Плевен - 161

• 20 275
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
И аз съм го забелязала.Всеки ден някой пенсионер се вре в дървото и го обгръща с ръце.Нямам представа защо.

# 136
  • Плевен
Комшийката ми е над 85г. и ми беше казала преди няколко години, че чела във вестник,че е хубаво и успокояващо да се прегърне дърво. Та вероятно това е.

# 137
  • Разпиляна във въображението
Комшийката ми е над 85г. и ми беше казала преди няколко години, че чела във вестник,че е хубаво и успокояващо да се прегърне дърво. Та вероятно това е.

Това и аз го знам, но гледам, че все това прегръщат.

Звъннах в Панталеймона да си запича час при д-р Апостолова, но тя вече не работила там. Имате ли информация къде може би е, и бихте ли препоръчате друг доктор за ултразвук на гърда?

# 138

Това и аз го знам, но гледам, че все това прегръщат.

Звъннах в Панталеймона да си запича час при д-р Апостолова, но тя вече не работила там. Имате ли информация къде може би е, и бихте ли препоръчате друг доктор за ултразвук на гърда?

Еее, значи и аз очаквам някой да се появи с информация къде и как можем да я намерим. Скоро и аз трябва да си запиша час

# 139
  • Телиш/Плевен
Здравейте и за много години! Flowers Bouquet

Търсех една тема в този раздел и реших да надникна и тук.
Ще споделя нещо по обсъжданата тема. През 2023 и 2024 г. правих ехография на млечни жлези в Авис Медика, съответно при д-р Райкова и д-р Пачева, останах много доволна и от двете. Прегледите бяха профилактични, по Здравна каса, но изключително внимателни и подробни, имат хубава съвременна апаратура и дават ехографски снимки със заключения от прегледа. Иначе и на мен ми бяха препоръчали д-р Апостолова, когато питах по групите, но не можах да се вредя да запиша час, преди да ми изтекат направленията и всъщност така се оказах при тези две лекарки, но както казах, останах много доволна и от двете.

# 140
  • Разпиляна във въображението
Благодаря! Може би ще се възползвам от препоръката.

# 141
Момичета, има ли работеща лаборатория в съботен ден в Плевен?

# 142
Момичета, има ли работеща лаборатория в съботен ден в Плевен?
" Рамус" до втора поликлиника, мисля, че работи до 13ч.в събота

# 143
Екзакта, централната също работи в събота мисля до 13.

# 144
Предполагам работят с направление?

# 145
Предполагам работят с направление?
Да, работят.

# 146
Здравейте, къде в Плевен мога да открия запалки Зипо, също така дали имат и опция за гравиране?

# 147
Здравейте! Може ли мнение за д-р Димитров, диетолога?
Каква е цената на консултацията и за колко време изготвя диетата?
Благодаря ви 😊

# 148
  • Някъде там
Здравейте! Може ли мнение за д-р Димитров, диетолога?
Каква е цената на консултацията и за колко време изготвя диетата?
Благодаря ви 😊
Никога не съм ходила там, но открих тази информация в сайта му, която предполагам, че е актуална https://www.dr-dimitrov.eu/bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8.
Моя близка позната се довери на това момиче и резултата е страхотен https://balancedbodytips.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b … %b8%d0%bc%d0%b8/?. Може да погледнеш и Рори фит, лично аз съм и голям фен. Имах изготвени два тренировъчни режима и бях много доволна. Обмислям пак да се обърна към нейните услуги, но първо ще пробвам сама да се справя с моите +4 кг. Simple Smile

# 149
Добър ден на всички. Препоръчайте ми добър курс по програмиране в Плевен! Какво мислите за провеждане на онлайн курсове по програмиране? Предоставят ли качествено обучение?

Общи условия

Активация на акаунт