Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Ох, аз така се опитвам да зуумна на хартиените каталози. Пустите му технологии Laughing ошашавиха ни.

# 691
Те хартиените и часовник нямат.

# 692
Те хартиените и часовник нямат.
На всичко отгоре!
Аз пък колко пъти се опитвах на хартиено издание на закон да си увелича текста или да пусна търсачка, че са над 600 текста, а бързах Simple Smile
Отдавна не си купувам хартиени, че и с тези непрекъснати промени няма време да го отвориш, камо ли да го прочетеш преди поредната, но се беше наложило веднъж и това ми остана последният. Художествена литература пък обичам на хартиен носител, но там не ти трябва търсачка, само си чети с кеф, колкото душа иска...

# 693
Оо, щом има вариант в електронен вид и да ползваш търсачка, не знам що за колекционер трябва да е човек, че да предпочита на хартия. Та те и за колекция не стават всъщност, нали ти трябва  каквото е актуално.

# 694
Оо, щом има вариант в електронен вид и да ползваш търсачка, не знам що за колекционер трябва да е човек, че да предпочита на хартия. Та те и за колекция не стават всъщност, нали ти трябва  каквото е актуално.
Да, от години не купувам хартиени, остаряват още по пътя от печатницата. Но е имало случаи, в които е добре да разполагаш с хартиен. Някои актове са сравнително стабилни все още, за тях си струва да се ползват и на хартия.

# 695
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да се изтипосам...
Малко предистория: болни сме аз и децата. За пръв път от доста време вземам болничен, защото работя от вкъщи и криво ляво се оправяме.
Сега обаче първо едното дете цъфна с бактерия, после другото с някакъв мега гаден и упорит вирус и аз се оказа, че съм фармирала Волтрон Misc Alien и съм ги кръстосала... Та както се досещате се рея с половин глава из къщи. Излизаме и навън вече, когато няма много деца по площадките...
Идилия с две думи.
Преди малко се прибираме. Единия гладен - яде си всичко. Другия мъник, с вируса трябва да пие капки и да изчака 15 минути преди да яде...
Докато на ум отброявам време (биологично някакси, не с часовник или хронометър) и така елегантно отговарям на 17 въпроса в секунда, решавам да пия чай.
Първи опит - намерих чаша.
Мина известно време....
Сещам се, че щях да правя чай.
Втори опит - сипвам вода от чешмата в каната. И нали ще правя чай, налях я студена в чашата с пакетчето Animal Scream Cat
Трети опит - блокирах  всички странични шумове. Налях още вода. Сложих каната и най-сетне си направих чай.

След малко им пускам детско и отивам да си взема дълъг душ. People Bow

# 696
  • В страната на мечтите.
Аз покрай изборите чета някакви новини и попадам на лика на Криско, който съм свикнала че е малко циничен, понеже такъв беше докато растях. Чета докато се разсейвам и прочитам следното нещо - "Ще гласувам според това колко му е ДЪЛЪГ на всеки гражданин" и моя мозък моментално се замисли защо този човек говори така по медиите?!? Добре че се върнах и видях че пише всъщност "Ще гласувам, защото това е ДЪЛГ на всеки гражданин" Joy Joy

# 697
Ми кой знае, в някоя следваща кампания колко му е дълъг може да е съвсем официален призив на партиите...

Кажете ми, муня ли съм - вчера направих пълна тава от 10 пълнени чушки. Дете на 5, аз и мъж, викам да има и за днес. Три мижави чушки останаха, а все правя забелжка на майка ми, че готви в големи количества. И пак в изходна позиция, трябва нещо да се мисли за вечеря.

# 698
Дори и на мен дето грам не ям чушки ми звучи твърде оптимистично тая сметка дето си си я правила Grinning

# 699
  • София-Младост
Е аз пък прочетох 10 тави с пълнени чушки!   

# 700
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е аз пък прочетох 10 тави с пълнени чушки!   
Даже и Янтра не прави по 10 тави с пълнени чушки.

# 701
   Сега ще амбицирате Янтра Simple Smile.
   Малко са си десет чушки, откъдето и да ги погледнеш. Винаги гледам на направя максимално количество на раз, защото си е пипкава работа, а за нула време се изяждат.

# 702
Мда, "с едно цапане" (и съответно миене) е моят мотив Grinning Тя работата щом е връткава, за двойно количество двойно време отива почти винаги. Обаче миенето и чистенето след това... ако има чалъм да е веднъж, не искам да е два пъти Grinning

# 703
  • Euskal Herria
Преди малко отмъкнах количката на една жена в супера. За пръв път ми се случва, досега все ви четях за това. Simple Smile
На щанда за зеленчуците сме, избирам си краставица, слагам я в количката и се заглеждам в останалия зарзават, чета етикети. В това време мъжът ми продължил напред, като взел количката със себе си. Аз приключих с огледа, хващам количката до мен, настигам го и почвам да го разпитвам какво е харесал. В същото време жената се приближава, почна да си придърпва количката към себе си и да ми се извинява и да обяснява, че това всъщност е нейната. Ами.. нейната си беше, дадох я без бой Grinning.

# 704
  • София
Аз дамската чанта на една жена почти взех в Лидл. Беше си я оставила върху едни якета, и пробваше. Обаче беше страхотна чанта. И аз като я видях, направо се втурнах към нея и казвам на мъжа ми, малее каква яка чанта. Взимам я. Тя вече беше видяла, че аз се впечатлих и си я взе.

Общи условия

Активация на акаунт