Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Още един глас за "Тази вечер ще си легна". Готина реклама е.
Харесвам на Судокрем рекламата. Бебето е много сладко. И на котешката храна с гласа на Роби Уилямс.

# 151
  • София
Не очаквах, че някога ще го кажа, но рекламата на дамски превръзки Molped ми хареса. Няма сини течности, нагледни примери.
P. S. Всеки път като я гледам ми се дояждат спагети. Ама то откакто съм бременна като видя тесто и въглехидрати и откачам. Satisfied

# 152
  • Бургас
Постоянно си припявам ,,Искам да се наспя!Тази вечер ще си легна! " и ,,Хоум ту ю,, 😂

# 153
+1 за ИКЕА, дъщеря ми (3+) я обожава.
Тъй като за като и сменяхме леглото също я водихме в ИКЕА 'да си го избере' , като ляга си припява 'искам да се наспя'.
Не че заспива, но винаги ни разсмива с тази песен 😁

# 154
  • Бургас
Да добавя и ,,Понеделник- магнезий, вторник - магнезий,всеки ден със магнезий!" Много ме кефи!

# 155
А мен пък ме подсети са това:
 Докторът:
- От какво се оплаквате?
Пациентът:
- От дефицит на мангизий...

# 156
Да добавя и ,,Понеделник- магнезий, вторник - магнезий,всеки ден със магнезий!" Много ме кефи!

Всеки път си я Пея! Много е готина! HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 157
  • Пловдив
И аз харесвам тази реклама. Не е супе. оригинално като идея, но много добре изпълнено и с много сполучливо включване на Силвия Кацарова и Дидо. И много приятна песничка.

Друга много приятна според мен реклама е за бира Ариана - "бигери-бигери ...". Simple Smile Много ми допада тази реклама.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:54 от marzeliva

# 158
  • София
Харесва ми рекламата на Нисан Кашкай с чилаут версията на парчето на 2 unlimited-No limit 👍

# 159
  • Пловдив
На мен ми харесва на Дачия Duster, най-вече заради песента, California dream.

# 160
Сега видях рекламата на автосалона, много ми хареса.

# 161
На мен ми харесва на Дачия Duster, най-вече заради песента, California dream.

И аз много я харесвам.

# 162
Да се върнем четвърт век назад:

А тези разтворими сокове Tang не ги ли спряха от пазара, защото са отровни? Иначе хвалебствията в рекламата бяха топ.

# 163
Хаха, както винаги децата декламират с роботски гласове, при все че не е запис в реално време, а дублаж. Но и "майка им" не пада по-долу - също декламира. Голям смях!   JoyJoyJoy

# 164
А мъжкият глас в рекламата на Коколино от 1999 е на Калин Сърменов, доколкото го разпознавам.

А този глас ми прилича на Георги Ламбрев (в края на рекламата). Пак 90-те.

Общи условия

Активация на акаунт