Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 240
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Специално за Dara888 Simple Smile

# 421
Joy Joy Joy Много ти благодаря! Помня, че когато я видях за първи път, отначало не разбрах какво рекламират, а като чух: "бременна си вече ти", ми увисна ченето от изненада. Ето това е приятна, забавна реклама.
Все забравям да споделя, пуста дъртоза, но ме кефи рекламата на Виденов - на съседа полилея.

# 422
“Ред Бул дава крилаааа! Ако го изпиеш....“

Рекламата на една скапана напитка, с нарисувани криви пингвини, но с много свеж хумор.

# 423
Току що. Гледам встъпването в длъжност на новия американски президент и започва рекламния блок. Първата вагинална сухота с пояснението за какви кърпички да ползваме я изтърпях. След няма и две секунди започва втората вагиналня сухота. Е, не, отказвам се. Чак толкова не харесвам Тръмп, че да изтърпя толкова вагинална сухота 😀

# 424
Мед "Пчелина" е честен по природа.
Wtf, бе?! Как един мед може да бъде честен или нечестен?!
В опит да са интересни, такива дивотии сътворяват, че да се чудиш от чии пръсти е изсмукана тази простотия.

# 425
Тези дни забелязвам една на Мебели Виденов, кратка е и много ми харесва! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 426
  • София
Тези дни забелязвам една на Мебели Виденов, кратка е и много ми харесва! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

С Папи Ханс. И на мен ми харесва.

# 427
  • София

С Папи Ханс. И на мен ми харесва.
И онзи с мравучкане и изтръпнали крайници от рекламата на Уримил...Не стига, че човекът има такива изтръпвания, ами и отгоре му правят купони и му се клати полилея Laughing  На нервна почва са му мравучканията, ясно е ..

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 23:12 от elix

# 428
Много ме дразни рекламата на Парабол, въпреки че го използвам и съм доволна. Не знам откъде намериха тази грозна актриса, която лигаво съобщава, че я боли "главичката", а детето, явно дублирано, отговаря толкова изкуствено приповдигнато, че цялата реклама може да служи за обучение на студентите по актьорско майсторство, как не трябва да играят.

# 429
Все си мисля, че в тази реклама умалителното "главичката" е използвано целенасочено, но не в смисъл, че майката говори така по принцип, а, че използва умалителното в разговор с детенцето си.
Предполагам, когато детето го боли нещо, тя го пита - боли те носленцето, ръчичката, краченцето, защото е мъничко и умалителното му отива и за да (как да обясня) е в унисон с възрастта на детето, му обяснява, че я боли "главичката".
Пп В този случай умалителното не ме дразни, може би, защото си го тълкувам по описания начин. Не виждам нищо лошо, майка да говори по този начин на малкото си детенце.

Аз издивявам на оная реклама дето е неделяяяяя и е времеее за палачинкииии. Майката болна, бащата и бута една опаковка хапове и после двамата хашлаци - малкия и големия, наредени на масата, а майката реди палачинки. Направо ми идва да им зашия по един зад вратовете на баща и син. Много, ама много ме дразни тая реклама.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 08:24 от Джаста Праста

# 430
Все си мисля, че в тази реклама умалителното "главичката" е използвано целенасочено, но не в смисъл, че майката говори така по принцип, а, че използва умалителното в разговор с детенцето си.
Предполагам, когато детето го боли нещо, тя го пита - боли те носленцето, ръчичката, краченцето, защото е мъничко и умалителното му отива и за да (как да обясня) е в унисон с възрастта на детето, му обяснява, че я боли "главичката".
Пп В този случай умалителното не ме дразни, може би, защото си го тълкувам по описания начин. Не виждам нищо лошо, майка да говори по този начин на малкото си детенце.

Аха, подсетих се за този виц:

Майка води момчето си на лекар и казва:
- Докторе, погледнете моля какво става с пишленцето му.
Докторът:
- Такааа… от този момент нататък пишленцето ще наричаме член и започваме да лекуваме трипер.

# 431
Мен ме дразни на Джуниър Ангин близалките рекламата. Как може да сложат толкова фалшиво пеещи деца, особено едно момченце с къдрава коса. Иначе самото хлапе е много симпатично, ама как пее...

# 432
Ами с ангина как да пее Simple Smile)

# 433
Напоследък много лошо впечатление ми прави рекламата на ДМ. Нямам желание да гледам как тази и онази се попипват похотливо докато вечерям. Има си други канали за подобни филми.

# 434
Много зарибяваща песничка Joy

Общи условия

Активация на акаунт