пробваме...

# 2 553
  • Варна
Добро утро, какви документи трябва да се носят при подаването на заявление за второ класиране на място? Лична карта на ученик? Онази бележка?

# 2 554
  • Sofia
Много ми е интересно, ако някое дете/родител имате по-желано от моментното класиране, защо не игарете на второ? Нищо не се губи (освен в случаи с неправилно подредени желания). По диагонал четох много страници и някак си останах с впечатление, че някои приемат първо класиране като "съдба". То и на децата им писна и може би затова "си харесват" това, което е сега. Представете си момента на второ класиране, когато видите, че балът е паднал под вашия, а вие вече сте записали. Разбира се, ако ви делят едни 20-30 точки, вероятността да падне толкова е нищожна, но за 2-3-7, може да се изчака до второ класиране. Тогава е истинското.

Съчувствам на всички, които страдат по непостигнатото желание Sad Преди 5 години аз преживях едно кошмарно лято в терзания и притеснения докато постигнем желаното.

# 2 555
  • София
Много ми е интересно, ако някое дете/родител имате по-желано от моментното класиране, защо не игарете на второ? Нищо не се губи (освен в случаи с неправилно подредени желания). По диагонал четох много страници и някак си останах с впечатление, че някои приемат първо класиране като "съдба". То и на децата им писна и може би затова "си харесват" това, което е сега. Представете си момента на второ класиране, когато видите, че балът е паднал под вашия, а вие вече сте записали. Разбира се, ако ви делят едни 20-30 точки, вероятността да падне толкова е нищожна, но за 2-3-7, може да се изчака до второ класиране. Тогава е истинското.

Съчувствам на всички, които страдат по непостигнатото желание Sad Преди 5 години аз преживях едно кошмарно лято в терзания и притеснения докато постигнем желаното.
мен много ми се иска да играя за по висока позиция с младежа, ама е за ФЕ и АЕ. Там ни делят над 30т. Такамченсиностава в 133. С девойката ще играя и 2 или евентуалнони 3тою за спорта Wink

Аз също смятам, че 31 и 32 са по-добрите варианти. Но са с много голяма разлика с бала на 7мо.

# 2 556
За втория език в ЕГ - ако не ме лъже паметта, във 2АЕГ в 11.клас и в 12.клас той се изучава по 7 чАса седмично, дано не бъркам. Затова и послушах дъщеря си и не писахме език, който не й харесва.
На мен пък точно това ми хареса във втора английска. При този учебен план вторият език наистина има смисъл
Dalil, според мен няма да съжалявате за 31-во. До седми клас математиката се учи на много добро ниво, не вярвам в математическата паралелка на гимназията да не са осигурили такова
Отиваме да подаваме. Да ни е на късмет на всички второто класиране 🍀

# 2 557
  • София
Amelin, на мен също ми харесва, че вторият език във 2АЕГ се учи по 7 чАса в 11.клас и в 12.клас. Посочих го по повод терзанията на една майка, че дъщеря й вече не иска ИЕ като втори, а иска НЕ

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 11:02 от beb4o_fb

# 2 558
Ами ще пробваме на 2ри кръг, пък каквото стане. 3-5 точки разлика в този балов диапазон не са много и ми се струва постижимо. Не е да са 20 точки. Ако беше така, чудо трябва да стане за да се преместим на по-горно желание:)

# 2 559
  • Пловдив
Добро утро и успешна нова седмица!
И моето момиче реши да се пробва на второ класиране. Приета е в рускта с профил НЕ/РЕ. но все пак пожела да опитаме за английска с профил АЕ/НЕ. Ще я подкрепим, ще опитаме, пък каквото стане. Но при всички случаи сме спокойни, че ще учи в една от тези  две гимназии в града.
Стискам палци на всички, които ще участват на второ класиране и на тези, които ще рискуват! Flowers Four Leaf Clover

# 2 560
  • Бистрица
Добро утро, какви документи трябва да се носят при подаването на заявление за второ класиране на място? Лична карта на ученик? Онази бележка?
В НФСГ за заявлението ни трябваше само служебната бележка, заради номера. Детето си го попълни, подписа се и попълниха едно поле срещу списъка с приетите в паралелката. Жената започна да пише на долния ред, затова гледайте! Да не отбележат друго дете,вместо вашето... дадоха ни листче с вх.номер и дата, на което има две опции за маркиране " записване" или "заявление за 2ро класиране". Това беше. Не са ни искали документи или ЛК на детето.

# 2 561
  • София
Детето трябва ли да присъства пи подаване на заявление за второ класиране?

# 2 562
  • у дома...
АлAmelin, на мен също ми харесва, че вторият език във 2АЕГ се учи по 7 чАса в 11.клас и в 12.клас. Посочих го по повод терзанията на една майка, че дъщеря й вече не иска ИЕ като втори, а иска НЕ
Ако вторият език е профил, след 10 клас навсякъде се учи по 7 часа на седмица.

# 2 563
Детето трябва ли да присъства пи подаване на заявление за второ класиране?

Миналата година аз подавах заявления за второ класиране за племенничките ми с пълномощно в две различни училища. Никой не ме попита къде са децата, но колко са години (да проверят дали не са над 14). Всъщност никой не ме провери аз самата коя съм, че да подавам заявления за тези деца. Един вид и без пълномощното щях да свърша същата работа. Joy

# 2 564
Пожелавам на всички деца продължаващи второ класиране успех!
За нас сагата приключи вече е записана!

Общи условия

Активация на акаунт