Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 223
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Аууу, това дете как ме дразни Joy
Направо в мозъка ми бърка как натъртва думите.

# 571
Е те тук са с по- правилна дикция Simple Smile

# 572
Същата е от уринал, да.

# 573
От няколко дни се мъча да разбера рекламата на Милка. Бабата е приготвила торта, ще дава тайна рецепта, а после си дояждат с бисквити. Дядото пък крие нещо сладко. Не мога да навържа интригата отникъде.

# 574
  • Пловдив
Бисквитите "Милка" са много по-вкусни от тортата, предполагам по преразказа?
А тортата сама по себе си е толкова вкусна, че и искат рецептата.

# 575
Рекламата на Деронико ме дразни много.

# 576
Бисквитите "Милка" са много по-вкусни от тортата, предполагам по преразказа?
А тортата сама по себе си е толкова вкусна, че и искат рецептата.

Тя и тортата е украсена с бонбони Милка. Няколко пъти гледам, но не мога да схвана замисъла

# 577
  • Бургас
Извода от рекламата на Милка- няма значение колко си се постарал-дали да направиш торта, дали да нахраниш една орда младежи или да му ремонтираш нещо си-няма ли Милка, никой не ти обръща внимание.

# 578
Явно, за да се сетиш, доста трябва да размислиш. Очевидно интелигентността ми куца, не можах да схвана великият замисъл

# 579
# 580
Много ми харесва рекламата на Волво. Предполагам е заради чудесната песен.

# 581
Съгласна за рекламата на Волво. Ако се заслушам в някоя реклама, обикновено е заради музиката. Ето песента, макар че там е с малко променен инструментал:

# 582
Сутринта пак попаднах на една култува реклама, на Филипс. Космат мъж си бръсне тялото в банята, "дори и там ", а жена му седи на тоалетната чиния до него и си мие зъбите. Идилия ...

# 583
Много ми харесва рекламата на Волво. Предполагам е заради чудесната песен.

И картинката си заслужава. Дъжда, кея, семейното пътуване... От тази реклама лъха някакъв уют.

# 584
Наскоро пак даваха рекламата със Стефчо с цтб-то. И този който озвучава рекламата казва, че рекламирания продукт е за деца, за възрастни и Стефчо. Което ме накара да се почудя Стефчо към коя възрастова група спада, след като не е нито към децата нито към възрастните според рекламата.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 22:39 от Dresly

Общи условия

Активация на акаунт