Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Боже, аз една вечер тръгвам да благодаря на един момък за оказаната помощ, обаче вечер, спи ми се, виждам 1вото ми попаднало пред погледа GIF-че, на което пише "GOOD NIGHT" и му го изпращам. Чак после видях, че имало и картинка, на която 2 животинчета се гушкат в леглото и хвърчат целувки и сърчица...

# 166
Като споменахте джапанки се сетих за обувките на милата ми леля. Веднъж идва на гости и я заварвам да се оплаква на сестра ми, че я боли единия крак и едната обувка и била нещо неудобна. Сестра ми реши да ги пробва и в едната откри неизвадената натъпкана хартия от магазина. Леля ги е носила така месец сигурно. Голям смях падна.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 01:39 от #Frozen#

# 167
  • София
Като споменахте джапанки се сетих за обувките на милата ми леля. Веднъж идва на гости и я заварвам да се оплаква на сестра ми, че я боли единия крак и едната обувка и била нещо неудобна. Сестра ми реши да ги пробва и в едната откри неизвадената натъпкана хартия от магазина. Леля ги е носила така месец сигурно. Голям смях падна.

Е, не! Тази леля е в ТОП-10!

# 168
В ''Кауфланд'' промоция на лимети,на бройка.Сложих ги в плик и право към везната.Няколко пъти търсих артикула на монитора,няма го.Нито при плодовете,нито при зеленчуците.Отидох на друга везна и там липсва.Намерих служител, отзова се и той търси, не фигурират лимети.Решихме, че ще отидем на щанда да видим и в този момент ми светна, че са на бройка.Извиних се сто пъти на човека.Той каза ако имам проблем пак да го потърся. Joy

# 169
В ''Кауфланд'' промоция на лимети,на бройка.Сложих ги в плик и право към везната.Няколко пъти търсих артикула на монитора,няма го.Нито при плодовете,нито при зеленчуците.Отидох на друга везна и там липсва.Намерих служител, отзова се и той търси, не фигурират лимети.Решихме, че ще отидем на щанда да видим и в този момент ми светна, че са на бройка.Извиних се сто пъти на човека.Той каза ако имам проблем пак да го потърся. Joy
Какво е лимети?

# 170
Лайм, ама дребнички такива, по-малки от нормално голям лайм.

# 171
Лимет е братчето на лимона.

# 172
То даже с това име като сестричка звучи повече... Макар че знаеш ли ги вече в днешно време Joy

# 173
Не знам, освен да го оставим лиметчето само да се самоопредели tooth

# 174
То това остава само...Joy

# 175
Доста е гадничко, предупреждавам. Хора със слаб стомах и деликатно чувство за хумор да не четат.

Скрит текст:
Бях споделяла с моя мъж един виц Не е особено културен, но добре обяснява нещата. За някои течения в изкуството.
   Вицът е: Ако отвориш врата си сутрин и видиш, че някой се е изакал на изтривалката ти - това е инсталация.
  Ако отвориш врата и видиш как някой в момента извършва действието върху изтривалката ти - това е пърформанс.
   Моят мъж, обаче, макар вицът да му харесал, все не успяваше да запомни какво било едното и какво другото.

Преди няколко дни тръгнахме на път. И още в първия ден от пътуването ме хвана един летен вирус... Никак не беше приятно. Той няколко пъти спира да повръщам край пътя, но един-два пъти не успя... Много внезапно започваха изригванията и, от немай-къде, отварях прозореца на колата и действах.
   После, на автомивката, ме пита: "Значи, ако съм разбрал добре, това, което ще мия сега, е инсталация, нали така? А когато отваряше прозореца и повръщаше в движение, е било пърформанс?"

Какво да кажа... Изкуството винаги облагородява.

# 176
  • София
Е поне най-накрая ги научил. Simple Smile ТО нали знаеш, чрез онагледяване и личен опит най-добре се запомня. Simple Smile

# 177
Clotilde, мъжът ти има прекрасно чувство за хумор! Simple Smile

# 178
Клотилд, измъчили сте се и двамата, дано да ти е минало вече...
Чудесно е че успявате и с хумор да подходите. И на мен са ми се чудили за определени ситуации, но... Поемам дълбоко въздух и си казвам че по-добре да се смея, отколкото друго.

# 179
Аз съм изключителна муня в оливането, окапването по дрехите с всевъзможни неща.
Пресен случай от вчера.
Решавам, че ще си взема кафе от вендинг машина. Взимам и за колежката.
Пия кафе с мляко, което прави доста добра пяна.
С първото в ръка, чакам да стане второто и решавам, по някакви неведоми пътища, да духна кафето в чашата.
В резултат на това, ме залива вряло кафе по корема, а части от пяната имаше по ръката ми, лицето и очилата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт