Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Grinning Grinning Grinning Grinning

Този тест, верно, че се въртеше тази наистина велика реклама. Уникална!

Иначе, по въпроса за идиотските. Перфектна блондинка ми идва ... еми завиждам й ... искам и аз да съм такава Cry

# 376
  • Бургас
Новата реклама на Лидл за салам четата ми харесва!

# 377
  • София
Новата реклама на Лидл за салам четата ми харесва!

А мъжът от рекламата кой е?

# 378
  • Бургас
И аз това се чудя?

# 379
  • София
Изглежда ми познат, затова попитах Joy

# 380
А мъжът на перфектната блондинка кой е?

# 381
Снощи, по време на Семейни Войни, засякох рекламен блок, който продължи около 16-17 мин!!! Вие нормални ли сте???

Първият беше просто стоп за една реклама, да не повярваш. Вторият започна малко преди 18:30, браузвах си из лаптопа, по едно време ми направи впечетление, че тия реклами не свършват!?

Когато приключиха, часовникът показваше 18:44 !!!

# 382
В момента ми харесват само с Орлин Горанов - според мен така натъртват на Импровизации - един вид дали да ползват плейбек...
Новата на Лидл също ми харесва, но самият актьор не ми е симпатичен и като го навират в камерата не помага, гласът и песничката биват
За съжаление от както гледам Ютуб без реклами почти не пускам ТВ, защото е мъчение

# 383
Когато гледам нещо в Ютуб, често ми излизат реклами. Не се сещам каква беше тази реклама с жена дето устата й мърда неестествено.

# 384
На корега. Тя пак се ядва, ама онази на Орбит с устата на челото - кажи нещо бизнесменско - направо ми идва да си счупя телевизора Joy

# 385
На корега. Тя пак се ядва, ама онази на Орбит с устата на челото - кажи нещо бизнесменско - направо ми идва да си счупя телевизора Joy

Когато започне поглеждам надолу, настрани или си затварям очите Grin... май съм я засичала само по бтв.

А засичали ли сте новата на АБВ Поща? Sweat Smile
Пак има нещо на челото на жената Scream Не съм се вглеждала какво точно беше, но пак има нещо там. Защо по дяволите мислите и удобрявате такива малоумни реклами?

# 386
Леле, тази вечер засякох лидлската реклама - Колбастик. Яка е. Брех, значи можело да има и приятни реклами, а не само за илачи.

# 387
  • Пловдив
И аз за първи път я видях днес. Ее, много е яка, прави сте. Чудна рекламка.
И една на Айко с говорещи снежни човеци с коси мернах. Все си мисля, че ако снежните човеци не бяха така оприличени на хора, щеше да е по-добре.Simple Smile

# 388
  • Бургас
Снежните човеци имитират хората от рекламата 😉 На мен ми допада!

# 389
Има една много смешна реклама за веро Феъри. На една сватба, сватовете се състезават кой ще измие повече чинии с бутилка Феъри. Питам се къде са тия мъже, които се доказват с миене на чинии. Подавам заявка за един такъв!

Общи условия

Активация на акаунт