Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Коя е песента от рекламата на Tchibo?

# 301
Еле пък "семейството" Катерина Евро, синът й и внучето. Да е с жена му, разбирам, но не им ли е неудобно в тази конфигурация да се изтъпанчат? Разведе се и сега с мама ще играе на семейство. Толкова ли няма други известни, съпрузи с дете, та все Еврото и синът й ще ни натрапват?
Сашко не е ли с жена си, когато казват:И любов.
Сега ще погледна коя пък е Биляна Петринска?Съжелявам, но детето ми е антипатично.
Рекламата на Джъмбо и на мен ми е нетърпимо досадна.

# 302
Едно непопулярно мнение ще изкажа, а именно, че изобщо не харесвам реклами, в които има деца .. Нито фъфлещи, нито много-знайковци, нито нищо..
По случая с детето на Петринска, просто многооо ми приличаше на някого, ама се оказва, че нито майката знам, нито бащата 😃😃 Но поне вече знам кое е това дете😃😃😃😃

Джъмбо рекламата е ... няма какво да кажа, глупост.. Онзи ден бяхме в Джъмбо, още по-досадна е там, защото я въртят нон-стоп (както винаги с всяка реклама)😵‍💫

# 303
Аптекарка(не фармацевт, а просто продавачка) : Цекови, как сте?!
Цекови с жални мутри, еле Цековица: Как да сме?!
Ш'е лудна, чеС'но. Такава рекламна немощ, че няма накъде повече.

Джъмбо рекламата е отврат, мрачна, дълга, протяжна и все като казват "флаш" на фона им ми звучи като "флеш", не светкавица, а мъртва плът. Гадост.

# 304
Аптекарка(не фармацевт, а просто продавачка) : Цекови, как сте?!
Цекови с жални мутри, еле Цековица: Как да сме?!
Ш'е лудна, чеС'но. Такава рекламна немощ, че няма накъде повече.

Джъмбо рекламата е отврат, мрачна, дълга, протяжна и все като казват "флаш" на фона им ми звучи като "флеш", не светкавица, а мъртва плът. Гадост.

Еми то от рекламната агенция на Милото какво да очакваме? Рекламна немощ.
А тази реклама на Джъмбо верно е отврат, песента така се набива на човек в мозъка, че онази нощ точно преди да си легна я пуснаха и после цяла нощ ми кънти в главата. Не ми харесва и на мен.

# 305
  • София
Също така и онзи аптекар предлагащ хапчета за мъже, след което намигва, като намигването му е към 5 секунди 😄

# 306
А онзи трагичен аптекар, който предлага нещо си на г-жа Примова? Откъде ги избират такива актьори?!
Визията и "р"-то даже няма да коментирам, ами казването на рекламните думички - толкова наизустено, като на зле поднесен рецитал. Отврат. Малко режисура няма да им е излишна на тези реклами, въпреки изначално тъпия им смисъл.

# 307
Или тази дето предлагат колаген на Патрашкова Joy

# 308
В един магазин – българска минерална вода от 1.5л. ..."Свобода"! На прозрачния лъскав етикет написано:

"Свобода - същ. в ж.р.

1. Възможност за проява на собствена воля.
2. Отсъствия на ограничения или робство.
3. Способност на човека да действа безпрепятствено и без ограничения според своите желания."

Добра рекламна идея са тези дефиниции за свобода върху етикета. Yum

# 309
  • Бургас
Изброили сте най-ужасните реклами!
Бих добавила и перфектната блондинка, заради която нищо не сте чули Simple Smile

# 310
От един билборд с реклама на минерална вода "Горна баня":

"Време е за "Горна баня" Laughing

# 311
Прави са. Ако досега сте се мили само под кръста, днес е неделя - време е и за горна баня, не само долна. Joy

# 312
От 90те, памперси може би:
"Аз се казвам Ники и мама ми дава да пишкам върху дивана".

# 313
  • Washington,USA
Рекламата на Уринал Акут най-просташка. Ясно ни е, че се прави секс, не е нужно да ни се бута уморена женичка в червена нощница. 🙄

# 314
Г-н Павлов, който търчи да учи готвачката как да се изпере успешно.Омръзна ми от тоя човек-спец по пране.

Общи условия

Активация на акаунт