Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Като сме тръгнали да се бъзикаме с алкохолните напитки - нещо което хич не е бъзик. (Може би доста дами тук са запознати но все пак) с биричка се и готви.

Но нека, най вече медиите, да не се бъзикат със законите. Приклювам с тази тема и нека продължим с темата във форумът Simple Smile Purple Heart Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

# 661
Човек,
Има едно нещо, наричат се закони (нз дали си запозната).

И един от тях е - Забранено е да се рекламират алкохол и тютюневи изделия в ефир!

Ми не е забранено. След 22ч е позволено. Вчера пак мина на водка но часът бе спазен - след 22ч ..
Та спазват си го, закона...

# 662
  • Разпиляна във въображението
Върху песента на Мария мед вече се играе и хоро.

Моят син в момента е "луд" по тема Майнкрафт. Имаме почти цялата серия Лего. Снощи търсиха в Кауфланд чаша и термос, но бяха свършили. Днес имах задача рано да отида и да взема, но имаше само розови чаши. Взех термоса за нас, но след като купих на колежка за внуците й раница и кутия и много ми хареса, се върнах и направих комплект за походите, които ни предстоят. Та да, много деца играят на играта и се впечатляват от рекламата.

# 663
Revolving Hearts Много оригинална и с чар ми е рекламата на Home2U

Харесва ми Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Но тотално от другата страна е една, която видях днес за първи път по новатв. За тази тоалетна хартия Laughing
Започва хато хорър филм. Какво по дяволите? И се оказва, че е реклама за мека и бяла тоалетна хартия Sweat Smile

Какво по дяволите? Laughing

Dizzy FaceSweat SmileRevolving HeartsLaughing

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:50 от AniNe

# 664
Е, а аз чух някаква реклама /по радиото/ за свещички при запек на бебе ... Потресох се, когато обявиха, че бебето / не му запомних името/ се изходило като слон ...
Бафмааму! Ей тая реклама ми задмина МараМеда!

# 665
Не лекува алкохола, но облекчава симптомите.
Ром и коняк за настинка.
Мента и Мастика за стомах.
Уиски за високо кръвно.
Червено винце за анемия.
Бира за бъбреци и изтрезняване.
Ракия за зъбобол и всичко останало.
Joy Sunglasses
Мойто Джипи като съм грипозна ми вика - взимаш тоз илач, тоз илач, тоз и тоз и нали знаеш за завършек... едно малко. Joy
Д-р Радева? 😆

# 666
  • София
Е, а аз чух някаква реклама /по радиото/ за свещички при запек на бебе ... Потресох се, когато обявиха, че бебето / не му запомних името/ се изходило като слон ...
Бафмааму! Ей тая реклама ми задмина МараМеда!
От дете знам един виц: Едно бебе 2 кг се изходило 3 кг

# 667
Тв върви за фон и чувам една се обяснява за новия Бруталко. Joy
Заглеждам се, реклама на нещо си, май део спрей - изписват Бороталко, но аз чувам "новия Бруталко" Joy, заслушвам се, чувам Буруталко, но така, както е изписан продукта не чувам да се изговаря. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
Да неЙ Буратино мари JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 669
  • Айтос/Бургас
Здравейте тук съм за да попитам дали знаете как се казва песента която се пее в новата реклама на Милгама Н?По гласа на човека който я изпълнява е Миро а за жената която пее  не знам, търсих я с шазам не излезе, също и чрез текст даже прегладах всички песни на Миро и пак не я намерих.

Мъжът е Иван Радуловски,за жената не знам…

# 670
  • зад кестените
Какви бяха тези неистови крясъци,тъкмо си бях задремала сладко на диванчето.А то било реклама на,,PARODONTAX" ужас направо😡Хич не са интересни!

# 671
Аууу, да, тази реклама е отврат.

# 672
Поредната тъпа реклама (за пародонтакс).
Тия хора се надпреварват кой ще създаде най-тъпа реклама.

# 673
Много ми харесва рекламата на Бороталко. Много италианска като усещане, като видео и като музика. Личи си, че става дума за непретенциозен продукт, който всеки може да си позволи, но е добре направена.

# 674
  • Враца
Много ми харесва рекламата на Бороталко. Много италианска като усещане, като видео и като музика. Личи си, че става дума за непретенциозен продукт, който всеки може да си позволи, но е добре направена.
На мен нещо не ми харесва тоя прах, който хвърчи, но разбирам какво са искали да кажат авторите Wink
Иначе е приятна, така е. И музичката е запомняща се. Някак лятно настроение носи- Италия, мотопеди, джелато и паста... ееххх

Общи условия

Активация на акаунт