Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ей, сетих се коя ми една от най-противните реклами, тъкмо преди малко същата ме поздрави от ТВ - "Елакса" - на сутринта сигурно, леко, меко...Ами представих си го. Бляк!

# 556
  • Бургас
Днес за сефте видях ,,Мария мед,,. Всичките им реклами са ужасни.

# 557
  • Пловдив
Ние на "Елакса пико" се хилехме с ММ: "И Елакса ако".
На "Мария мед" ми бие на аматьорщина тип кабелна телевизия, но не ме дразни.

# 558
Онзи с устата на челото от рекламата на Орбит сега рекламира Киткат.

# 559
  • София
По радио "Меджик" - "Да пиеш кафе от coffeespot.bg e..."
Реакцията на ММ: - Да пиеш кафе от "кофи с пот" дали е добре Simple Smile

В Тредс един се шегува как Мария мед му действа разхлабващо сутрин. Друг отбелязва, че при него така действа Теразал орал. И първият "Значи Теразал орал г*з@ ти е разпрал". И сега постоянно си тананикам мелодията с този текст Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 11:25 от Cuckoo

# 560
По радио "Меджик" - "Да пиеш кафе от coffeespot.bg e..."
Реакцията на ММ: - Да пиеш кафе от "кофи с пот" дали е добре Simple Smile

В Тредс един се шегува как Мария мед му действа разхлабващо сутрин. Друг отбелязва, че при него така действа Теразал орал. И първият "Значи Теразал орал г*з@ ти е разпрал". И сега постоянно си тананикам мелодията с този текст Simple Smile

Хахха, това като едновремешната реклама с Поли Генова на Макдоналдс "Пак съм аз!" (Pack some arse). Sweat Smile

# 561
Оле бях забравила тази с Поли Г. ... Много е тъпа наистина ...

# 562
Днес страдах душевно благодарение на мариамед. Това не е ли форма на мъчение забранена от някоя конвенция?

# 563
Здравейте!
Какво се пее в рекламата на Теразал с оперните певци?
"Цялата гора..."?

# 564
"С Теразал орал и опера би пял"

# 565
Благодаря, с "нетърпение" чакам пак да я пуснат, че да я чуя в този вариант 🤣

# 566
Много време ми отне и на мен преди да го чуя момента с " и опера бих пял" LaughingSweat

Толкова се опитвах - какво по дяволите пеят на края на песента? И най края го осъзнах!!! Scream
Сега всеки път я чувам цялата Smirk

# 567
  • Бургас
Не съм много сигурна, но тази реклама на Теразал имаше и първа част.Момата беше май на легло,дядото й дава хапченце и чудо-облечена за сцена и пеят дует.Дори си мисля, че са истински оперни певци, а ако неса-много добре са ги вкарали в рамката!

# 568
Не съм много сигурна, но тази реклама на Теразал имаше и първа част.Момата беше май на легло,дядото й дава хапченце и чудо-облечена за сцена и пеят дует.Дори си мисля, че са истински оперни певци, а ако неса-много добре са ги вкарали в рамката!

Истински са Simple Smile

# 569
Майката от "Боли ме главичката, ... ще те цункам и ще ти мине веднага" не е ли изцедената до капка в рекламата на Уринал?

Общи условия

Активация на акаунт