Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 346
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много е смешен и сладък Божинката. 😂 Хванали са всичките му мурафети.

# 226
Защо развалиха прекрасната реклама с перфектната блондинка? Днес гледам, попреправили са я и вече не е толкова секси. Едвам нещо хубаво направят и после веднага ще го о....рат. Rage

# 227
Кой е мъжът от рекламата? Познат глас е, явно е от дублаж познат.

# 228
Защо развалиха прекрасната реклама с перфектната блондинка? Днес гледам, попреправили са я и вече не е толкова секси. Едвам нещо хубаво направят и после веднага ще го о....рат. Rage

Не съм попадала на новия вариант. Кое не е вече толкова секси - рекламата, мацката, мъжът?
Тъпа си беше рекламата.

# 229
  • София
И аз не съм видяла новата версия на перфектната блондинка.
На Лидл ми харесва коледната реклама. Но миналогодишната беше по-хубава. И аз бих гледала на Джъмбо коледната с децата, отброяващи дните до Коледа. Дано пак я пуснат.
На Кока-Кола очаквах нова реклама, пък те старата въртят.

# 230
Перфектната блондинка беше толкова перфектна, че даже не можех да ѝ запомня физиономията.
Поне да бяха избрали някоя наистина секси. Тази докарваше на веяна скумрия.
Абе ... тъпа реклама.

# 231
Току що мина рекламата, не виждам промяна. Все така тъпа си е.

# 232
Харесвам рекламата на "Престиж"- ядеш сега или гориш! Но ми беше по-забавна, когато не я бяха орязали и мама беше "пак уи" на диета. Laughing

# 233
  • ВАРНА
Харесвам всички реклами за котешки храни.И музиката,и главните действащи муцунки.

# 234
На мен ми е много смешен тоя малък нещастник, дето с гъгнив глас ломоти "с Резиста защитен, на градина всеки ден". Имам чувството, че с по-голямо удоволствие би останал при баба си.

# 235
@ЕmBrother, ШЛ какво ще рече? Дайте с цели думи, бе хора. Докато разгадаем тези инициали, всеки път е едно главоблъскане. В темата “Игри на волята” човек да напише “ИВ” е ясно. Ама в тема по всичкология…

# 236
@ЕmBrother, ШЛ какво ще рече? Дайте с цели думи, бе хора. Докато разгадаем тези инициали, всеки път е едно главоблъскане. В темата “Игри на волята” човек да напише “ИВ” е ясно. Ама в тема по всичкология…

Шампионска лига най-вероятно.

# 237
Ами най-вероятно, да.
Скрит текст:
ББ ... Бойко Борисов ли е, Биг Брадър ли е, Бай Брадър ли е, Бай Бай ли е... В чатове като ти напишат bb най-често значи baby, ама може и bye bye да е Grinning
Ама по-добре с цели думи, да няма двусмислици Grinning

# 238
  • София
Застудя времето и пуснаха "Стефчо, издухай си носа, мама". Smiley Готина реклама, усмихва ме.

# 239
  • гр. София
Джъмбо има нова коледна реклама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт