Второкласници 2024/2025 - 1 тема

• 20 131
  • 675
  •   1
Отговори
# 450
  • София
П.П. сама на мен ли се струва, че втори клас отлетя като миг?  До към края на първи срок свиквах да казвам, че в във втори клас. Тъкмо свикнах и ... Хоп! Трети! Joy
Да, много бързо излетя времето.

Занималнята  ще е подобна на миналата година - една седмица в месеца с баба, остатъка на занималня, а 'ни е записана на лагер за една седмица. Както миналата година ще редувам две занимални - от едната ги водят всеки ден на Витоша, а втората е спортна.
Може ли контактите на тази занималня, която ги води на Витоша?

# 451
Скрит текст:
П.П. сама на мен ли се струва, че втори клас отлетя като миг?  До към края на първи срок свиквах да казвам, че в във втори клас. Тъкмо свикнах и ... Хоп! Трети! Joy
Да, много бързо излетя времето.

Занималнята  ще е подобна на миналата година - една седмица в месеца с баба, остатъка на занималня, а 'ни е записана на лагер за една седмица. Както миналата година ще редувам две занимални - от едната ги водят всеки ден на Витоша, а втората е спортна.
Може ли контактите на тази занималня, която ги води на Витоша?
https://gluharche.net/

# 452
  • София
Само на мен ли ми идва вповече цялата истерия с подаръците за учителите??
То не е за начало на учебната година, то не е за Коледа, за завършване, за не-знам си какво...
Аз не получавам подаръци, че си върша работата.

# 453
  • гр.София
Да не забравяме и 8-ми март Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
  • София
Ваучер за 500 лв на калпак. Simple Smile

# 455
  • София
Ваучер за 500 лв на калпак. Simple Smile

За всички учители ли?
Вие да не работите в Градския транспорт? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 456
Лелеее, ние на класната за сбогуване след 4-ти клас, която ги изгледа тези деца 4 години, няма да подарим на такава стойност. Аз подкрепям подаръците за Коледа и 8 март, но нашите са далеч по-скромни и символични.

# 457
  • София
Хахахаха 😂😂😂 Искрено ме разсмя. 😂
Слава Богу само за двете госпожи+ 27 рози от всяко дете по една и една бонус да е нечетно. 😂

# 458
При нас няма никаква организация и съответно нищо не сме се разбрали да правим в края на годината. Едва се събират и парите за касата.

# 459
  • София
И при нас няма организация никаква.
Но ние най- много по една кошница да подарим .

# 460
  • София
При нас има организация - събрахме по 20 лева на дете, ще подарим гифт карти на класната и на 2-те учителки от занималнята + вино и бонбони. Отделно ще съберем децата в едно заведение по повод завършването.
За мен лично да се поднесе цвете на учителите или пък изработена от детето картичка е разумен и достатъчен жест за края на годината, но съм дала пари за каквото е решило мнозинството родители.

# 461
  • София
И аз така според мнозинството...
Нашите ще правят някакво представление в училище на 29.05, тогава ще им раздават и дипломите. Няма да има отделно тържество.
Хаштаг: Нямам търпение да дойде ваканцията. 😂😂😂

# 462
Ние нямаме никаква организация. Не знам дали за 24 май да не взема нещо персонално, някак не ми върви без хич. Никой не повдига темата. 😃

# 463
Ние събрахме пари в началото на годината и за всеки празник и личен повод се купуват подаръци. А уж за нуждите на класа... Сега за всички учители, директори 2бр и не знам колко лелички ще се купуват подаръци. Не знам за завършването на 4 клас какво ще трябва да направим.
Сега за края на годината ще се събират някъде класовете.

# 464
Детето ни зарадва с 6-ци по БЕЛ и математика на изходните нива. Другата седмица ще ги водят да им направят безплатно карти в Библиотеката. Аз досега си я водех с мен, сега супер, че ще си има и нейна карта. Много обичам да си взимам книги оттам и се надявам и тя да свикне покрай мен да чете повече.

В нашия клас се събират нормални суми за касата. Но приятелка с първокласниче сподели, че постоянно трябвало да дават по 50, по 100 лв. Подарявали се огромни кошници на госпожите и ваучери за магазини за бижута. А завършването на 1 клас настоявали няколко майки да е на басейн с кетъринг и ди джей... От друга страна, нашето завършване на ДГ беше точно парти с ди джей и беше уникално Simple Smile Но сега сме с нормални празненства в стаята с лакомства от родителите.

Общи условия

Активация на акаунт