Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Някой има ли идея кое е детето от рекламата на Happy? Или по-скоро кои са родителите му? Изглежда ми много познато като да не е случайно, но не мога да се сетя на кого ми прилича.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:07 от Chapka

# 241
  • Бургас
Днес попаднах на коледната реклама на Джъмбо, но нещо не ме грабна. Странна ми беше на пръв поглед.

# 242
Никак не ми е коледна.

# 243
Не съм я засичла още? НЯмам търпение!  HeartpulseHeartpulseHeartpulse
LaughingLaughingLaughing

*Засякох я... Еми първото нещо да сложиш субтитри на реклама и то на която се пее не е особено добро решение. Изобщо не схванах, че става въпрос за Джъмбо и какво се рекламира?

Платили са твърде много пари (доста е дълга) за тъпа реклама.
Общо взето: Не става..

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:00 от AniNe

# 244
  • София
Гледах рекламата на Джъмбо. Не е толкова лоша, но миналогодишната беше по-хубава. Надявах се пак да я пуснат.

# 245
Някой има ли идея кое е детето от рекламата на Happy? Или по-скоро кои са родителите му? Изглежда ми много познато като да не е случайно, но не мога да се сетя на кого ми прилича.

И аз това се чудяяя, дано някой отговори  на въпроса

# 246
  • Пловдив
Гледах рекламата на Джъмбо. Не е толкова лоша, но миналогодишната беше по-хубава. Надявах се пак да я пуснат.

Хубава е рекламата, но не ми допадна, че са я направили със субтитри за превод. Можеше да запишат песента в българска версия и според мен щеше да е по-ефектно.

# 247
Е, как,  децата проговарят първо на английски в родината ни...
От мен имат не!

# 248
  • Бургас
На мен ми е нещо зловеща тази реклама!
Не ме кефи и това е!

# 249
Взаимствана е от филма Уонка.

# 250
  • Пловдив
На мен ми е нещо зловеща тази реклама!
Не ме кефи и това е!

Мрачна е, и аз това забелязах. Не схванах каква е идеята да е така притъмнено. Може би насочва, че се очаква светлия празник, който ще озари всичко.Simple Smile

# 251
  • Бургас
Да им имам логиката!

Тъпо са го направили!

# 252
Мен пък ме кефи рекламата с магарето!

# 253
Джъмбото поне да бяха сложили една весела, дестка мелодийка Simple Smile Нека пак е коминочистач ли е, квото там да е , по-цветен ако може, да пее на някакъв език, но поне да пее весело и сладко, да те кара да си тананикаш Simple Smile . Не някакво подобно на опера ...

# 254
А аз да си кажа... Много ми е неприятна рекламата на Ефбет лига (А група, както ние футболните фенове си я знаем). Кой "умник" реши, че ще ми е много приятно да гледам от близо как някой си ситска биещо сърце. Тотална простотия и липса на всякаква ясна мисъл.
И рекламата я пускат по всяко време на денонощието...

Общи условия

Активация на акаунт