Плевен - 161

• 26 164
  • 387
  •   1
Отговори
# 165
  • България
Здравейте, исках да попитам къде в града може да се направи Ултразвуково изследване на ставите при бебета?

Чух за д-р Вълешков, но няма удобни часове в следващите 2 седмици.

# 166
Здравейте, исках да попитам къде в града може да се направи Ултразвуково изследване на ставите при бебета?

Чух за д-р Вълешков, но няма удобни часове в следващите 2 седмици.
Д-р Мамун Кабалан също се занимава с това, мисля че и той работи в Сърце и мозък

# 167
Само Кабалан Не. Заради него, точно след такова изследване, дъщеря ми носи стремена от които нямаше нужда. Свилен Тодоров също гледа бебета. Вижте къде преглежда той.

# 168
Само Кабалан Не. Заради него, точно след такова изследване, дъщеря ми носи стремена от които нямаше нужда. Свилен Тодоров също гледа бебета. Вижте къде преглежда той.
И той е в " Сърце и и мозък".

# 169
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате автошкола в града,която има коли с автоматични скорости?

# 170
# 171
# 172
Предполагам знаете, че като вземете книжка  с категория за автоматични скорости, след това нямате право да карате автомобил с ръчни скорости 😊
На “ръчка” най-добре се учи, после автомата е като детска кола. Изпитано 😅
Даже ми се наложи след 2 годишно шофиране на автомат да карам един ден с ръчка- ами включих скорост, без да натисна съединител 😂 и съответно голям смях беше, колко лесно после се свиква на лесното 🫣😂😀

# 173
Знам, затова питам точно за автоматични скорости Simple Smile

Предполагам знаете, че като вземете книжка  с категория за автоматични скорости, след това нямате право да карате автомобил с ръчни скорости 😊
На “ръчка” най-добре се учи, после автомата е като детска кола. Изпитано 😅
Даже ми се наложи след 2 годишно шофиране на автомат да карам един ден с ръчка- ами включих скорост, без да натисна съединител 😂 и съответно голям смях беше, колко лесно после се свиква на лесното 🫣😂😀

# 174
По-добре е да се научи на ръчно управление на кола. Автоматикът е лесно.

# 175
Да, това исках да кажа. 20 години ръчка, после две години автомат и като ми се наложи пак ръчни скорости, първите 10 минути 🫣😅😂😉

# 176
Здравейте,налага ни се да останем да пренощуваме една нощ в Плевен, може ли да ми кажете било, то хотел или апартаменти за нощувки ?

# 177
Здравейте,налага ни се да останем да пренощуваме една нощ в Плевен, може ли да ми кажете било, то хотел или апартаменти за нощувки ?

В центъра- х- л "Панорама",  х- л " Теотъра", х- л " Ростов", широк център х- л Балкан.
Хотел " Кайлъка" в парк Кайлъка, но той е извън града.

# 178
Здравейте, знаете ли къде в града премахват окосмяване с електролиза?

# 179
Здравейте,някой от вас има ли детенце,което посещава "Къщата на децата.Мила Монтесори"? Ако да,бих се радвала да сподели опит. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт