Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Наскоро пак даваха рекламата със Стефчо с цтб-то. И този който означава рекламата казва, че рекламирания продукт е за деца, за възрастни и Стефчо. Което ме накара да се почудя Стефчо към коя възрастова група спада, след като не е нито към децата нито към възрастните според рекламата.

Спада към мамините синчета.

# 586
Целия замисъл на тая реклама е пълна идиотия, мен много ме дразни коя умна глава измисли концепцията в радио ефир да се включи майката на голям зрял мъж и да му каже да си издуха носа??? Да не е на 5 год дете, та не се сеща сам а има нужда от майчино ръководство?

# 587
  • ВАРНА
За мен апогей на грижата за синчетата е рекламата на Аче с мустакатото 40-сет годишно детенце и мама миеща пода пред възхитеният му поглед.

# 588
Аз пък не схващам рекламата на ММ с градинаря 🤔 Мега тъпа ми е.
+1 за Volvo

# 589
Новата реклама на Ариана - "казано честно всичко ми е наред".

# 590
  • Пловдив
Тука вече хептен чалгарщина, "Мария мед"
акапелно.

# 591
Не ми харесва рекламата на Сникърс с "да си сменим партньорите" или нещо такова. Не мога да преценя дали замисълът или изпълнението куцат. Или и двете... И все пак, не бих вложила сексуален елемент в реклама на десертче.

# 592
акапелно.
[/quote

Сега забелязах как някакво девойче -щиглец се гърчи неестествено енергично вдясно, докато лелите се поклащат плавно на “”Мария мед”.
Всички изглеждат подбрани роднини, нито са актьори, ни модели, свако, вако и на Мими щерката.

# 593
Днес ме изненадаха с Мареата и по радиото. Няма отърване 🤣🤣🤣

# 594
акапелно.
Ужас! Егати тъпнята. И колко е дразнеща "изпълнителката на песничката".

# 595
  • Бургас
И аз отвсякъде чувам ,,МарияМед,,
Момчетата гледат тик ток и инста и само това звучи...

# 596
В тик ток се въртяла МарияМед, но била РакияСмед. Joy
Пп Мъж ми попаднал на новия слоган в тик ток и ми вика - пеят РакияСмед, така по отива на чалгарията, която са спретнали. Joy

# 597
акапелно.

леле как се е наклепала тая

# 598
Това ли е сега Вайръл в ТикТок???
Тук няма вече да пиша да плача или да се смея . Директно се пляскам по челото и затварям страницата ...

# 599
  • някъде другаде
В тик ток се въртяла МарияМед, но била РакияСмед. Joy
Пп Мъж ми попаднал на новия слоган в тик ток и ми вика - пеят РакияСмед, така по отива на чалгарията, която са спретнали. Joy
А може и да е по-ефикасен лек.

Общи условия

Активация на акаунт