Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Мен лично най-много ме дразни тая на стрептофор със Орлин Горанов. Този човек не мога да разбера защо говори по този начин, на интересен ли се прави, какво му е - не знам.

Не разчитам на ИМ-провизации. Той сигурно и със семейството си така разговаря на празничната трапеза

# 361
  • Бургас
Не,разговаря си съвсем нормално, възпитано, без превземки!

# 362
Нищо му няма на Орлин Горанов.Дай Боже всекиму такъв глас.

# 363
Хора, днес засякох доста дълъг блок с реклами, може би бяха над 15 най-малко и от тях две бяха за бърз кредит, една за бонбони и всичко останало за медикаменти. Това не е нормално. Ужасно депресиращо е.
Докато пиша това отново засичам рекламен блок, ами същата работа, вече десета реклама върви и отново всички са за лекарства. Това умишлено ли е се питам аз?! Пп Преброих ги - 13 реклами, всички за илачи и за нищо друго.

# 364
Джасте,на мен  също ми прави впечатление,99%от рекламите са на фармацевтични компании.Смятам,че този бизнес е по-печеливш от хазарт, наркотици и други.

# 365
  • София
Е зима е. Простудните заболявания са във вихъра си. Костите и ставите наболяват от студеното. Уро- инфекциите и те се изострят. На фона на това, що да не лепнат и малко реклами за имуностимуланти и витамини.
Лятото са хапчетата за разтройство и слънцепредпазни кремове.

# 366
  • Пловдив
На мен Цекови са ми любимци. Simple Smile Симпатично семейство, големи са образи и рекламата е добре направена, забавно е.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 07:28 от marzeliva

# 367
За пореден път ТВ върви за фон, докато се храним и имам чувството, че има само реклами на "лекарства/добавки" и подобни. Scream
Чак ми залипсваха тези за перилни препарати Laughing
Чужди ТВ не гледам, но някой ще сподели ли дали и там е така, то вярно ограничиха рекламите на алколох и цигари, но те като че ли бяха по-интересни/красиви, колкото и гадни стоки да рекламират.

В Щатите рекламите са произведения на изкуството. Особено тези, които пускат по време на Супербоул - произвеждат ги специално за този ден. Някои хора като мен гледат Супербоул само заради рекламите и шоуто в голямата почивка, щото иначе не си падам по американски футбол.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 23:09 от Janelle

# 368
На мен Цекови са ми любимци. Simple Smile

А на мен сополивия Сашко дето баба му му натиква едно шоко-мече в устата и им тръшва вратата под носа Joy

# 369
  • Бургас
Сетих се за една реклама на МИлка с мармота, който завива шоколад!
Ей,такива реклами предпочитам!

# 370
Сетих се за една реклама на МИлка с мармота, който завива шоколад!
Ей,такива реклами предпочитам!

На мен рекламата на РайзЪп ми харесва, тази подводната. Нашите са я изрязали и показват само канадската борба. Ето я цялата:

# 371
  • Пловдив
На мен Цекови са ми любимци. Simple Smile

А на мен сополивия Сашко дето баба му му натиква едно шоко-мече в устата и им тръшва вратата под носа Joy

Тази за Сашко ми е най-смешна в началото, когато майката след като звъни на звънеца, започва да блъска силно по вратата и да вика. Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 23:38 от marzeliva

# 372
Гледах новата реклама на Шуър чек. Даже бегло не се доближава до гениалната от преди години с щъркелите - Жоро е невинен 😆, колко съм се смяла. Уникална беше.

# 373
  • Бургас
И аз одеве мярнах нещо за Шуър чек, но докато погледна телевизора, тя свърши.

# 374
  • Пловдив
Е, Жоро си е класика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт