Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 23

• 49 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
А на коя марка беше една реклама с крокодилче, дето си отваря голямата уста и му слагат лекарство на езика? Тантум Верде ми се върти. Ама е реклама отпреди десетина години поне. Много сладурска реклама беше. Лекарство за гърло, за настинка...

# 526
  • Пловдив
Цеков от Уромил-а,не е ли съседа от рекламата на Виденов?

Да, вярно, той е! Голям образ. Много готин Папи Ханс в тази реклама. На мен са ми симпатични и Цекови-те. Simple Smile

# 527
На мен пък рекламата с Диего ми харесва, по-различна и по-забавна от останалите.

# 528
Тази реклама на вафли Хели... Деца се правят на възрастни, кабаре, вариете...

# 529
Не че не е казано ама да кажа и аз че Цекови май са ми най големите неприятници. Само не мога да определя кое ме дразни повече- дали начина по който се оплакват на аптекарката сякаш тя им е виновна за болежките или реакцията им в един глас как казват името на лекарството с един възклицателен въпросителен глас, сякаш чуват за някакво свръхчовешко извънземно нещо.

# 530
  • Пловдив
На мен децата и кабарето са ми приятни и забавни. Цекови - умерено досадни. Рекламата с децата ми се вижда и по-добре направена (картина, говор без декламиране и фалшиви нотки) от Цековата.

# 531
  • София
Начело на класацията ми за безумна реклама е Мариамед. Ц*ска сватба с кротко маане. Всеки път като попадна на нея (за мой ужас) гледам и не мога да повярвам как е възможно. Как се клатят и после всички заедно на финала. А текст, а глас. Ужас, ужас. Не съм вярвала, че ще гледам откровено чалга/маане вайб реклама.

# 532
Не съм някаква пуританка, но рекламата на "Хели" с целуващите се деца е прекалена.
Все пак това са 10-11 годишни деца! Неподходящо е за възрастта им!

# 533
На "Мариямед" в началото си мислех, че само менопаузални лели са се събрали да празнуват нещо, може би Осми март, обаче след това при някое от следващите гледания забелязах, че отзад има и някакви мъже.

# 534
Абе, новобранска вечер отвсякъде е Мария мед рекламата. Само няколко ревливи баби липсват за фон, дет се кахърят за внучетата, че отиват войници.
Инак интериора, залата, лелите, няколкото мъже, песньовката, всичко си е ток и жица, баш на новобранско изпращане ми мяза. Пп Е, те младите сега не са наясно с тази традиция, но който е правил рекламата ми се струва, че е ходил в казарма. Joy

# 535
Не съм попадала на рекламата на Мария мед, видях я на клипче в линк от темата. Естествено, че не ми харесва, но поне я няма в телевизиите, които гледам.

# 536
  • Пловдив
За  Мария мед бях писала, оприличавам я на сватба в някакъв квартален  или в пенсионери клуб. Обаче бие на очи и разностиловото облекло на танцуващите.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 00:24 от marzeliva

# 537
  • ВАРНА
Не ми харесва рекламата за вафли Хели.Таргет групата едва ли е чувала за сухият режим в САЩ.Все можеше да се намери по-удачно представяне на продукта.Все едно да рекламираш препарат срещу простата използвайки Пепа Пиг или Спондж Боб.
Не си падам и по всенародни празненства на радост в чест на лекарство или препарат-магнезий,мариамед,сватбарите миещи чинии....

# 538
  • София
Еее, като става дума за кючекоподобни песни, "стъпвай здраво мое мъниче" на Пуфис не мога да го забравя. Дундесто детенце с голи крака и ботуши

# 539
Еее, като става дума за кючекоподобни песни, "стъпвай здраво мое мъниче" на Пуфис не мога да го забравя. Дундесто детенце с голи крака и ботуши
Нямаше ли и на Молфикс някаква чалга?

Общи условия

Активация на акаунт