Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Заради честото й даване ли незнам, но започнах да си припявам  като я пускат Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 136
  • Пловдив
Рекламата с протестиращите кашлящи е доста забавна.

# 137
Последната реклама, на иначе любимите ми превръзки, е потресаваща. Дано производителите на лекарства за диария не вземат пример, че тогава ще си счупя телевизора, честно!

# 138
  • Бургас
Подкрепям за кървавите превръзки!
Това вече е извращение!😡

Нямам думи и за хилищите се като откачени,Мария Силвестър с полицая и висящите на дърветата....
Ужасна е!😡

# 139
Още един положителен глас за рекламата на Икея, идвах да пиша за нея, но виждам, че вече има и други писали.
Тя май е единствената, която ме кара да се обърна към ТВ, докато съм се зачела в нещо на компа и като AniNe, но наум или мн тихичко да си я припявам. Зареждаща ми е мелодията.

Всички диаро-стомашно и т. н. са ми направо противни, имам чувството, че дебнат кога ядем, за да ги пуснат.

# 140
За "Тази вечер ще си легна" съм За. Харесва ми. Мелодията и текста ми харесват(може да са тъпи, но ми харесват) и ме карат да им припявам. Толкова е нежна мелодията.

Но недоумявам как тая на Белиса ви кореспондира. ЧеСно.

За "кървавите" консумативи предпочитам да са "сини". Много "отидох да коля прасе" са ми посланията в червено. По добре синя течност. Само недоумявам с посланието на дебеличката фигуристка, то там не са в червено, де, но пак недоумявам. Ако е пълничко момиче, може да е в друг контекст, но защо фигуристка?!?!!! Има толкова други варианти.

# 141
  • ВАРНА
Изумява ме тази конкретика при рекламата на превръзки.Нима рекламата няма да се разбере,ако няма кръв?Ами хайде да  въведат прийома и за лекарствата срещу разстройство?

# 142
Всички диаро-стомашно и т. н. са ми направо противни, имам чувството, че дебнат кога ядем, за да ги пуснат.

Joy
Те ли често я пускат или ние често ядем...

# 143
Що за малоумна реклама е за някакви шоколадови мечета за имунитет? Бабата отказва да гледа внучето за последен път.....този месец. Дава мечето и затваря вратата под носа им.

Много дразнещо, че коя баба ще си натири болното внуче!?! Поне аз нито съм чувала нито съм виждала такива баби!

В началото на рекламата дават бабата как цъка на лаптопа и гледа оферта за почивка на Малдивите... И точно в този момент се звъни на вратата. Бабата явно е паралийка.

# 144
  • София
Двете лели-воайорки, преследващи млад момък, за да разберат откъде са му парите са потрес... Rage

# 145
На белиса рекламата ми е неприятна. Много харесвам сериала и това плагиатство, показващо творческо безсилие, ме дразни.
"Ще си легна" ми харесва и на мен по същите причини, както на Джаста.

# 146
И не мога да разбера защо се чудите, че бабата не иска да се разболява от внучето си? Едва ли на някой му е приятно да е болен, непрекъснато вървят съвети от лекари възрастните хора да се ваксинират, защото вирусите и грипът са опасни за тях. И на тоя фон вие очаквате бабата да рипне от възторг, че има възможност да се зарази?!?!?!

# 147
О, моля ти се. Ако бабата не помогне на дъщеря си, кой?
Детето е със сополи, не с ебола.

# 148
  • ВАРНА
И майката предвидливо не звъни,а направо засада пред вратата.
 Идва нова епоха(поне в рекламите) на разчупване на стандартните роли в семейството.Мъж пере,защото бебето повърнало върху роклята на майка си.Лекар съветва бащата,с какво да мажат родилката .В тази реклама участва и свекървата,която пробутваше омнибиотик на сина си в офиса,на внучката на басейна и после със снахата пиеха кафенце.Отминава ерата на мустакатото синче,чиято майка чистеше с Аче

# 149
О, моля ти се. Ако бабата не помогне на дъщеря си, кой?
Детето е със сополи, не с ебола.

Абе, и аз, ако съм си платила вече почивка на Малдивите, запазила съм самолетни билети месеци по-рано, няма да остана да гледам сополиво внуче. От двама родители все някой може да си вземе болничен.

Общи условия

Активация на акаунт