Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Много ми харесва рекламата ,, Само да те цункам и ще ти мине!,,
Едно детенце, целува майка си!
Даже не видях какво рекламират.
Хапчета, разбира се. 😂 Мен пък ме дразни, защото майката казва - "Боли ме главичката" 😒 Много инфантилно ми звучи.

# 406
Аз вече казах, че ме дразни, но тъй като напоследък зачести излъчването - онзи, дето навира инфлуцид на болната си жена и след това се нарежда и преди детето за палачинки, искам да го ударя с тигана!

# 407
Ха ха, за "главичката" рекох да пиша, ама са ме изпреварили. Страшно мразя тези умалителни  - главичка, парички... На Лидъл е свежо попълнение, има живец в рекламата, но откъде го измислиха този "колбасник"?!
Тази е тъпа, да, за майката и палачинките. Вместо тя да подремне и да й сервират палачинки, защото лекарството вече е подействало и й е дошъл апетит, те ни показват тъжната действителност. Joy
Странно ми е, тези реклами за настинки, имунитет и пр., на една и съща фирма продукти ли рекламират, че все са "перфектни, точно като теб"?

# 408
  • Пловдив
Ха ха, за "главичката" рекох да пиша, ама са ме изпреварили. Страшно мразя тези умалителни  - главичка, парички... На Лидъл е свежо попълнение, има живец в рекламата, но откъде го измислиха този "колбасник"?!
Тази е тъпа, да, за майката и палачинките. Вместо тя да подремне и да й сервират палачинки, защото лекарството вече е подействало и й е дошъл апетит, те ни показват тъжната действителност. Joy
Странно ми е, тези реклами за настинки, имунитет и пр., на една и съща фирма продукти ли рекламират, че все са "перфектни, точно като теб"?

Дара, ако не се лъжа, е колбасТик и според мен е като заигравка с "бомбастик". Simple Smile Така мисля.
Рекламата е един път. Супер свежарска. И по 10 пъти на ден да я видя, няма да ми омръзне.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 21:44 от marzeliva

# 409
Аз "колбасник" го чувам и си викам, сигурно са измислили нова дума за човек, който обича колбаси. Joy

# 410
Имаше някога един хит за мистър Бомбастик, но не чух нищо от него в рекламата. Не знам какво толкова ви харесва, честно.

# 411
  • София
Не мога да цитирам по- стар пост Simple Smile

Новата реклама на Лидл за салам четата ми харесва!
А мъжът от рекламата кой е?

Васил Витанов от "Алея на славата"  играе ролята на лошия Марио
И на мен ми харесва рекламата, но саламите им не... Много добър "ремикс" е, подскачам си всеки път и вече му разбирам почти всичко..обича шунка слайс на филийка или в чинийка.

Какъв мистър Бомбастик?? Това е на MC Hammer -U Can't touch this.

# 412
Не мога да цитирам по- стар пост Simple Smile

Новата реклама на Лидл за салам четата ми харесва!
А мъжът от рекламата кой е?

Васил Витанов от "Алея на славата"  играе ролята на лошия Марио
И на мен ми харесва рекламата, но саламите им не... Много добър "ремикс" е, подскачам си всеки път и вече му разбирам почти всичко..обича шунка слайс на филийка или в чинийка.

Какъв мистър Бомбастик?? Това е на MC Hammer -U Can't touch this.

Не, на Shaggy. Аз пък съм напълно отчаяна - нито една реклама не ми харесва...Weary

# 413
На Shaggy песента е Mr Boombastic,  но в рекламата е точно на MC Hammer -U Can't touch this

# 414
Много харесвах: "ако има две черти, бременна си вече ти. Ако е една, Жоро е невинен". Не я помня съвсем точно, но тя беше страшно оригинална и забавна.
Да ви кажа, предпочитам колбасника на Лидъл, отколкото: "свободата, Санчо,  е в салама". Joy

# 415
И за мен най-свежата реклама напоследък е на Лидл с колбасника.

# 416
# 417
Вярно ли ви харесва Grinning
На мен не ми допада изобщо.

# 418
  • Пловдив
Вярно ли ви харесва Grinning
На мен не ми допада изобщо.

На мен много ми харесва. Simple Smile

# 419
Ей сега пак видях рекламата за перфектната блондинка и пак се смея - нисък, дърт, с проблеми с простатата, обаче перфектната млада блондинка му обърнала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт