Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Това със сватбарите, които вместо да ядат, пият и се веселят, седнали да мият чинии, е мега тъпо. По-тъпа ми е и от МараМед.

# 541
Кой мие паници в рестораН?!?
Не ми стигат у дома, ами и в ресторант на сватбата на детето ми. Ай, мерси!

# 542
Вече няколко дена засичам реклама на бира със слогана "Морето е тук"
Малко са подранили с излъчването Joy

# 543
Вече няколко дена засичам реклама на бира със слогана "Морето е тук"
Малко са подранили с излъчването Joy

Не, не са. Понеже се рекламира Бургаско, идеята се състои точно в това, че морето е с теб където и да си и по всяко време на годината.

# 544
  • somewhere near the sea
Някой разбра ли какво точно пее Папи Ханс в рекламата "Честит рожден ден,...................(ойо, войо, бойо, мойо...)?

Друга реклама, която ме дразни е с участието на Мира Добрева и дъщеря ѝ, където сякаш гласът на момичето е формиран от AI : "Кожъ̀та, Гъ̀рние". От край време не се научиха хората от рекламния бизнес да пишат текстове. Първо беше Гарниер, сега-друго. Аман!

# 545
  • Пловдив
Някой разбра ли какво точно пее Папи Ханс в рекламата "Честит рожден ден,...................(ойо, войо, бойо, мойо...)?

Обаче защо така са изрязали клипчето и са оставили само припева? Когато е в цялост, песничката е много по-приятна, а и Папи Ханс е чудесен в тази рекламка. Съседът (Цеков) пък е образ и той с физиономиите си.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 19:42 от marzeliva

# 546
Аз мисля, че се пее "Честит рожден ден, мой дом". Връзва се с останалата част от песента.

# 547
  • Пловдив
Да. "Честит рожден ден, мой дом(2), година мина, аз за тебе ще полея, да му мисли на съседа полилея(т)". Аз с възмущение от този припев нахлух в темата преди няколко седмици.
Не знаех, че Хансчо е изпълнителят.

# 548
Папи Ханс ми е безкрайно неприятен. Но рекламата ми харесва. И то доста. Благодаря, че я пуснахте цялата.

# 549
  • Пловдив
Мелодията е заразна, и аз при цялата ми неприязън към вдигащите шум съседи си я пея наум. Grinning

# 550
  • София
Еее, като става дума за кючекоподобни песни, "стъпвай здраво мое мъниче" на Пуфис не мога да го забравя. Дундесто детенце с голи крака и ботуши
Нямаше ли и на Молфикс някаква чалга?
Извинявам се, объркала съм марката. Язък им за рекламата, щом толкова съм ги запомнила.

# 551
Незнам от колко време я има, но вчера и днес забелязах новата реклама на Pepsi ...

Първите няколко секунди се чудех какво е това. После - ааа реклама за телефони Simple Smile - Но грешах ... - Оказа се реклама за Pepsi ...

Как я измислиха тая нелогична реклама???

*пуснете и звукът на клипчето - даже това е някаква кратка версия. По ТВ-то е още по-дълга и още по-малоумна....

https://www.facebook.com/watch/?v=539487938443857

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 15:32 от AniNe

# 552
То и логото на Пепси е нелогично. Това кръглото в средата с надписа "Пепси" било земното кълбо! Никога нямаше да се сетя. Yum

# 553
Незнам от колко време я има, но вчера и днес забелязах новата реклама на Pepsi ...
Как я измислиха тая нелогична реклама???
*пуснете и звукът на клипчето - даже това е някаква кратка версия. По ТВ-то е още по-дълга и още по-малоумна....
https://www.facebook.com/watch/?v=539487938443857

LaughingLaughingLaughing
Безумната българска декламаторска дублажна школа оаква не само филмите но и рекламите.

# 554
  • Пловдив
Днес попаднах на рекламата на  Бела, не знам дали е нова. Гласът е на Силвия Лулчева, ако не бъркам. Като идея добре, но тива "мммммм, да" някак разваля добрия замисъл.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 11:09 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт