Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
На "Мебели Виденов" някаква нова реклама, току-що пак я пуснаха - веселяшка песничка, завършваща с "да му мисли на съседа полилеят". Очевидно не само полилеят, но и ушите на съседа да му мислят, и никак не ми се вижда забавно, а просташко в най-пълния смисъл. Да не беше толкова разпространена породата, която смята, че съседите са длъжни да и слушат веселбите, какво толкова, може би щеше да е забавно.

# 436
На мен много ми харесва, ама аз живея в къща. Joy

# 437
И на мен ми харесва - весела е и ти приковава вниманието. Много ясно, че на никой няма да му е приятно да му вилнеят над главата.

# 438
Абе тая реклама за мед пчелинъ
За що по дяволите ми използвате изречението , "слоганът" както се изразяват по фб страницата им - "Честен по природа" , .... Кажете истински по дяволите ...

Освен това - дават ми красива полянка с пчелни кошери, един млад мъж, казва си там великото изречение, защото медът им е честен по природа.
Идва бабата и изведнъж ми казва (нещо от сорта) - За да научите повече сканирайте QR кода!!! И блесва до нея един QR код?!?!?!?

Вие нормални ли сте? Да ги бяхте сложили тия кошери между билдингите в някой лъскав град, или ако не, да ми бяхте спестили QR кода - едно просто фб име къде да прочетем повечко за честността на медът ..(ако толкова ни вълнува) ...

# 439
Модерна баба, и от QR кодове разбира, не като тукашните, които е късмет, ако различават зелената от червената слушалка.

Днес ми попадна някаква реклама за Мария мед с фолк певица, май Роксана. Леко неудобно се почувствах, докато я гледах.

# 440
Мария мед наистина е с някаква скапана песен, наподобяваща несполучлива ретро чалга. И аз се чувствам като полуидиот докато върви рекламата.

# 441
  • Бургас
Те винаги са с тъпи реклами!
Нищо заинтригуващо не ни предлагат.

# 442
Леле ... вчера засякох рекламата ли, незнам как да го нарека, на шоуто "Като две капки вода".
Първата ми мисъл е "Това да не е хорър филм или пак нещо свързано с коминочистачът на Джъмбо по покривите? "

После се зачитам долу и виждам, че става дума за шоуто ...

# 443
Видяхте ли новата реклама на Била по случай 25-тата и годишнина. Поне аз оня ден я видях за първи път и ми е нова. С Къци, Асен Блатечки и... Васил Найденов. Кеца пее една от емблематичните си песни - фа, ми, фа - в Била ела, сол, ла, до - има защо.

# 444
  • Пловдив
Аз не съм видяла нито за Била, нито за Като две капки вода. Попаднах на реклама (може да не е нова, но аз не я бях виждала) за противокашлично средство. Лампата в един хол се клати застрашително и така хората, живеещи в жилището разбират, че съседът им отгоре кашля. Simple Smile Съответно изтичаха да му занесат илача. Sunglasses

# 445
  • Бургас
Такива съседи има само по рекламите Simple Smile
МЯрнах набързо част от новата на Била.... Фа,ми фа.... Ше има да си я пеем!

# 446
Видяхте ли новата реклама на Била по случай 25-тата и годишнина. Поне аз оня ден я видях за първи път и ми е нова. С Къци, Асен Блатечки и... Васил Найденов. Кеца пее една от емблематичните си песни - фа, ми, фа - в Била ела, сол, ла, до - има защо.

Видях я вчера, но при толкова претрупани с хора реклами са ми нужни поне няколко гледания, че да ги схвана.

# 447
Видях я! Накрая на танца Асен Блатечки беше извън синхрон. Толкова ли не можаха да я заснемат отново. Иначе ми харесва, но има едно  претупване и недомисляне... евтинее по този начин, въпреки всички звезди. Михаела Маринова доста се старае, Васко Кеца е перфектен, но няма баланс, трябва да я гледам пак...

# 448
При целите суперлативи, които се сипят, така и не мога да я харесам Михаела Маринова. Мисля, че без нея рекламата би била по-добра.

# 449
Мария мед ми е просто потрес, не мога да сваря да спирам звука, кой за Бога е сътворил това недоразумение?
Другата, която ме дразни е на нещо за простата, с една руса селска фиба, дето била "перфектна" блондинка и се опитва да гледа секси, перфектна, баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт