Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 287
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Просто в рекламата за Инфлуцид, трябваше на финала да покажат майката как с апетит се тъпче с палачинки, защото хапчето и е повлияло и вече има апетит, а детето и мъжа ѝ сервират. К'во па толкоз. И можеше да каже: "Перфектен е, също като вас". Идеалният момент бащата да научи синчето как се правят палачинки.

# 211
То такъв е и изразът, съвсем не е нов.

Ама пък как намериха трикрака муха, само с три кънки? Wink

Joy

Десните 3 крака сигурно са вдигнати и затова не се виждат иззад "туловището"

# 212
Дайте “помощ”!
Тази вечер, по повод някакъв разговор с друга тематика, се сетих за реклама, чийто слоган беше “Какъв мъж си ти тогава?”
Пустото ми любопитство се чудя коя и на какво беше?!?

# 213
Дайте “помощ”!
Тази вечер, по повод някакъв разговор с друга тематика, се сетих за реклама, чийто слоган беше “Какъв мъж си ти тогава?”

Какъв мъж си, щом не ползваш Малиция?

# 214
Дайте “помощ”!

Какъв мъж си, щом не ползваш Малиция?

Да!! Благодаря. Ще заспя 😂😂

# 215
Реклама на водка с Даниъл Крейг:

# 216
Страхотна е рекламата на Икеа, в която лирическия герой иска да се наспи.
Песничката е изпълнена от Дичо Heart
Като човек, който има желание да се наспи, но не винаги има възможност я приемам много лично и й се кефя от сърце!

# 217
Тази на Ментос меко казано ми е твърде... идиотска.

# 218
  • ВАРНА
В икейската реклама е приятен факта,че са измислили нова песен,а не "претоплили" някоя стара популярна.
Намирам голяма прилика между мелодията на "....понеделник-магнезий..." и Пачанга на Графа.

# 219
Напоследък много силно ме дразни една реклама на Прокредит банк. Озвучаващият глас (май е на Зомбори) като каже натъртено и маниерно "И къде са гиСШетата?" направо издивявам. Може би се има предвид гишета, не знам, но произношението е ужасно.

# 220
Много, много тъпа реклама е тази на Прокредит.

А това на ментос даже не знам какво е Joy

# 221
В БГ тв-то го казваха нещо от сорта на - Освежи деня си , дай си енергия един вид с бонбонките LaughingLaughingLaughing
Пълна простутия е рекламата.

# 222
20 пъти днес засичам лидълска коледна реклама. Симпатична е, но ми се струва рано за нея Joy

# 223
  • София
Димитър Маринов в реклама на Амазон https://youtu.be/ecV3E779MfU

# 224
  • София
В почивката на мач от ШЛ преди малко, гледам Божинката рекламира (май) фирмен магазин/сервиз на Самсунги.
Стреснах се дали трябва да си хвърля Самсунга. А БожиГол даже научил няколко нови (за него) думички.
Подкрепям: и аз искам да гледам старите Коледни на Кока кола. Децата на Джъмбо - отброяващите дните до Коледа - също. (Лидълската не е лоша, но не и чак толкоз затрогваща.)

Общи условия

Активация на акаунт