Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 47 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Може би най-първата секси реклама беше една за "кафе на зърна" с една гърдеста мацка без сутиен и с прозиращи зърна на гърдите. Вече е цензурирана и я няма. Но пък в нета има една много по-еротична реклама на презервативи, тя си стои Wink
https://youtu.be/ROJy9TlhxtY

Иначе ето една реклама свежа и весела, с много добър вкус, но за иначе лошо кафе Simple Smile

# 16
  • Бургас
Къде ги откривате старите реклами. Много бих искала да видя онази жена, която си пееше и миеше стъклата с Форте Каза /или нещо такова/

# 17
В Ютуб. Което не означава че има абсолютно всички реклами. Някои качват направо цели рекламни блокове. Потърси.
Форте каза я помня. И песента в класически стил - с Форте каза домът ви е чист и красив, или нещо от сорта.
Гледам че има реклами на Морени вафла трепач от различни години.

# 18
Като казахте вафли, се сетих за рекламата "ОбъркАл си рейса, пич"
https://www.youtube.com/watch?v=XeUMgQjY-BQ

# 19
На мен ми писна от рекламата за унирал и гласа на момичето, буквално я пускат нон стоп, много ми е досадна.

# 20
Мен пък ме дразни рекламата на Цистостоп Рапид. Като каже момичето - бързо, може ли да отида пак до тоалетната и пускат уж смеха на другите, много е тъпо, сякаш се е напикала в аулата, а се предполага, че са студенти, не първолаци и имат акъл за пет пари. Да, ако бяха в предучилищната, можеше и да се хилят, ама студенти, нещо не ми се вързва и много ме дразни. Тъпа е.

# 21
Е, може да се смеят, защото уж верният отговор на въпроса внезапно се оказва нещо друго. Това си е комична ситуация. Нещо като този виц:
- Иванчо, можещ ли да ми кажеш кой нос разделя Черно море на северно и южно?
- Еми не...
- Отлично, шестица Wink

# 22
Да, така се оказва, отговора на въпроса там е "бързо" и се съчетава с молбата за ходене до тоалетна, но пак ми е тъпа.

# 23
Е, може да се смеят, защото уж верният отговор на въпроса внезапно се оказва нещо друго. Това си е комична ситуация. Нещо като този виц:
- Иванчо, можещ ли да ми кажеш кой нос разделя Черно море на северно и южно?
- Еми не...
- Отлично, шестица
Wink
Това беше добро Hands Plus1

# 24
Да, така се оказва, отговора на въпроса там е "бързо" и се съчетава с молбата за ходене до тоалетна, но пак ми е тъпа.

Че е тъпа, тъпа е. Но то коя реклама за тампони, превръзки, лекарства за цистит или диария е остра? Но поне има закачка, игра с думите.

# 25

Че е тъпа, тъпа е. Но то коя реклама за тампони, превръзки, лекарства за цистит или диария е остра? Но поне има закачка, игра с думите.
За превръзки са ок, не ме дразнят, но аз осъзнах, че повечето пъти само съм ги слушала и някак не мисля за какво се отнася, но в момента, в който гледам самата реклама започвам да я чувам нон стоп и да ме побърква. Преди мразех дегазин, и защо са го кръстили така... ако имаш проблем трябва освен всичко да го кажеш в аптеката.
Имаше една реклама за превръзки, в която момичето бягаше в пустинята и изведнъж казва нещо "кръв", дълго време мислих, че става дума за лепенки 😆. Но според мен е ок, че вече течността не е синя по рекламите. Имаше после за едни подмишници, отвратителна реклама и хилещи се жени, сякаш мъжете не трябва да използват дезодорант.

# 26
Ами рекламата за превръзки с една дебела, която кара кънки? Какво искат да кажат? Че дебелите текат по-силно и превръзката става даже и за тях ли?

# 27
Опитват се да са inclusive. Новото модерно. Скоро и мъже ще рекламират превръзки

# 28
  • Fairbanks, Alaska
Има изисквания, че в рекламите трябва да участват и дебели хора. В противен случай се води дискриминация спрямо дебелите хора. В една от рекламите участваше и жена с витилиго-мисля, че беше за Сингъл дей.

# 29
Някой помни ли рекламата - едно момченце седнало на тоалетната, бърчи нос и казва "Мммммм как миришееее!"

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт