Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Харесвам коледната реклама на Милка.
И на Неспресо с Джордж Клуни.
И на Жадор с Чарлийз Терон. Не са я давали скоро. Или поне аз не съм я засичала.

# 286
  • Бургас
На Милка и на мен ми харесва.

# 287
Омръзна ми от рекламата на Хепи със звИздитИ на бг хайлайфа.

# 288
Еле пък "семейството" Катерина Евро, синът й и внучето. Да е с жена му, разбирам, но не им ли е неудобно в тази конфигурация да се изтъпанчат? Разведе се и сега с мама ще играе на семейство. Толкова ли няма други известни, съпрузи с дете, та все Еврото и синът й ще ни натрапват?

# 289
"Краварката е в левия ъгъл" на Deutsche Markenbutter ...

Какво по дяволите ... Много пъти съм я засичила, но само слушам, защото си цъкам на лаптопа, без да поглеждам към екрана на ТВ-то. И пак си викам "Каква е тази простутия с кравата в десният ъгъл" .
Днес я засякох "на живо" - ми то още ПО-ГОЛЯМА простутия!!! Нямам думи. Не намерих конкретния клип, но намерих други със същата идея ... явно от предишни години ..

# 290
В тази реклама мен пък винаги ме е учудвало защо казват, че краваркатат е в левия ъгъл. Видно е, че не е. От лявата страна-да, но не и в ъгъла. Баш по средата си е.

# 291
  • зад кестените
Само на мен ли рекламата на Джъмбо е супер досадна

# 292
Да идва Дядо Коледа и да се маха тоя Куминочистач, за да приключи, да може да се зарадват тея дечица...

Тъкмо се зарадват, какво там беше (вече се опитвам да я игнорирам колкото мога) ги изкарва да се снимат с дядо коледа, обаче изкарва календара, и СОРИ остават още 30 дни до Коледа LaughingLaughing
И милите дечица - Еееее Cry Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

Та да идва там Дядо Коледа, да им дава торбите с Джъмбо и така. Да се усмихнат вече милите.

# 293
Споделям реклама, която много ми хареса и за мен е направена перфектно - сюжет, музика и послание.
Обичам да гледам такива реклами.

# 294
Много се кефих на тази реклама на кола от 90те със слончето. Даваха я и по нашите телевизии

https://youtube.com/watch?v=3-IzFBTQv8A

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:07 от youknow

# 295
Някой разбра ли кое е детето от рекламата на Хепи?Даже на билборд го видях днес... Блъскам си главата, ама не знам как се казва, а толкова познато изглежда 🫣😵‍💫

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:31 от Nonsense

# 296
Някой разбра ли кое е детето от рекламата на Хепи?Даже на билборд го видях днес... Блъскам си главата, ама не знам как се казва, а толкова познато изглежда 🫣😵‍💫

И аз се чудя кое е. На мен ми напомня на синоптичката Гери Малкоданска.

Харесва ми рекламата с кучето, за което детето не може да повярва, че е изоставено, и затова си измисля история, че собственикът му е отвлечен от извънземни. Главите на невинните деца отказват да приемат колко лоши хора съществуват. Май рекламират кучешка храна.

# 297
  • София
На мен детето ми прилича в очите на Вили Вуцов, ама не е то.

# 298
Някой разбра ли кое е детето от рекламата на Хепи?Даже на билборд го видях днес... Блъскам си главата, ама не знам как се казва, а толкова познато изглежда 🫣😵💫

Детето от рекламата е на  Биляна Петринска.

# 299
Пролет и лято , Благодаря много!! 🙏Тъкмо тази сутрин, отново, си блъскахме главите с ММ, минавайки покрай билборда с хлапето 😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт