Плевен - 161

• 26 038
  • 384
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, в търсене съм на добър фризьор за боядисване на коса. Ще се радвам за препоръки.

# 151
  • София/Севлиево
Момичета,кой детски УНГ е за предпочитане -Ненов, Духленски или Косев?

# 152
  • Телиш/Плевен
Някой ползвал ли е услугите на фирма за превод и легализация на документи и може ли да препоръча някоя? Конкретно ми трябва превод на руски език, ако има значение.

# 153
Комшийката ми е над 85г. и ми беше казала преди няколко години, че чела във вестник,че е хубаво и успокояващо да се прегърне дърво. Та вероятно това е.

Това и аз го знам, но гледам, че все това прегръщат.

Звъннах в Панталеймона да си запича час при д-р Апостолова, но тя вече не работила там. Имате ли информация къде може би е, и бихте ли препоръчате друг доктор за ултразвук на гърда?
Мисля, че е в ДКЦ-1. Препоръчвам ти д-р Станиславова в св. Марина Hands Plus1

# 154
  • Разпиляна във въображението
Благодаря! Аз вече минах, но ще чекна мнението да го имам Simple Smile

# 155
Здравейте, ако някой е минавал скоро през операция на трета сливица при дете, моля да сподели как протича. Операцията ще е при д-р Духленски.

# 156
  • Някъде там
Моля, да препоръчате добър психиатър за възрастен.
Става въпрос за изпадане в депресивно състояние, което се  дължи на силен и постоянен стрес.

# 157
Моля, да препоръчате добър психиатър за възрастен.
Става въпрос за изпадане в депресивно състояние, което се  дължи на силен и постоянен стрес.

Доц. Чумпалова.
А може би и работа с психолог.

# 158
  • София/Севлиево
Здравейте, ако някой е минавал скоро през операция на трета сливица при дете, моля да сподели как протича. Операцията ще е при д-р Духленски.
На позната след 10-тина дни ще ѝ оперират детенцето.Аз отидох с малкия на преглед при него(водила съм го при още 3-ма, като двама работят само с деца),но всички останали каза,че не е за операция,а доктор Духленски каза,че може и да се наложи.Аз обаче ще изчакам,и баткото имаше проблеми,но ги израсна...

# 159
Здравейте, от скоро обмислям поставяне на хиалурон в устните. За съжаление чувам все лоши отзови и се нагледах на ужасни снимки за повечето лекари в нашия град, които поставят. За първи път обаче чух за д-р Иво Рачев от моя позната, която си е правила първото поставяне при него, но го там. Бих се радвала, ако някоя от вас ходи при него да сподели

# 160
Здравейте, от скоро обмислям поставяне на хиалурон в устните. За съжаление чувам все лоши отзови и се нагледах на ужасни снимки за повечето лекари в нашия град, които поставят. За първи път обаче чух за д-р Иво Рачев от моя позната, която си е правила първото поставяне при него, но го там. Бих се радвала, ако някоя от вас ходи при него да сподели
Рачев си е познато име, слагал е силикон на моя позната и беше доволна. За устни и аз се интересувам. Следя нещата на Хайдудова, но сякаш не съм попадала на реални отзиви.

# 161
Трия, че за лекари отдавна съм си казала да не се обаждам 🙂

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 19:46 от rummi_pl

# 162
Д-р Недушева не се ли занимава и с естетическа медицина и да прави такива процедури-ботокс, хиалурон, филъри и т.н?
Търся добър козметик. Преди беше ми препоръчан добър козметик някъде на улица "Димитър Констатинов". Бях записала името на козметика или салон беше и адреса, но сега, когато ми трябва, не мога да намеря бележката. Става дума за почистване на лице, т.н. мазен масаж на лице и оформяне на вежди.

# 163
  • Някъде там
Понеже виждам, че питате за бюти процедури, да попитам и аз за микропигментация на вежди. Някой правил ли си и при кого?

# 164
Понеже виждам, че питате за бюти процедури, да попитам и аз за микропигментация на вежди. Някой правил ли си и при кого?
Аз си правих при Рада Добрева. Младо момиче е, но много добре ги прави.

Общи условия

Активация на акаунт