Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 142
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
И на мен тоя прах (предполагам от талк, визирайки името на продукта), който хвърчи навсякъде и се гълта с отворени дробове хич, ама хич не ми е в представите за нещо приятно, еле пък здравословно.

# 676
Е, а аз чух някаква реклама /по радиото/ за свещички при запек на бебе ... Потресох се, когато обявиха, че бебето / не му запомних името/ се изходило като слон ...
Бафмааму! Ей тая реклама ми задмина МараМеда!

Чух я пак - Пешко било бебето...

Скрит текст:

# 677
  • Пловдив
Харесва ми рекламата на Гелоривойс и геломиртол  заради зеления папагал - много чаровен.

# 678
Тази на iPhone я видях вчера и доста ме забавлява Grinning
Харесва ми Smile

# 679
Тия реклами на "Корега" направо ме изумяват!!! - "Ако устата ти можеше да говори.." Сякаш хората говорят с гъза си.
Sunglasses

# 680
  • Пловдив
Ох, а пък тази реклама на Пародонтакс чак на трилър бие. Simple Smile

# 681
  • Пловдив
Това за устата може би е направено да звучи смешно нарочно.

# 682
Възможно е, но не са успели.
Все едно в реклама за хемороиди да сложат слоган: "Ако г@зът ти можеше да говори...". Joy Даже тогава все пак щеше да има резон, налЕ, щото като общо хората не говорят със задните си части, макар някои хора да изглеждат, че баш с тях говорят. Sunglasses

# 683
Нов "шедьовър":...Мъж си драпа брадата с "Драс- Драс-", а жената скалпа пак с някакъв по-приглушен звук...Няколко пъти. И това, което пада при драпането го дават. Накрая - шампоан против пърхот, не разбрах как се казва, че се показва само за секунда.

Мина и една приятна реклама на кафе чибо.

# 684
Много ми харесва рекламата на Бороталко. Много италианска като усещане, като видео и като музика. Личи си, че става дума за непретенциозен продукт, който всеки може да си позволи, но е добре направена.

На мен пък много ми харесва рекламата на Нестле с Джордж Клуни и Ева Лонгория. Еми ето така се правят реклами. Нашите много хляб има да изядат, докато се научат да правят реклами.

# 685
  • Бургас
....На съседа полилея...
Ой,ой...
Ей,това ми е в главата! Много весела мелодия!

# 686
  • Пловдив
....На съседа полилея...
Ой,ой...
Ей,това ми е в главата! Много весела мелодия!

И на мен много ми допада мелодията и настроението, което носи. Даже си я слушам в ютюб цялата , защото са изрязали първата половина в рекламата.
Много ми харесва и лидълската реклама с Колбастик, направо е един път. Даже и в самия магазин като я пуснат, й се кефя.

# 687
  • Бургас
😂😂😂
Драс,драс!
Чеши,чеши!
Драс,драс!.....
Хареса ми!😂

# 688
  • Пловдив
Не е "ой, ой", бе хора, "мой дом" е, как така го чувате... Grinning

# 689
Слушах внимателно и единият път пее " ой, ой", а след това "мой дом" или обратното, не помня последователността.

Общи условия

Активация на акаунт