Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Одеве я забелязах по ТВ-то и в първия момент си помислих, че тоя дето им пръска обувките, ще каже "че му миришат краката" Joy Защото си беше сложил ръката пред носът!!!, а той му каза "колко ти е гладка кожата ...." Sweat Smile

# 31

Тази песничка ми се е забила в главата Joy .
Само тея близки кадри на усти са ми малко криндж Joy
Пак по-добре от Джъмбо на ента степен

# 32
И на мен ми харесва песничката, без устите. Joy

# 33
И на мен ми е приятна(по скоро ми е забавна и не ме дразни, свежарска някаква), без да се заслушвам много в текста. А като стигнат до "леки джапанки за плажа" все си го интерпретирам като "лети джанти" Joy, не знам защо, но все имам чувството, че това ще изпее. Joy

# 34
Рекламата на Джъмбо е най-свежарската лятна реклама. Въртят я вече няколко лета, но не омръзва.Харесвам и песничката, и устните. Не мога да си й представя по друг начин. Даже е много идейно. Запомняща е именно с това нестандартно решение.

Най са ми тъпи рекламите на Кауфланд. Толкова стандартни, скучни и статични. Дори това, че са платили огромни хонорари на Дара и ХС, и тяхното присъствие не спасява положението. Никаква идея и мисъл. Все едно са правени в С.Корея или 90-те години. Усмивки от старите
ленти! Rolling Eyes
Виж Лидл имат някои добри попадения. Оня зевзек майстор-грил в "турската баня" ме размива все път щом чуя провалачения му айляшки говор. Joy

# 35
И аз всеки път чувам "лети джанти" Grinning

# 36
Идвам да се оплача от рекламите по ТВ. Ужасни са! Милото, изявяващо се и като директор на Сатирата, колкото и пъти да си промени гласа, все е той. Промяната с електроника прави гласът ужасно грозен и старчески, а все пак рекламите трябва да имат някакъв сексапил, в т.ч. и гласовете зад кадър, обаче нъц, грозни глухи гласове.
И все едно и също - лекарства, лекарства, все по един тертип направени реклами, скучни и тъпи. Наскоро ходих в Гърция и тамошните реклами са цветни и весели. Но така е то, като само една-две фирми са обсебили пазара у нас и бълват бездарие. Съжалявам за този разбор, обаче вече не издържам. Не стига, че са грозни рекламите, а и непрестанно ми ги навират в лицето...Rage

Милото е бездарен, факт. Както казаха назад, рекламата на Кауфланд произведена от фирмата му е от тъпа, по-тъпа, най-тъпа. Той и за актьор не става. Жалка работа.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 16:14 от Janelle

# 37
Оф и въздесъщият Стоичков.....Сега с барбикю.

# 38
Върви една реклама на Дачия, с много хубава музика. Мисля, че е хит от миналото. Някой сеща ли се чия е музиката.

# 39
Много ми е мъчно в каква държава живея. Мъжът не знае как да обезопаси (друга беше думата, но не я помня) микровълновата, но знае как ще изкара до заплата. Ще вземе кредит. Frowning1

# 40
Не разбирам какво искаш да кажеш... Какво да да се разбира под  обезопасяване на микровълнова?  А и кредитът помага инцидентно, а не редовно.

# 41
Върти се реклама на фирма за кредити. Мъж и жена в кадър, микровълновата гръмна, излиза пушек от нея. Тогава глас казва, че "това е Ясен, на който не му е ясно как се обезврежда микровълнова, но му е ясно как се изкарва до заплата. Вземи кредит ..."
Издирих я в ю туб за да цитирам правилно.

# 42
Върви една реклама на Дачия, с много хубава музика. Мисля, че е хит от миналото. Някой сеща ли се чия е музиката.
За тази песен ли питате?
https://youtu.be/N-aK6JnyFmk?si=mCuttuFrF-7EYxh9

# 43
За тази песен ли питате?
https://youtu.be/N-aK6JnyFmk?si=mCuttuFrF-7EYxh9
Точно тази. Много благодаря!

# 44
Аз много харесвам рекламите на Бони с прасенце от кренвирши. Винаги са хубави.
И преди корона-времената имаше реклами на някакъв мобилен оператор, които бяха озвучавани от мъж с много приятен глас и в интересен стил.

Общи условия

Активация на акаунт